- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sağlıkla sıhhatle geçer doğumun inşallah Allah yardımcın olsun sıra bana geliyor bende çok korkuyorum benimde buyuk ihtimal sezeryan olur gibi bide sezeryan diyemi hep erken aliyorlar bakiyorum hep gunu gelmeden herkes sezeryanla dogum yapmaya başladi bende yarin kontrole gitcem bakalim bana ne diyecekler bayramada kalmak istemiyorum aslinda hayirli haberlerle çikarsin inşallahYarın sezeryanla doğum yapacağım inşallah arkadaşlar dua edin ne olur çok korkuyorum.
Biz klima acıyoruz ama cama ya da ayaklara veriyoruz. Bebiş battaniyeyle örtülü oluyor zaten.Biz bugün 19 günlük olduk, yarı kırkmışne kırkmış arkadaş, herkesin ağzında walla... fenalık geldi... "kırkın çıksın bi" ile başlayan cümleler silsilesi...
neyseki hiçbirini dinlemeyip 5.gün kontrolüne gittiğimizde kahve içmeye giderek bozduk bu oyunu
ardından sarılık kontrolleri için 1-2 kez daha hastaneye gittik sonrasında da yemek falan yedik her çıkışta... en son Pazartesi okula gittik kızımla... 3-4 saat dışarıda olmakta sıkıntı yok şimdilik... en büyük dert arabadaki sıcak... klima açamıyoruz haliyle, bir de trafik sıkışırsa bunalıyor evlatçık sıcaktan pusette...
buna bir çözüm bulan var mı kızlar...?
Geçmiş olsun darısi bizim başimiza nasil sezeryanmi oldu doğumun normalmi sezeryanda erkenmi aliyorlar acaba benimde kontrol var yarin korkuyorum valla sağlicakla buyut bebeğini ağrı sızı olmamıstır inşallah sıra bize geliyor dua edin doğum yapanlar bizde hayirlisiyla elimize alalimKizlar iyi aksamlar kizimi 2.45de aldim kucagima kendi agrik disinda bi sikintimiz olmadi emme calismalari yapiyoruz memem kucuk ama basi buyuk agzina almakta zorlaniuo simdi uyuyo yavrum darisi tum bekleyen annelere hepinize dua ettim bizden haberler boyle
Benımde korkum bu durumlarda katlanıp kalmak.o sırada napmam ız gerekiyor bılende varmıAz önce bebeğim yine kustu hem de fışkırtaak öyle bi kustu ki yatağının yanındaki yastıklar, üstü başı hatta nasıl olduysa kafası bile kusuk oldu. Kusuğu böyle balgam gibi sümüksü içinde peynir kesiği gibi süt var. Çok korkuyorum acaba doktor kontolüne falan götürürken üşüttüm mü çocuğu ? Araba çok sıcak oluyo hastane klimalı. Bi de muayenede çocuğu soyuyolar ya. Neden oluyo anlamadım. Bugun o kadar kustu ki az kalsın boğuluyodu. Burnundan bile süt geldi. Bi süre öksürdü ve genizinden gargara gibi sesler geldi. Burnundaki sütü burun aspiratörüyle temizledik ancak öyle nefes almaya başladı. Doktora söyşedğimde gazdandıe diyip geçiştiriyonapıcam bilmiyoeum
Biz normal.icin bayagi bekledik 40+3de hala acilma olmayinca sezeryanla aldilar agrim yok desem yalan olur agri kesici rahatlatti biraz simdi hepinize dua ettm saglicakla kavusun bebeklerinizeGeçmiş olsun darısi bizim başimiza nasil sezeryanmi oldu doğumun normalmi sezeryanda erkenmi aliyorlar acaba benimde kontrol var yarin korkuyorum valla sağlicakla buyut bebeğini ağrı sızı olmamıstır inşallah sıra bize geliyor dua edin doğum yapanlar bizde hayirlisiyla elimize alalim
.Biz bugün 19 günlük olduk, yarı kırkmışne kırkmış arkadaş, herkesin ağzında walla... fenalık geldi... "kırkın çıksın bi" ile başlayan cümleler silsilesi...
neyseki hiçbirini dinlemeyip 5.gün kontrolüne gittiğimizde kahve içmeye giderek bozduk bu oyunu
ardından sarılık kontrolleri için 1-2 kez daha hastaneye gittik sonrasında da yemek falan yedik her çıkışta... en son Pazartesi okula gittik kızımla... 3-4 saat dışarıda olmakta sıkıntı yok şimdilik... en büyük dert arabadaki sıcak... klima açamıyoruz haliyle, bir de trafik sıkışırsa bunalıyor evlatçık sıcaktan pusette...
buna bir çözüm bulan var mı kızlar...?
Hayirli olsun..Allah anali babali biyutsin..bakalim biz geride kalanlarin akibeti ne olacak..Biz normal.icin bayagi bekledik 40+3de hala acilma olmayinca sezeryanla aldilar agrim yok desem yalan olur agri kesici rahatlatti biraz simdi hepinize dua ettm saglicakla kavusun bebeklerinize
Canım benim ağrılarım bayağı hafifledi. Ama günde 2 defa ağrı kesici alıyorum. Almasam belki daha şiddetli olurHepinize cok tesekkurler Kizlar.ozellikle sezeryan olan arkadaslar nasil.ne zamam gececek bu agrilar ne yatabiliuorim ne kalkabilouorim cok sanciyo dikis yerlerim sanki wajinap yirtiliuo ara ara
.
Bize ilk kizimda doktor arabada klima onermiyorum onun yerine 4 camida yukardan 2-3 parmak acin demişti.ama aşırı sicaklarda biz klima açmamız gerekirse ayaklara yada camlara vurduruyorduk
Bu aradaAydii arabayla kendin mı çıkıyorsun bebekle. yada kızlar aranızda bebekle kendi araba kullanan var mı.ben arabayla çıkmak istiyorum ama kızım daha 22 günlük güvenemiyorum.ya ağlarsa ya kusarsa falan diye.yada ne zaman çıkabiliriz acaba
Pazartesi günü biz de göbeğindeki kan için Dr a gittik aktif bir kanama olmadığını düştüğünde sızıntı olabileceğini ama yine de tahlil yapalım belki kanama sebebi olabilir diye yanına tsh ve sarılığı da ekleyerek tahlil istedi her bir isteği için bir tüp kan alınıyor. Her neyse hemşire aldı kızımı elinden alacağım kanı dedi neyse iğneyi taktı elini sıktı olmadı bebeği ana kucağında dikleştirdi benim karnından tutmadı istedi düşmesin diye tutarken birden bebek düşecek diye bir hamle yaptı anlamadım çocuğumu düşürecek halim yok bunu yaparken tüpdeki kanın hepsini döktü bende sinirlendim kızdım 6 yıllık tecrübesinden bahsetti yani bu işi ilk defa yapmıyormuş ben paniklemişim güya duruma el attı bebek düşmesin diye.bebeği kucağına aldı susturmaya çalıştı bak annesi canı acıdığı için değil yatmak istemediği içim ağlıyor yaramaz kızı diyerek güya ortamı yumuşatmaya çalıştı olan bizim kıza oldu tabi. Onlar için hiç bir.şey değil bizim çocuğumuzun sağlığı için yapılması gerekiyor her yeri delik deşik de olsa sağlık tabi!!!! Senin için parçalanıyor az daha devam etseydi ben de hemşireyi parçalayacaktım ama....@TuruncuHayal geçmiş olsun..
seni ne kadar iyi anlıyorum inan
benim kızımı da delik teşik ettiler hastanede
ağlaya ağlaya bir hal oldum küçük elleri mosmor
en son ayaktan damar yolu açacaklardı izin vermedi
açılmış damar yolundan küçük küçük serumlar gitsin dedim
tsh için bizim de tahlil yapıldı.. kötü çıkmadı ama çıksaydı endokrin uzmanına gitmemiz gerektiğini söylemişti
inşallah şu mübarek ay hatrına bebeğin tez zamanda şifa bulur..annesin dayanamıyor yüreğin ama kuzucuğunun en çok sana ihtiyacı var moralini yüksek tutmaya çalış sütün gider Allah korusun..
Pazartesi günü biz de göbeğindeki kan için Dr a gittik aktif bir kanama olmadığını düştüğünde sızıntı olabileceğini ama yine de tahlil yapalım belki kanama sebebi olabilir diye yanına tsh ve sarılığı da ekleyerek tahlil istedi her bir isteği için bir tüp kan alınıyor. Her neyse hemşire aldı kızımı elinden alacağım kanı dedi neyse iğneyi taktı elini sıktı olmadı bebeği ana kucağında dikleştirdi benim karnından tutmadı istedi düşmesin diye tutarken birden bebek düşecek diye bir hamle yaptı anlamadım çocuğumu düşürecek halim yok bunu yaparken tüpdeki kanın hepsini döktü bende sinirlendim kızdım 6 yıllık tecrübesinden bahsetti yani bu işi ilk defa yapmıyormuş ben paniklemişim güya duruma el attı bebek düşmesin diye.bebeği kucağına aldı susturmaya çalıştı bak annesi canı acıdığı için değil yatmak istemediği içim ağlıyor yaramaz kızı diyerek güya ortamı yumuşatmaya çalıştı olan bizim kıza oldu tabi. Onlar için hiç bir.şey değil bizim çocuğumuzun sağlığı için yapılması gerekiyor her yeri delik deşik de olsa sağlık tabi!!!! Senin için parçalanıyor az daha devam etseydi ben de hemşireyi parçalayacaktım ama....@TuruncuHayal geçmiş olsun..
seni ne kadar iyi anlıyorum inan
benim kızımı da delik teşik ettiler hastanede
ağlaya ağlaya bir hal oldum küçük elleri mosmor
en son ayaktan damar yolu açacaklardı izin vermedi
açılmış damar yolundan küçük küçük serumlar gitsin dedim
tsh için bizim de tahlil yapıldı.. kötü çıkmadı ama çıksaydı endokrin uzmanına gitmemiz gerektiğini söylemişti
inşallah şu mübarek ay hatrına bebeğin tez zamanda şifa bulur..annesin dayanamıyor yüreğin ama kuzucuğunun en çok sana ihtiyacı var moralini yüksek tutmaya çalış sütün gider Allah korusun..
Tam 1 hafta sürdü benimHepinize cok tesekkurler Kizlar.ozellikle sezeryan olan arkadaslar nasil.ne zamam gececek bu agrilar ne yatabiliuorim ne kalkabilouorim cok sanciyo dikis yerlerim sanki wajinap yirtiliuo ara ara
Sezeryan yapanlara sormak istiyorum...depentin hastabezini alayımmı yoksa normal pedle dahamı iyi oluyor
Depend kullandım ben bir paket. Hem hastanede hem evde çok işime yaradı. Tavsiye ederimSezeryan yapanlara sormak istiyorum...depentin hastabezini alayımmı yoksa normal pedle dahamı iyi oluyor
Sezeryan yapanlara sormak istiyorum...depentin hastabezini alayımmı yoksa normal pedle dahamı iyi oluyor
Bende merak ediyorum bunu arabayla ne zaman çıkılır acaba şuan tek bırakamam arkada çok küçük.
Bize ilk kizimda doktor arabada klima onermiyorum onun yerine 4 camida yukardan 2-3 parmak acin demişti.ama aşırı sicaklarda biz klima açmamız gerekirse ayaklara yada camlara vurduruyorduk
Bu aradaAydii arabayla kendin mı çıkıyorsun bebekle. yada kızlar aranızda bebekle kendi araba kullanan var mı.ben arabayla çıkmak istiyorum ama kızım daha 22 günlük güvenemiyorum.ya ağlarsa ya kusarsa falan diye.yada ne zaman çıkabiliriz acaba