• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaslar size bisey danismak istiyorum..haftaya carsamba yani ayin 21i kadir gecesi..bebis o tarihe kadar dogmamis olursa 40+0 gunluk hamile olacagim o taribte..doktor zaten suni san i ile dogumu baslaatmak icon 2 gun sonrasini soylemisti..ben kadir gecesi dogsun diye suni sanciyi bu yarihte talep etmeyi dusunuyorum..sizce bi kac gun daha beklemelimiyim?hata mi ediyorum??
canim ben olsam biraz daha beklerim benim tam 40+0da sancim geldi ondan once adet agrisi gibi ara ara sanci gelip gidiyordu senin de oyle oluyorsa sancin gelecek demektir beklemekle bisey kaybetmezsin suni inan ki cok daha zor her ikisini de yasayan biri olarak kendi sancin cok daha rahat beklemeye değer diye dusunuyorum

Kızlar hastaneye yatışım yapıldı dua edin kolay doğum olsun. Sancılar vurdukça hepiniz için dua ediyorum
Allah kolaylık versin canım. Dua et sancı oldukça sutumuz olsun bol bol. Dua et diyorum ama o an insanin aklına hiç Bisey gelmiyor konuşmak bile istemiyor. Sancin geldikçe çömel kakani yapar gibi ikinci. Hadi inşallah çok.beklemezsin kolay hayırlı doğumlar olsun inşallah

mad1410 mad1410 bence de bekle ne güzel :KK200: inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bende 40+1 de yaptım doğum. İnşallah Bisey olmaz. Niyetin güzel vesselam

canim ben olsam biraz daha beklerim benim tam 40+0da sancim geldi ondan once adet agrisi gibi ara ara sanci gelip gidiyordu senin de oyle oluyorsa sancin gelecek demektir beklemekle bisey kaybetmezsin suni inan ki cok daha zor her ikisini de yasayan biri olarak kendi sancin cok daha rahat beklemeye değer diye dusunuyorum
Benim ilki de suni sanciydi..cok zor bikiyorum..ama doktor bayram oldugu icin sanirim dogumu bayramdan once baslatmak istiyor..ben riske giremem dedigi an ya bisey olursa cocuga diye korkuyorum..ya da bayramda doguracagim tutarsa doktorum yok ortada..bebek iri 4kg civari olacak..cok karasizim..

Kızlar Bisey soracam yine. Hemşireler dedi ki bebeğim maşallah çok yiyormus. İki uç saatte çocuğa 80 cc vermişler. O da almış. Benim bu kadar sütüm çıkmaz ki. Çıkmıyordur kanımca yanı. Napim ben. Emzirmeyi de çok istiyorum. Artar mi sütüm acaba. 80 fazla değil mi bebeğe

Normal doğum duygusunu tatmak istemişimdir hep korksamda şimdi kayıp mı ettim ben o şansı mı :(

Doğum yapacaklar sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Biz 12 günde 4-5 kere cıktık. Hiçbir şey olmaz çık. Avm'ye gittik, parka gittik, cafeye gittik. Pusete ki nar konmaz uyuyor bizimki. Sorun cıkmadı hiç. Annene gidiceksen hiç sorun olmaz.
Aa süpersiniz valla..eşim hayatta çıkarmaz dışarı anneme anca giderim

Uzun zamandır yazamadım. Herkesler bebişler iyidir inşallah. Bende iki bebiş hem meme hem mama büyüyoruz yavaştan. Kolik olduk iki bebiş napalım geçici bir dönem. Her dönem ayrı güzel tadını çıkarmaya çalışıyorum. Siz de öyle yapın ağrılar sızılar şikayetler geçiyor bebekler büyüyor sevgiyle büyütelim bebişlerimizi :KK200::anne:
Kolay gelsin canım. Kolik bildiğim kadarıyla şans işi umarım çabuk düzelirler. Ağlamaları bile güzel kuzuların ama kıyamam. Tanıştılar mı kediciklerle?

Normal doğum duygusunu tatmak istemişimdir hep korksamda şimdi kayıp mı ettim ben o şansı mı :KK43:

Doğum yapacaklar sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ooo canım sen böyle düşünürsen iyice psikolojin bozulur. Önemli olan bebeklerimizin saglıgı öyle degilmi. Ben hiç kafaya takıp da hayatı kendime zehir etmiyoruö. Hep şöyle düşünmüşümdür "sezeryan yapanda bir gün ölecek normal dogum yapanda". Bu konuda biraz fazla rahatım sanırım. Sende öyle ol. Bol sütlü günler

Selam kızlar yazamadım kaç gündür, bebeğim hergün git gide kilo kaybı yaşadı, sarılık testi temiz çıktı. 2 gündür çok ağladı hiç meme, mama almadı. Aldığı zamanlardada hep kustu hastaneye gittik küveze aldılar. O kadar üzgünümki o ağladı bende onunla birlikte ağladım. Dua edin tez zamanda tekrar koklarımda olsun bebeğim
Ay canım neden oldu acaba. Bir an önce düzelir inşallah.

Arkadaslar size bisey danismak istiyorum..haftaya carsamba yani ayin 21i kadir gecesi..bebis o tarihe kadar dogmamis olursa 40+0 gunluk hamile olacagim o taribte..doktor zaten suni san i ile dogumu baslaatmak icon 2 gun sonrasini soylemisti..ben kadir gecesi dogsun diye suni sanciyi bu yarihte talep etmeyi dusunuyorum..sizce bi kac gun daha beklemelimiyim?hata mi ediyorum??
Bendensin canm. Aynı durumdayız. Doktorum 40.haftayı geçmeyelim dedi. Benimde perşembe doluyor. Bizde salı akşamı yatış yapıcaz. Çarşamba kandil diye öyle istedik. Bende düşünüyorum acaba yanlış mı yapıyorm diye ama nasip kısmet. Mübarek günlerdeyiz allah yardım eder. Kötü düşünmeyelim. Zaten miadı doluyo bebeklerimizin öyle 2 hafta öncesi falan değil. Ben riske atamadım 1 hafta daha beklemeye. Alacağı 50 gramı benim sütümle dışarda alsın :KK69:

Ooo canım sen böyle düşünürsen iyice psikolojin bozulur. Önemli olan bebeklerimizin saglıgı öyle degilmi. Ben hiç kafaya takıp da hayatı kendime zehir etmiyoruö. Hep şöyle düşünmüşümdür "sezeryan yapanda bir gün ölecek normal dogum yapanda". Bu konuda biraz fazla rahatım sanırım. Sende öyle ol. Bol sütlü günler
Haklısın canım hayırlısı böyleymiş sadece burada normal doğum hikayeleri okuyunca böyle doluyorum bebeklerimiz iyi olsun da

Sezeryan oldum canım ben ve ilk Doğumum ondan

Rabbim kolay doğumlar nasip.etsin canım mübarek günde. İnşallah uzun sürmez alırsın kucağına. Bana sancı gelince çömel büyük tuvaletini yap dediler hep.sancin varken zor ama yapmak lazim kolay olsun diye. Ben pek beceremedim. Aldılar yanina kendileri yaptırdılar sancı geldi çömeldim büyük tuvaletimi yaptım. Lavman yapmışlardı ama az çok biseyker geliyordu. Ben tuvaletimi yaptıkça doktorum seviniyordu Aferin kızım yap devam et diyordu sancidan gülemiyordum da. Hiç korkma o çocuk çıkınca sanki sen doğuyorsun hiç bisey kalmıyor ağrı sızı em ufacık. Görümcem vardı yanımda bağiriyordum ona sus diye falan. İyi geliyordu sert konuşmak bana nedense. Git diyordum ama istemiyordum gitmesini onun olması bana güç vermişti. Seninde yanına alirlarsa sancı zamanı Biri olsun. Ama.eşin olmasın onlar dayanamaz. Eşim video mu izleyemiyor.
1 saat oldu suni vereli hala bi sanci baslamadi ama nst dr baya cikiyo canim bakalim ne olacak

Back
X