• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar haziran 15 de ( gelecek perşembe ) sezeryanla doğumum olacak inşallah ama bu hafta değişik bir öksürük var geçmiyor bi turlu çok korkuyom haftaya kadar gecmezse sezeryan yerim çok acır diye düşünüyorum. Bu öksürüğü geçirecek önerileriniz var mi
Zencefil bal karışımı oksuruge iyi geliyor eşime hep yaparim aninda keser

Ne kadar daha bekleyeceksiniz bende 40+1 bugun
Canım bende onu düşünüyorum sanırım cumartesi ye kadar beklicem cünkü korkuyorum bişey olcak diye bebegime Rabbim korusun meleklerimizi birde catın dar dedi falan zaten bişey olcak diye korkuyrdm buda tuzu biberi oldu benimde gece 12 itibariyle 40+2 oldu

Benim gibi sancisi baslamayanlar cinsel iliski deneyen var mi onerilerin baainda geliyor

Benim gibi sancisi baslamayanlar cinsel iliski deneyen var mi onerilerin baainda geliyor

Kizlar tecrubelianneler @nebf @eshma nutellaa32 nutellaa32 @Cgkfte @Degemen vs
Bana akil verin lutfen mala bagladim
Esim hasta oldu
Oglumabulasti
Hapririp duruyordu aksam
Su an hafif atesi var
Tam dogum zamanii
Kisa surede toparlamasi lazim
Ne yapsam
Cnm cok sikildi
Bende hasta olmaktan korkuyorum
Hafif bir atesi varsa bileklerine islak bez bagla canim bi de nane limon ihlamur gibi çaylar icir toparlar insallah kisa surede Allah sifa versin

Canım bende onu düşünüyorum sanırım cumartesi ye kadar beklicem cünkü korkuyorum bişey olcak diye bebegime Rabbim korusun meleklerimizi birde catın dar dedi falan zaten bişey olcak diye korkuyrdm buda tuzu biberi oldu benimde gece 12 itibariyle 40+2 oldu

Bende cumartesi diyorum kendi kendime yarin aksam doktora soylemeyi dusunuyorum cumartewi beni al diye

Galiba herhalde sanirsam dogurcam yarin :KK5::KK73:
Simdilik cok siddetli degil ama geliyor gibi:rolleyes:

Çok sevindim canım... :rolleyes:
hayırlısıyla inşallah... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Seni örnek alayım ben de, boyut olarak benziyoruz. Belki ben de 3 gün arkandan gelirim :spor::spor::spor: benim de 15inde doluyor günüm.
Bakalım senin bebiş kaç kilogram doğacak:KK36:
Hadi bize örnek ol inşallah çok kolay bir doğum olur.:KK71:

Bende cumartesi diyorum kendi kendime yarin aksam doktora soylemeyi dusunuyorum cumartewi beni al diye
Bende yarın soylucem insallah sağ Salim alırız evlatlarımızı stres oldum Benim bebeğime iri dedi ama dün gittim baska doktora 3200 dedi çatı darlığına orta dddi normal yapamazsn diye bişey diyemem dddi ama rahatlıkla yaparsın da demedi böyle ortada bırakıyorlar şimdide 40 ı gectimya herkes bebegini tehlikeye atma falan diyor Ben zaten korkuyorum en iyisi cumartesi sezeryan olup bebişime saglıkla kavuşmak günler geçmiyor çünkü eskiden hızlı hızlı geçiyordu

Bizde 8 aydır yapmadık eşimde korkuyr bende ama geçen doktR mudahele etti aynı şey gibi etki etmiştir resmen kaç kez soktu elini bilmiom kanama da oldu zaten nişan denilen mukozu zedeledim dedi belki tetikler diye ama suan bişi yok bakalım

Ya çok sıcak göğüslerim. Napicami bilmiyorum. Nasıl boşalticam ki. Sagamiyorumncok açıyor daha doğrusu sert meme ucum ele gelmiyor ya
Canım banyoda sıcak suyla önce yumusat elinle. Sonra dus baslığını canını acıtmayacak tazyikle gögüslerine bastan uca doğru gezdir. Her ikisine de aynı uygulamada bulunursan damarların açılır biiznillah.
Arkadaşlar haziran 15 de ( gelecek perşembe ) sezeryanla doğumum olacak inşallah ama bu hafta değişik bir öksürük var geçmiyor bi turlu çok korkuyom haftaya kadar gecmezse sezeryan yerim çok acır diye düşünüyorum. Bu öksürüğü geçirecek önerileriniz var mi
1 tatlı kaşığı tereyagı hafif eriyince içine 2 tatlı kaşığı pekmez koy canım. Cok sıcak olmıcak soğukda olmıcak onu boğazını ısıtacak şekilde iç. Ben kızıma bi bunu birde soğan kürünü kullanarak geçirmiştim. Soğan kürü de; soğanı birkaç parçaya böl üzerine bal dök bi yemek kaşığı 2-3 saat ağzı kapalı beklesin. Çıkan suyu antibiyotik niyetine iç canım çok faydalı.

Bende yarın soylucem insallah sağ Salim alırız evlatlarımızı stres oldum Benim bebeğime iri dedi ama dün gittim baska doktora 3200 dedi çatı darlığına orta dddi normal yapamazsn diye bişey diyemem dddi ama rahatlıkla yaparsın da demedi böyle ortada bırakıyorlar şimdide 40 ı gectimya herkes bebegini tehlikeye atma falan diyor Ben zaten korkuyorum en iyisi cumartesi sezeryan olup bebişime saglıkla kavuşmak günler geçmiyor çünkü eskiden hızlı hızlı geçiyordu

Tamamen ayni durumdayiz vevayni sekilde dusunuyoruz :cry:

İnşallah bu gece beraber baslar sancimiz :dua:

Bizde 8 aydır yapmadık eşimde korkuyr bende ama geçen doktR mudahele etti aynı şey gibi etki etmiştir resmen kaç kez soktu elini bilmiom kanama da oldu zaten nişan denilen mukozu zedeledim dedi belki tetikler diye ama suan bişi yok bakalım

Bendende muaynede azicii kan geldi ebe bakmisti ama ustunden bir hafta gecti tik yok malesef

Tamamen ayni durumdayiz vevayni sekilde dusunuyoruz :cry:

İnşallah bu gece beraber baslar sancimiz :dua:
İnsallah canım hangisi hayırlısı ise artık o olsun biz bekledik elimizden gelen bu sonuçta beklemek Rabbim hangisiyle en saglıklı şekilde bebeğimize kavuscaksak onu nasip etsin olmadı yarın kuaföre gider bir fön cektirir
Bendende muaynede azicii kan geldi ebe bakmisti ama ustunden bir hafta gecti tik yok malesef
bizim Velet'leri hicbirşey kandıramıyor demekki yemediler bunada ben neler yaptım sıcak duş sıcak suya oturma göğüs masajı yürüyüş tık yok kanala bile inmedi suana kadar :)) doktora soruyorum kanala indimi diye biraz yönelmiş diyor o bile mualllakta;))

İnsallah canım hangisi hayırlısı ise artık o olsun biz bekledik elimizden gelen bu sonuçta beklemek Rabbim hangisiyle en saglıklı şekilde bebeğimize kavuscaksak onu nasip etsin olmadı yarın kuaföre gider bir fön cektirir

bizim Velet'leri hicbirşey kandıramıyor demekki yemediler bunada ben neler yaptım sıcak duş sıcak suya oturma göğüs masajı yürüyüş tık yok kanala bile inmedi suana kadar :)) doktora soruyorum kanala indimi diye biraz yönelmiş diyor o bile mualllakta:KK66:)

Dogru biz bekledik elimizden geleni yaptik bundan sonrasi saglikla kucagimiza almak nasil olursa olsun dogum sekli

Çok sevindim canım... :rolleyes:
hayırlısıyla inşallah... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Seni örnek alayım ben de, boyut olarak benziyoruz. Belki ben de 3 gün arkandan gelirim :spor::spor::spor: benim de 15inde doluyor günüm.
Bakalım senin bebiş kaç kilogram doğacak:KK36:
Hadi bize örnek ol inşallah çok kolay bir doğum olur.:KK71:
Ya ben seni yerim ne guzel dileklerde bulunuyorsun:KK200:
Allah razi olsun
Sancilarin yirmi dk da bir geliyor
Cok heyecanliyim:rolleyes:

Back
X