- 19 Nisan 2012
- 1.977
- 2.186
- 133

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar, kapı süsüne bayıldımSelam arkadaşlar, 2 gündür adam akıllı giremeyince biraz okumakla meşguldüm. Sancısı olanlar vardı Allah kolay doğumlar versin, süt ve emzirmek bir de kv sıkıntıları vardı bakalım bizde ne olacak durumlar. Herkese kolaylık versin Allahım.
Ben de bugün ağda işimi hallettim. 10 seans lazer görmüş olmama rağmen hala özel bölgemde tek tük de olsa çıkıyor ve sinir oluyorum. Önceden hallediyordum şimdi göremiyorum ki gittim ağdacıya oh miss... göbeğime kantaron yağı suruyordum biraz tuylendi kızcagıza göbüşü de aldırdım çok rahatım. Manikür pedikür vs. O işlemler tamam.
Bu arada Kapı süsü hazırlamıştım oğluma size göstereyim. Umarım yüklenir. Yarın da galiba son randevu..
Benimde koltuk altı genital bildigin kapkara umarım düzelir utanıyorum kolumu kaldırmaya:)Canim dogum yapmadin degil mi koltuk alti kararmasi bendede var kilo aldigimiz icin ten tene temas daha fazla oluyor ve haliyle terliyrz kararmaya sebep olabilir hormonlarla da alakali olabilir. Bi hamile kaldim vücudumun tum anatomisi bozuldu sanki:)
Ay hadi insallah bir avazda suyun gelmiş belki suni sancı verirler denersiniz açılma olur insallah en kısa sürede bebegine kavuşursun senle durumlarımız aynıydı o yüzden benide ateş bastı iyimi dualarımız seninle canım Rabbim tez vakitte kucağına almanı nasip etsinSuyum geldi kızlar çok heycanlı :) nst deyim sancı yok, açılma yok.. bakalım bizi neler bekliyordu :)
İsmi begüm canım 3650 doğdu daha hastanedeyiz bakalım bugün çıkarız artık :)Canım benim cok sukur kizin iyi inşallah hemencecik toparlarsin. Ciktiniz mi hastaneden kac kilo dogdu prenses ismini ne koydunuz
Kararma çom kötü cidden geçecek ama hepsi. :)uzines kararma bendede var ya, çatlak kararma, kilo ne istersen var şuan
Aynaya bakarken kendimden utanır oldum. Bir an önce doğurup şu durumdan kurtulmak istiyorum artıkbu gidişle normal doğumu beklersek temmuz annesi bile olabilir herkesin doğumu gecikmeli çok can sıkısıymış bu son günler
İnşallah canımKararma çom kötü cidden geçecek ama hepsi. :)
Zencefili rendele balla ver. İlaçtan daha etkili gerçekten. Zencefildi dimi yamuk yumuk bir bitki ağaç dalı gibi. Sende al bir kaşık. Ben onun kadar mucizevi görmedim. Çok kötü tadı amaKizlar tecrubelianneler @nebf @eshma @nutellaa32Cgkfte @Degemen vs
Bana akil verin lutfen mala bagladim
Esim hasta oldu
Oglumabulasti
Hapririp duruyordu aksam
Su an hafif atesi var
Tam dogum zamanii
Kisa surede toparlamasi lazim
Ne yapsam
Cnm cok sikildi
Bende hasta olmaktan korkuyorum
Güya süslemeyecektim odayı şimdi gri metalik bir tül alıp bulamazsam turuncu ya da lacivert falan bulup kapıya geçireyim diyorum. Yanına da 2 balon ayarlasam da tül içib perdeciye mi gitmek lazım. Netten varmıydı böyle satış yapan?Günaydınlar, kapı süsüne bayıldımellerine sağlık
Ben kumaşçıdan aldım, adam ne istediğimi hemen anladı, ölçüde biliyormuş ona göre kesti verdi. İstanbul'da Bakırköy'de bir pasaj var oradan aldım ben 20 tl civarydıGüya süslemeyecektim odayı şimdi gri metalik bir tül alıp bulamazsam turuncu ya da lacivert falan bulup kapıya geçireyim diyorum. Yanına da 2 balon ayarlasam da tül içib perdeciye mi gitmek lazım. Netten varmıydı böyle satış yapan?
Cok gecmiş olsun. Rabbim şifalarınınversin. Eşine ewde yapılmış tursunun suyu varsa bir bardak ver içsin. Çok işe yarıyo gercekten.Kizlar tecrubelianneler @nebf @eshma @nutellaa32Cgkfte @Degemen vs
Bana akil verin lutfen mala bagladim
Esim hasta oldu
Oglumabulasti
Hapririp duruyordu aksam
Su an hafif atesi var
Tam dogum zamanii
Kisa surede toparlamasi lazim
Ne yapsam
Cnm cok sikildi
Bende hasta olmaktan korkuyorum
Canım doğumum oldu kizim çok şükür iyi hiç güzel bi doğum hikayem olmadı .. ağrıyla hastaneye geldiğimizde 2 cm açılma varmış sevindik normal olacak diye artık 41 hafta olduğum için direk yatisim yapıldı suni sanciyla dogumu hizlandirdilar ağrılar çok siddetliydi acılmam 5 cm oldu açılma hizlansin diye iki kez iğne yapıldı nst ye bağladılar bi anda bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı 30 a kadar düştü bi ara hiç kalp atışı yoktu tüm doktorlar ebeler benim odaya koşmaya başladı acil sezeryan sesleri yükseliyordu korku endişe bise olacak diye sadece olup biteni hiç konuşmadan seyrediyordum beni apar topar ameliyata aldılar tamamen uyuttular ve uyandigimda allahima çok şükür kızım iyiydi odama gelince ağladım çok farklı bi duygu Rabbim herkese tattirsin şuan hiç hareket bile edemiyorum karnım nasıl agriyo anlatamam bebeğimı kucagimda bile tutamadım![]()
Tez zamanda tek avazda kurtulursun umarım.Suni sancı veriyolar şuanda. Normli denicez. Olmadı sezaryen. Ağrılar başladı hafiften