• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam arkadaşlar, 2 gündür adam akıllı giremeyince biraz okumakla meşguldüm. Sancısı olanlar vardı Allah kolay doğumlar versin, süt ve emzirmek bir de kv sıkıntıları vardı bakalım bizde ne olacak durumlar. Herkese kolaylık versin Allahım.

Ben de bugün ağda işimi hallettim. 10 seans lazer görmüş olmama rağmen hala özel bölgemde tek tük de olsa çıkıyor ve sinir oluyorum. Önceden hallediyordum şimdi göremiyorum ki gittim ağdacıya oh miss... göbeğime kantaron yağı suruyordum biraz tuylendi kızcagıza göbüşü de aldırdım çok rahatım. Manikür pedikür vs. O işlemler tamam.
Bu arada Kapı süsü hazırlamıştım oğluma size göstereyim. Umarım yüklenir. Yarın da galiba son randevu..
Günaydınlar, kapı süsüne bayıldım :KK200: ellerine sağlık

Canim dogum yapmadin degil mi koltuk alti kararmasi bendede var kilo aldigimiz icin ten tene temas daha fazla oluyor ve haliyle terliyrz kararmaya sebep olabilir hormonlarla da alakali olabilir. Bi hamile kaldim vücudumun tum anatomisi bozuldu sanki:)
Benimde koltuk altı genital bildigin kapkara umarım düzelir utanıyorum kolumu kaldırmaya:)

uzines uzines kararma bendede var ya, çatlak kararma, kilo ne istersen var şuan :(
Aynaya bakarken kendimden utanır oldum. Bir an önce doğurup şu durumdan kurtulmak istiyorum artık :( bu gidişle normal doğumu beklersek temmuz annesi bile olabilir herkesin doğumu gecikmeli çok can sıkısıymış bu son günler

Suyum geldi kızlar çok heycanlı :) nst deyim sancı yok, açılma yok.. bakalım bizi neler bekliyordu :)
Ay hadi insallah bir avazda suyun gelmiş belki suni sancı verirler denersiniz açılma olur insallah en kısa sürede bebegine kavuşursun senle durumlarımız aynıydı o yüzden benide ateş bastı iyimi dualarımız seninle canım Rabbim tez vakitte kucağına almanı nasip etsin

uzines uzines kararma bendede var ya, çatlak kararma, kilo ne istersen var şuan :KK43:
Aynaya bakarken kendimden utanır oldum. Bir an önce doğurup şu durumdan kurtulmak istiyorum artık :KK43: bu gidişle normal doğumu beklersek temmuz annesi bile olabilir herkesin doğumu gecikmeli çok can sıkısıymış bu son günler
Kararma çom kötü cidden geçecek ama hepsi. :)

Kizlar tecrubelianneler @nebf @eshma @nutellaa32 Cgkfte Cgkfte @Degemen vs
Bana akil verin lutfen mala bagladim
Esim hasta oldu
Oglumabulasti
Hapririp duruyordu aksam
Su an hafif atesi var
Tam dogum zamanii
Kisa surede toparlamasi lazim
Ne yapsam
Cnm cok sikildi
Bende hasta olmaktan korkuyorum
Zencefili rendele balla ver. İlaçtan daha etkili gerçekten. Zencefildi dimi yamuk yumuk bir bitki ağaç dalı gibi. Sende al bir kaşık. Ben onun kadar mucizevi görmedim. Çok kötü tadı ama

Günaydınlar, kapı süsüne bayıldım :KK200: ellerine sağlık
Güya süslemeyecektim odayı şimdi gri metalik bir tül alıp bulamazsam turuncu ya da lacivert falan bulup kapıya geçireyim diyorum. Yanına da 2 balon ayarlasam da tül içib perdeciye mi gitmek lazım. Netten varmıydı böyle satış yapan?

Güya süslemeyecektim odayı şimdi gri metalik bir tül alıp bulamazsam turuncu ya da lacivert falan bulup kapıya geçireyim diyorum. Yanına da 2 balon ayarlasam da tül içib perdeciye mi gitmek lazım. Netten varmıydı böyle satış yapan?
Ben kumaşçıdan aldım, adam ne istediğimi hemen anladı, ölçüde biliyormuş ona göre kesti verdi. İstanbul'da Bakırköy'de bir pasaj var oradan aldım ben 20 tl civarydı

Kizlar tecrubelianneler @nebf @eshma @nutellaa32 Cgkfte Cgkfte @Degemen vs
Bana akil verin lutfen mala bagladim
Esim hasta oldu
Oglumabulasti
Hapririp duruyordu aksam
Su an hafif atesi var
Tam dogum zamanii
Kisa surede toparlamasi lazim
Ne yapsam
Cnm cok sikildi
Bende hasta olmaktan korkuyorum
Cok gecmiş olsun. Rabbim şifalarınınversin. Eşine ewde yapılmış tursunun suyu varsa bir bardak ver içsin. Çok işe yarıyo gercekten.
Kızım ateslendiginde ılık suyla ıslattıgım bezi ayaklarının altına koyuyorum işe yarıyo. Bide tereyagı prkmez karışımı güç kuvwet veriyo. Coraplarını limon suyuyla ıslatmakda atesindüşürüyo. Ayrıca nane limon elma kabugu karanfil tarcın kekik bunları cezvede kaynatıp bardaga boşaltıyorum. Birazda bal koyuyorum. Gerci benim kız balsız içmek istiyo. Cogu zaman kahvaltıda bile hazırlıyorum cay niyetine.
Eger kuzunda öksürük varsa keciboynuzu özü bizde cok cok etkili oluyo. Sabahlarınsc karnına kendi tahta kasıgıyla veriyorum. Soguk pres olucak yalnız keciboynuzu

Canım doğumum oldu kizim çok şükür iyi hiç güzel bi doğum hikayem olmadı .. ağrıyla hastaneye geldiğimizde 2 cm açılma varmış sevindik normal olacak diye artık 41 hafta olduğum için direk yatisim yapıldı suni sanciyla dogumu hizlandirdilar ağrılar çok siddetliydi acılmam 5 cm oldu açılma hizlansin diye iki kez iğne yapıldı nst ye bağladılar bi anda bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı 30 a kadar düştü bi ara hiç kalp atışı yoktu tüm doktorlar ebeler benim odaya koşmaya başladı acil sezeryan sesleri yükseliyordu korku endişe bise olacak diye sadece olup biteni hiç konuşmadan seyrediyordum beni apar topar ameliyata aldılar tamamen uyuttular ve uyandigimda allahima çok şükür kızım iyiydi odama gelince ağladım çok farklı bi duygu Rabbim herkese tattirsin şuan hiç hareket bile edemiyorum karnım nasıl agriyo anlatamam bebeğimı kucagimda bile tutamadım :KK43:

Canım ilk günler biraz sancılı oluyor ama ağrı eşiğin yüksekse kolay atlatırsın
Benim gibi düşükse ağrı kesici iğne iste..
Seruma katıyorlar ama yetmeyince iğne gerçekten işe yarıyor
Yanına yatırsınlar kuzunu
Sen onu kokla o da senin kokunu alsın
Benim 17. Günüm hala akşamları dikişleri hissediyorum
Süreç herkeste aynı olmuyor.5.günden sonra toparlamış tum. Belki senin daha kısa sürer
Çok şükür bitmiş olumsuz şeyleri düşünme kuzucuğun sağlıkla dünyaya gelmiş en azından

Kızlar oğlumun göbeği hala düşmedi bugün 12.gün baya kurudu ama düşmedi..ne zaman düşer en geç endişlendim biraz

Kizlar anca girip cevap yazabildim tek tek etiketleyemedim ama hepinizin mesajini okudum dualarinizi okudum Allah Razi Olsun hepinizden Rabbim sizlerinde Yardimcisi olsun Esimi aramistim en son sizlere yazarken isten cikti geldi hemen hastaneye gittik 3cm acilma olmus sabaha kadar tam acilma oldu ve sabah 07:00'da bebegim dogdu normal dogum oldu suan hersey yolunda bebegimde bende iyiyizz sükürr benim biraz dikis agrilarim var bugun hastanede 2.günümüz yrn cikariz heralde simdilik durumlar böyle

Back
X