2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
açıkçası onu pek düşünmedim
mağazadaki görevli o orta kata 3-4 yasında çocuk yatırıp deneyınce...
Benim oglum kilolu oldugu icin orta kat sarkmisti bile
O yuzden bende bilemedim
Hani bebek alti ayllikken 7-8 kilo oluyor zaten, e yatagin agirligi var
Yani uzun vadeli park yatak kullanimi bu sekilde zor gibi geldi bana
Gerci belki yatak cok agir degildir

canım şifonyer işi karışık ben sana söylim : DD
birçoğu yarıya kadar açılıyor. yani dışardan süper renkli şık bişey ama içine bişey sığmaz. bir haltada yaramaz gibi.
imkanın varsa bakıp al. imkanın yoksa paylaştıkların arasında çekmecesi açık olan iyi açılıyor gibi.
benim aldığım şifonyer şu:
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...er/80218024/brimnes-3-cekmeceli-sifonyer.aspx
belki daha sonra evin başka yerindede kullanırım dıye sade beyaz şık almaya çalıştım.
4 cekmeceliside varmış. bunun çekmeceler bayağı buyuktu gerek görmedim.
Himm anladim.canim.tesekkur ederim:)hayirli olsun senin aldiklarin da cok tatli.ben de sen gibi dusunuyorum.oda yapmayacagim icin aldigim.dolap.ve sifonyer sonradan degerlendirebilcegim seyler olsun istiyorum.

Tamm cnm sagol haklisin hic dusunmemistim devrilme olayini.buyuk saglam olani almam.daha mantikli olur sanirim.tesekkurler:KK66:

Canım bir de yanlış anlama da zaten dolap yeterli diye düşünüyorum. Ben sadece dolap aldım. Raf kısımlarının içine de kutu alıcam. Çocuğun eşyaları el kadar , hem çekmece tarzı gibi kullanmış olurum diye düşündim hem de derli toplu durur. Tabi oda yapma planın varsa sen bilirsin.

Canım bir de yanlış anlama da zaten dolap yeterli diye düşünüyorum. Ben sadece dolap aldım. Raf kısımlarının içine de kutu alıcam. Çocuğun eşyaları el kadar , hem çekmece tarzı gibi kullanmış olurum diye düşündim hem de derli toplu durur. Tabi oda yapma planın varsa sen bilirsin.
Oda planim yok cnm da bebim 2 bebe oldugu icin cekmeceli bi seyler gerekli olur diye düşündüm o yüzden orta halli bi sifonyer de olsn istyrm

Ben de 50likte normaldim ama bitane daha içme düşüncesi beni germişti ozaman.Benim de olacağım o sanırım neden bu kadar zorluyorlar insanları ya anlamıyorum kandan bakılan bişey değil mi bu sonuçta ordan baksınlar işte nedir bu hastane köşelerinde milletin rezilliği :sinirli:
Evet ya üç saat beklemek niye oda bi tuhaf vardır bi bildikleri yine doktor anlayışlı çıktı sağlık ocağında yaptırın sonuçları gönderin dedi 75lik kaç saat bekletiyor ki bilen var mı

Aman yaaaa keşke yapmasalardı kıyamam aç acına için kalktı tabi :KK43: Bana doktorum başlarda yaparız demişti, sonra kandan açlık tokluk şekerime baktı, hiç gerek yok o teste dedi. Bide birazda dikkat edince tatlı yememeye, ozaman sorun olmuyo.
Bana bebeği iri görünce istedi canım bide suyum sınırdaymış yani çokmuş hamilelik şekerinden olabilir dedi ondan istediydi ama

Oda planim yok cnm da bebim 2 bebe oldugu icin cekmeceli bi seyler gerekli olur diye düşündüm o yüzden orta halli bi sifonyer de olsn istyrm

He pardon :) sen herşeyi iki kişilik düşünüyorsun. Allah kolaylık versin ya. Ben de ikizleriö olsun çok istemişimdir. Tek seferde doğum işini hallet bi daha uğraşma diye ama nasip kısmet :) hayırlısı

Ben de 50likte normaldim ama bitane daha içme düşüncesi beni germişti ozaman.Benim de olacağım o sanırım neden bu kadar zorluyorlar insanları ya anlamıyorum kandan bakılan bişey değil mi bu sonuçta ordan baksınlar işte nedir bu hastane köşelerinde milletin rezilliği :sinirli:
Senin demi 50lik yüksek çıktı canım

He pardon :) sen herşeyi iki kişilik düşünüyorsun. Allah kolaylık versin ya. Ben de ikizleriö olsun çok istemişimdir. Tek seferde doğum işini hallet bi daha uğraşma diye ama nasip kısmet :) hayırlısı
Amin cnm cok sagol.bende istydm.ikiz nasip oldu şükür.ama.gercekten cok zor bi hamilelik geciyo.daha haftalarim benim cok da ileri degil.nasipse ilerledikce neler olur.düşünemiyorum bile.bi de ikiz.hamilelik cok riskli.3 haftadir yatiyorum.doguma.kadar da yatcam.boyle.disari cikip.hic bir sey bakamiyorum.internetten hallediyorum artik..olsun saglikla gelsinler de vaktinde insallah bebislerimiz buna da hamdolsun;)

Tamm cnm sagol haklisin hic dusunmemistim devrilme olayini.buyuk saglam olani almam.daha mantikli olur sanirim.tesekkurler:KK66:
Cnm sana sey dicem sen park yataktan vazgectin ya
Benim gorumcemde ikizi olan arkadasimda alcak park yatam minyaturu bisey kullandilar uzun sure
Karyolari olmasin ragmen onda yatip uuyuyorlar di
Foto bulup atayim
Sanki daha rahat edersin gibime geldi

IMG_0283.webp

Cnm dedigim bu tipler

Yani insan ilk dusunce tercihi bu olmaz gibi, daha iyisine bakiyorsun ancak uygulamada farkli olabiliyor, bunu uzun sure kullandilar

Himm anladim.canim.tesekkur ederim:)hayirli olsun senin aldiklarin da cok tatli.ben de sen gibi dusunuyorum.oda yapmayacagim icin aldigim.dolap.ve sifonyer sonradan degerlendirebilcegim seyler olsun istiyorum.

Off şeker yüklemesi en son yüklemiycem 100 lük dedim ama içim rahat değil ya sıkıntı varsa diye insulin kullanan arkadaslar oldu şeker önemli bebek kilolu ve suyu fazla oluyo şimdi kustum diyen olunca kafalar bir milyon napsam bilmiyrm bugun eşim doktorla konuscak bakalım

Eki Görüntüle 1964651

Cnm dedigim bu tipler

Yani insan ilk dusunce tercihi bu olmaz gibi, daha iyisine bakiyorsun ancak uygulamada farkli olabiliyor, bunu uzun sure kullandilar

Arkadaşım da normal beşik almış, oğlu çok gazlıymış uyumamış içinde. Sonra gidip yüz liraya sallanan basit bişey aldık bi tek onda uyudu demişti.

Off şeker yüklemesi en son yüklemiycem 100 lük dedim ama içim rahat değil ya sıkıntı varsa diye insulin kullanan arkadaslar oldu şeker önemli bebek kilolu ve suyu fazla oluyo şimdi kustum diyen olunca kafalar bir milyon napsam bilmiyrm bugun eşim doktorla konuscak bakalım
Sorma canım benimde iriymiş biraz ve suyu sınırdaymış :( Allah korusun yüzüğü de kaldıramadım 75lik nasıl olcak hiç bilmiyorum

Senin demi 50lik yüksek

İlk sonucunuz kötü çıktıysa, ve doktor 100lük istediyse, diyetinize dikkat edemiyorsanız yaptırmak en iyisi. Gebelik şekeri çok önemli.

Back
X