- 19 Nisan 2012
- 1.977
- 2.186
- 133
Kızlar yazanlara cevap yazamadığım için üzgünüm ama şimdi yazabildiğim kadar anlatmak istiyorum.. Cmts günü en son nstye girdiğimi sezaryen veya normale karar verceğimizi yazmıştım. Normale karar verdik doktorun da özellikle normali tercih etmesiyle ve benim epidurale güvenmemle. Anestezist doğum anında da kesin gelip ilaç vereceğini ve ağrıyı %90 azaltcağnı söylemişti. Sonra sancılarım artmaya başladı dayanılmaz olduğunda verdiler ilacı rahatladım. Doğuma girdiğimde istedim ama doktorum ıkınma hissine engel olur diye getirtmedi çok sinir oldum. Ikındım ıkındım çıkmadı bebeğim masadan kalkıp gitmek istedim. Çıkmayınca kalp atışları azaldı ve vakum kullanıldı malesef çıkınca da 2 saat yoğun bakımda kaldı ama şükür bebeğim iyi şimdi. Size benden tavsiye şartlarınız zorlar gibi görünüyorsa illa normal doğum demeyin dedirtmeyin. Bebeğim iri bir bebekti benim kemiğimde düzlük vardı buyüzden çektik bu zorlukları. Sonrasında herşey yolunda gitti şuan çok iyiyiz allahıma bin şükür. . Bebek kıyafetleriyle alakalı söylemek isterim ki eldivenler çoraplar çok kayboluyor ya da bebek eldiveni emdiği için hemen kirleniyor ben 3-4 çift almştm yetmedi.
Kızım çok obur bu yüzden artık burayı pek takip edemiycem arada girip bakar yazarım ama..Dua eden herkese teşekkürler.. Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum
Benim de iri bebek olma durumu var da, bebeğin kaç kilogram doğdu acaba?