• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde aynen öyleydi, hiç süt yoktu ama onun çekişi ile gelecek diye umuyordum ki öyle de oldu, hatta göğüs uçlarımın ikisi de yara oldu duzenli lansinoh kremi ben son ay kullaniyordum o bile bana mısın demedi tahin yağı iyi geliyormuş ben zeytinyağı surup açıkta kurumasını bekliyorum, gerekirse seni emzik gibi kullansın ama önce ilk ağladığında kendini ver sonra yorulunca mama verirsin, bir de arkadaşlar yazmış zaten süt getirici ve arttırıcı yiyecekleri ama kesinlikle 3 litreye yakın şu iç, sütun birkaç güne gelecek ben emzirme den önce bir bardak emzirdikten sonra da nerdeyse bir bardak su içiyorum sende denemelisin

Su gerçekten çok önemli inşallah o rutini ben de yakalarım canım çok sağol yardımcı olduğun için çok zor ama çok güzel günler bunlar Allahım isteyen herkese nasip etsin

Sut sağan kızlar ne kadar sıklıkla sagiyorsunuz .her emzirmenin ardından sağım yapıyor musunuz
Biriktikçe sağıyorum
Bazen çok azcık oluyor
Uyuyunca oluyor emziriyorum kalanı sağıyorum
Hemen humana sıvışeyler tüketiyorum

Hastaneye ilk geldiğimizde 2 cm açıklık vardı doktoru bekliyoruz, doğumda.. kendi drum erken çıktığı için başka doktora yönlendirdiler ama o dru da biliyorum çok iyi. yatırdılar bakalım hayırlısıyla çok çekmeden kavuşuruz, gerçekten çok sıkılmıştım ya allah gördü heralde bu kız dayanamaz diye :)

Kızlar ben dün sabah 8.36 da Doğum yaptım. Normal Doğum oldu. 3160 doğdu oğlum. 50 cm. Şimdilik emmeye çalışıyor.

Ben büyük külot şeklindeki pedlerle çok rahat ettim. İlk iki gün Laz'ım oluyor. Bebeğe iki çift kıyafet kullandım. Gecelik ilk gün, pijama ikinci gün için çok ideal.

Herkese hayırlı doğumlar.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Hastaneye ilk geldiğimizde 2 cm açıklık vardı doktoru bekliyoruz, doğumda.. kendi drum erken çıktığı için başka doktora yönlendirdiler ama o dru da biliyorum çok iyi. yatırdılar bakalım hayırlısıyla çok çekmeden kavuşuruz, gerçekten çok sıkılmıştım ya allah gördü heralde bu kız dayanamaz diye :)
Allah en tez zamanda kavustursun yavruna..kolay dogum olur ins..darisi basimiza..

İzne çıkar çıkmaz doğuruyorsun şanslı seni:)

Ayyyyyy icim cizz etti nasil oldu yaa offf oda cok uzulmustr canim agliyomu hala :KK43:((

Canım aynı şey ilk kızımda bizim de başımıza geldi... işaret parmağının ucunu kesti eşim, nasıl kanamıştı... o son oldu bir daha iki çocuğun da tırnaklarını hep ben kestim. Bir de çıtçıt makas için erken henüz. Yuvarlak uçlu makas ✂️ kullanırsanız o hiç bir şekilde etini kesmez

A aydogdu06 çok kötü olmuş parmağını kesmesii ama emin ol eşin yapabileceğini düşünmüştür ve eldivenden kurtarmak istemiş gıcıklığına bişey yapmamış yani kızma bence onada o korku yetmiştir zaten . Oy kıyamam ben onun minik parmağına ya :)

Icim eridi ya ah bu babalar höt höt iş yapiyorlar benimkide dun cocugu tek elle tutup havaya kaldirdi neymis seviyormus baslarim sevmene ben gozumden sakiniyorum sen neler yapiyn diye kizdim daha kucucukler dikkat etmek gerek. Gerci oda uzulmustur ama bi kere degil iki kere dikkat sart

Geçmiş olsun canım. Olur hatalar öyle, ancak Mart annelerinde sanırım bir bebeğin parmağı dolama olmuştu tırnak kesimi hatasından, mümkünse doktora sor bence yapılacak bir şey var mı?
Sen de yapmış olabilirdin, kızma o kadar hem soğumasın adam bebek işlerinden.
Bebekler sağasağlam hemen geçer üzülme.

kızlar bebegı sakınlestırdım neysekı. emzırdım bırlıkte uyuduk. benle yatmayı cok sevıyor:)
acısı umarım gecmıstır. yara bandı yaptık. basparmagını.
eşim aslında cok dıkkatlıdıır
ben tutarken bıle basından tut belı boşa gelmesın vb soyler bende karısma demeye baslamıstım.
bu ona ders oldu. keske olmasaydı. ..
bebeıs bıde topuk kanında bu kadar ağlamıstı.
:(
bi baktım bıraz once netten degemen senın dedğin makası falan arastırıyor...
kendını cok suclu hıssetmıs süreklı" ya nasıl oğlumuza bunu yaptım "deyıp duruyor.

bu olayı özellıkle foruma yazdımkı bızım bebıs gıbı olmasın bebıslerınız.

zehracım bayrama gelmesın gelmesın dedin, kaç kişinin önune geçtin:D
bır avazda kurtul ınsallah

kızlar bebegı sakınlestırdım neysekı. emzırdım bırlıkte uyuduk. benle yatmayı cok sevıyor:)
acısı umarım gecmıstır. yara bandı yaptık. basparmagını.
eşim aslında cok dıkkatlıdıır
ben tutarken bıle basından tut belı boşa gelmesın vb soyler bende karısma demeye baslamıstım.
bu ona ders oldu. keske olmasaydı. ..
bebeıs bıde topuk kanında bu kadar ağlamıstı.
:KK43:
bi baktım bıraz once netten degemen senın dedğin makası falan arastırıyor...
kendını cok suclu hıssetmıs süreklı" ya nasıl oğlumuza bunu yaptım "deyıp duruyor.

bu olayı özellıkle foruma yazdımkı bızım bebıs gıbı olmasın bebıslerınız.

zehracım bayrama gelmesın gelmesın dedin, kaç kişinin önune geçtin:KK70:
bır avazda kurtul ınsallah

Şekerim tırnak makası bu, ben Mart annelerinde görüp almıştım, hepsi çok memnun kalmış. Nisan ve Mayıs anneleri de aldı:)

Eklentiler

• IMG_6358.webp
    IMG_6358.webp
    4 KB · Görüntüleme: 71
Sen bekleme konusunda net karar verebildin mi
Canım doktorumu aradım dedim eğer bebek iyiyse 2 gün daha beklemek istiyorum ama suyu azsa bebeği iyi görmezseniz yarın sezeryana alın dedim tamam erken ve aç gel ozaman dddi sen naptın peki

Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtarsın.
İnşallah çok kolay bir doğum olur

sen nerelerdesın bakayım??

nişan olabilir. 24-48 saat içinde doğum başlar dediler eğitimde.
benım gece sancı oldu bıraz,sabah nısan geldı 1 saat sonra su geldi.
tüm belırtıler bıraradaydı yani...
nişan gelınce dr hemen cagırmıyor sancı yada suyu beklıyor.
Doğumdan sonra zaman bulamıyorum. Yeni yeni alışmaya başladım bebekli hayata:halay:

Bugün 5. Günümüz bizim... asm ye gidip kaydınızı yaptırdık. Topuk kanı verdik. Devit 3 verdi eve. Biogaia damla önerdi gaz için. Deviti 15. Günden biogaiayı 10. Günden itibaren kullanıcaz.
Doğuma 83 kilo ile girdim bebek 3.650 gr doğdu.eve döndüğümden beri 81 kiloyum. Çok ödemim var ve bir gram inmiyor.
Bugün cuma vakti kızımızın adını okudu babam kulağına... rabia gözde koyduk adını... ama nüfusta sadece gözde yazıyor. akika ve adak kurbanını kestirip dağıttık...
Artık göbeğinin düşüp ilk banyosunu yaptırmayı bekliyoruz... bizde haberler böyle. Bekleyen herkese Allah kolay doğumlar nasip etsin...

Maşallah canım ne güzel...Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun İnşallah
Allah kurbanınızı da kabul etsin
Gaz olduğunda mı kullanılacak damla
Devit 3 kaç damla verilecek

Niye döküyorsun süt saklama poşeti al doldur at dolaba. Bir damla süt bile kıymetli.
Benim aventin kalkanında birikiyor. O kalkanlar da delikli olduğu için saklanmaz diye okudum. Havayla temas ediyor çünkü. İçim acıyor ama döküyorum mecbur.

3 saatte bir her emzirmenin ardından. Bazen iş güç kayıyor vakit.

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Oy kuzum geçmiş olsun. Aklı başına gelmiştir bi daha ellemez
Sen hem emzirip hem biberon mu veriyosun? Yoksa sütleri buzluğa mı atıyosun?

Back
X