• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ya sutum yoktu. Geldi bugün. Ama emmiyor ya napim. Meme ucum yok. Memeler fena sizliyor. Almıyor bebek. Mama veriyorum :KK43:

Canım pompa yla sağ anne sütünü ver bebeğine
İlk sütle çok değerli hem
Hem de masist olursun göğüste süt kalmazsa
Olmazsa silikon uç kullan zor oluyor
Benimki de birini alıyo birini alamıyor
Ucu bozuk zorla vermeye çalışıyorum
Hiç almazsa sağıp veriyorum

Bende yarın soylucem insallah sağ Salim alırız evlatlarımızı stres oldum Benim bebeğime iri dedi ama dün gittim baska doktora 3200 dedi çatı darlığına orta dddi normal yapamazsn diye bişey diyemem dddi ama rahatlıkla yaparsın da demedi böyle ortada bırakıyorlar şimdide 40 ı gectimya herkes bebegini tehlikeye atma falan diyor Ben zaten korkuyorum en iyisi cumartesi sezeryan olup bebişime saglıkla kavuşmak günler geçmiyor çünkü eskiden hızlı hızlı geçiyordu

Cinsiyet neydi canim seninkinin

Ben hiç mama vermedim canım. Sürekli agzı acık aranıyo ama benim annelik hislerime göre doyuyo bebegim. Fakat benim dısımda herkes bu bebek aç diyo altı yasındaki kızım bile:işsiz:ayın 22sinde aylık kontrolü var. Doktor o zaman kilosuna bakar eger uygun görürse mama ver der zaten. O zaman kadar hiç vermiycem allahın izniyle. Cünkü arkadaslarında dedigi gibi çişli bez sayısı önemli bence. Mamaya asla karsı degilşm ama sütüm varken su bile vermeyi düşünmüyorum:dua:

Kaç kez kaka kaç kez çiş yapmalı
Bana da mama ver diye baskı yapıyorlar
Ben de vermek istemiyorum sütüm varken
Allah tan doktor da süt yoksa ver dedi
İşte 2. Hafta bitti hala sarılık olunca bu sefer herkese gün doğdu konuşmak için
Gerçi bebeğim kilo alıyor da konuşana cevap veriyorum. 3250 gr oldu daha yeni 15 günde 250 gr almış ama 120 gr vermişti başta

Benim de iri bebek olma durumu var da, bebeğin kaç kilogram doğdu acaba?
39 haftalık 3860gr doğdu cnm. Bir hafta önce 3500 küsürdü. Ben minyon yapılı sayılırım ve dediğim gibi arka kemiğimin açısı biraz farklıymış bu detaylarla birleşince zor oldu. Baş çevresi de 37 cm buarada, o da sana fikir olabilir

Kızlar biz de bugün kontrole gittik. 39+0 hiçbir belirti yok bebeğin yakında geleceğine dair. Doktor 4300 dedi kilosuna. Artı eksi 500gr hata payı var dedi. Beklersen daha da artacak istersen sezeryanla hemen alırım dedi.
Kilosunun 4300 olduğuna çok inanamıyorum çünkü çok hatalı ölçüm oldu. Geçen hafta 3400 dedi mesela. Bir haftada nasıl 900gr aldı?
Ama yine de içimi bir şüphe kemiriyor. 4 kilo üzeriyse, yada haftaya 4ün üzerine çıkarsa normal doğuracam derken alt tarafı dağıtırmıyım diye. Etraftan da korkutucu hikayeler gelmeye başladı. İşte bilmem kim 3800 doğurmuş da, 17 dikişi varmış :KK17:
Yarın başka bir doktora gidip muayene olucam. Bir bakalım o kaç kilo diyecek.
Aranızda 4 kilo üzeri doğum yapan, yada tanıdığı 4 kilo üzeri doğum yapan var mı acaba? Çok kararsız bir durumda kaldım. Napçam bilmiyorum:110:
Bir de 4 üzeri diye sezeryan olayım desem Bebek 3500 doğsa boşuna sezeryan olmuş olcam ondan da korkuyorum:110:

Çok haklısın şüphelerinde bir ölçüm daha mı yaptırsan başka bir yerde
Benim kız 330 gr eksik doğdu ultrasondan
Ölçümler de hata payı oluyor
Ama ya doğruysa lilipit vardı 4 kg üstü doğum yapan

Ya ben seni yerim ne guzel dileklerde bulunuyorsun:KK200:
Allah razi olsun
Sancilarin yirmi dk da bir geliyor
Cok heyecanliyim:rolleyes:

Aaaa oğluşun geliyor. ..Rabbim yardımcın olsun canım.bir avazda kolayca doğurursun inşallah. Dualarım seninle

Arkadaşlar haziran 15 de ( gelecek perşembe ) sezeryanla doğumum olacak inşallah ama bu hafta değişik bir öksürük var geçmiyor bi turlu çok korkuyom haftaya kadar gecmezse sezeryan yerim çok acır diye düşünüyorum. Bu öksürüğü geçirecek önerileriniz var mi
Ben neler çektim öksürükten. Benim de doğumdan önce başladı ve sonrasında devam etti. Dişiklerim cok zorlandı ve içe doğru kanamam oldu. Amacım seni korkutmak değil ama bence kulak burun boğaza git. Hemen önlemini al.

Kızlar benim göğüslerimde rahatsız edici bir şişlik yok. Normal emziriyorum. Aventin kalkanı baya süt dolnuş oluyor taktığımda, döküyorum mecbur. Sizce sağmalı mıyım?

Kızlar biz doktor kontrolümüzu olduğumuz için sordum. 30 cc den fazla istiyor ne yapayım dedim. Ne kadar isterse ver her bebek farklıdır dedi. 3 saatten fazla ac kalmasın dedi. Benimki tam doymadan azla uyumuyor.

Off şu doktorların farklı yorumları insanın kafasını karıştırıyor
Ben de arttıran madem
Herkesin doktoru 30 dan fazla demiş
Hem benim kızım 2 haftayı bitirdi

Benimki de korkuyor ama d bile onerdi o yuzden artik son sans mi denesem mi diyorum yine de tam güvenemiyorum bide burda sorayim dedim
Hicbir ise yaramiyor..2 gun ustuste denedim..kasikmalari artirdi ama gecti sonra kasilmalar..

Kızlar hiç takip edemiyorum artık ya feleğim şaştı :) Benim büyük oğluş kardeşini kıskanmadı ama sürekli kucağına almak istiyo gözümü ayıramıyorum.
Bugün biz yemek yerken sen bebeği beşikten kucakla al yatağa çıkar, yatağım yüksek bu arada. Oturmuş bi güzel. Bebiş ağlayınca uyandı diye gittim odaya girince ben şok :KK57: büyük oğlum 3 yaşın da daha, ya bi yerine zarar verseydi ay affetmezdim kendimi . Ona da kızamadım. Oğlum neden yaptın bana haber vermeden dedim. Anne dandini yapcaktım kardeşi siz deldiniz diyo. Güler misin ağlar mısın bu duruma ..
Artık gözümü 4 Değil 10 açıyorum kızlar.. Kardeşi olanlarda sizde durum Nasıl :)
Doğuma gidecek arkadaşlar inş hayırla gidin hayırla çıkın.
Doğum yapan arkadaşlar siZlere de hayırlı olsun rabbim hayırlı evlat etsin analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

lilipit lilipit inş kolay doğumun olmuştur canım benim de seni ki gibi ilerledi sancı aralığını inş güzel haberler alırız senden :))

Hicbir ise yaramiyor..2 gun ustuste denedim..kasikmalari artirdi ama gecti sonra kasilmalar..

Artık kararimi verdim doktoruma mesaj aticam dogumu baslatmayi denesin omadi sezeryana alsin. Cok bunaldım. Endiseleniyorum bir haftadir kilo da almamis yavrum.

Back
X