Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sennin daha 23 gunun var..ben napiyim 5 gunum kaldi hala tik yok...psikoljim bozulmaya basladi 3 haftadir evdeyim..kendimi mutsuz hissediyorum..evin icine tikistim kaldim .calismak ne iyiymisBugunde doğuramadımgillerden selam![]()
Canım ben dört gün boyunca oturur vaziyette uyuyodum. Agrıdan yatamıyodum. Ama gecip gidiyo. Ne zaman dogum yaptın bilmiyorum ama bir haftaya hiç bişeyin kalmıyoHepinize cok tesekkurler Kizlar.ozellikle sezeryan olan arkadaslar nasil.ne zamam gececek bu agrilar ne yatabiliuorim ne kalkabilouorim cok sanciyo dikis yerlerim sanki wajinap yirtiliuo ara ara
Bennn malesef 1 aydır kanala yerleşmişti soranlara bugün yarın diyorduk o yüzden her gorduklerinde veya aradiklarinda dogurmadin mi daha oluyor nasilsindan sonraki cümle eşim bile e doğur artık diyor millet ne yapsınDoguramayip ta bnm gibi psikoljisis bozulan var mi?insanlarin bi doguramadin gitti muhabbetinden bunaldim
Mutlaka al eğer hastane vermiyorsa. İnanılmaz rahat geçirdim. Çok kanamam oldu hala da devam ediyor.Sezeryan yapanlara sormak istiyorum...depentin hastabezini alayımmı yoksa normal pedle dahamı iyi oluyor
Var cnm üstelik bütün belirtileri yaşıyorum ama dogum yok. Alt tarafım inanılmaz ağrıyor acı çekiyorum ama açılma hala 1 2 cm . Boşa cekipte bi ilerleme olmaması kötü.surekli yürüyüş hurma acı var ama açılma olmuyor anlamadım gitti.beklemekten benimde pskilojim bozulduDoguramayip ta bnm gibi psikoljisis bozulan var mi?insanlarin bi doguramadin gitti muhabbetinden bunaldim
kuzu ben üstüne adet gördüm gelişimi de 2 hafta önde bebeğin dolayısıyla en kötü bayrama doğar dedi dr. Bebek aşada. Nst de sancı 40 a kadar coktı en son. Ama evde daha cok kasılma oluyo. Yürüyüş ve bol hareket etmeye calısıyorum.Cnm sennin daha 23 gunun var..ben napiyim 5 gunum kaldi hala tik yok...psikoljim bozulmaya basladi 3 haftadir evdeyim..kendimi mutsuz hissediyorum..evin icine tikistim kaldim .calismak ne iyiymis
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinMutlaka al eğer hastane vermiyorsa. İnanılmaz rahat geçirdim. Çok kanamam oldu hala da devam ediyor.
Bbm esim de doguramadin..bayrama denk gelcek 10 gun babalik iznimi yedin fln saka yollu takiliyor..ancak artik bunlarin cok saka oldugunu dusunmuyorum..oldukca sinir olmaya basladim..kanala tam girmisti..nasil olduysa kanaldan kafadini geri yukari cikarmis cocuk..Bennn malesef 1 aydır kanala yerleşmişti soranlara bugün yarın diyorduk o yüzden her gorduklerinde veya aradiklarinda dogurmadin mi daha oluyor nasilsindan sonraki cümle eşim bile e doğur artık diyor millet ne yapsın![]()
Var cnm üstelik bütün belirtileri yaşıyorum ama dogum yok. Alt tarafım inanılmaz ağrıyor acı çekiyorum ama açılma hala 1 2 cm . Boşa cekipte bi ilerleme olmaması kötü.surekli yürüyüş hurma acı var ama açılma olmuyor anlamadım gitti.beklemekten benimde pskilojim bozuldu![]()
Var cnm üstelik bütün belirtileri yaşıyorum ama dogum yok. Alt tarafım inanılmaz ağrıyor acı çekiyorum ama açılma hala 1 2 cm . Boşa cekipte bi ilerleme olmaması kötü.surekli yürüyüş hurma acı var ama açılma olmuyor anlamadım gitti.beklemekten benimde pskilojim bozuldu![]()
Aaa neden geri kaçtı acaba ufaklık benimde oldukça aşağıda ama açılma yok esimin işyerinde 4 kişinin eşi haziranda doğum yapacaktı nasıl denk geldiyse öyle:) Ben 5. Oldum en sona kaldım oğlum 38de doğmuştu bunun dogmaya niyeti yok tempolu yürüyüşe başladım bendeBbm esim de doguramadin..bayrama denk gelcek 10 gun babalik iznimi yedin fln saka yollu takiliyor..ancak artik bunlarin cok saka oldugunu dusunmuyorum..oldukca sinir olmaya basladim..kanala tam girmisti..nasil olduysa kanaldan kafadini geri yukari cikarmis cocuk..
Kızlar nasıl korunacaksınız doktorla görüştünüz mü?
Bilmiyorum canım spiral istemiyorum doktor da daha bişey demedi kırkın çıkınca gel dedi herhalde o zaman anlatır ama etkili şeyler olması lazımKızlar nasıl korunacaksınız doktorla görüştünüz mü?
Bende bunu dusunuyrm kirkimizin cikmasina az kaldi cift rahimle spiral olur mu kiKızlar nasıl korunacaksınız doktorla görüştünüz mü?
İyi akşamlar kızlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Rabbim doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarıma kolay doğum nasip etsin inşallah hep dua ettim. Bol bol sütümüz olsun diyede. Çok zordu ama yavrumu kucağıma aldığım o an herşeye değerdi. Şimdi aşk yaşıyoruz![]()
ahh sonunda canım:)
sağlıkla kucagına almıssın. gerisi kolay.
bol mutlu mutlu günleriniz olsun.. elif hanımla...
efsunsuz beatin profiline gir son yazdıklarını daha rahat buursun. çok mjı yok zaten ameliyatından falan bahsetti.
Selam canım evet @beatrices doğum yapmış, yazdı iyilerdi forsat bulunca anlatacakmış :)