2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hım bilmiyordum canım teşekkür ederim

Maşallah canım bebeğine çok tatlı Bende çok merak ediyorum oğlumu büyüdümü kilosu boyu herşeyden önemlisi sağlığı nasıl çooook merak ediyorum

Maşallah canım bebeğine çok tatlı Bende çok merak ediyorum oğlumu büyüdümü kilosu boyu herşeyden önemlisi sağlığı nasıl çooook merak ediyorum

Sagol cnm insallah. insan cok mutlu oluyo bi de her gittiginde degisik oluyor büyüyolar hala agzim kulaklarimda gordüm ya icim hala tuhaf :) senin daha cok mu var randevuna.

29 yaşındayım şu yaşıma kadar böyle bir fırtınaya şahit olmadım evimi su bastı 5. Katta olmama rağmen öyle bir fırtına vardı ki salonumun camları açıldı dolu salonuma doldu korkudan oğlumla sarmaş dolaş bi köşeye sinip bitmesini bekledik evimizi taşlıyorlardı sanki yumurta büyüklüğünde dolular
Allahım dışarıdaki insanlara hayvanlara yardım etsin diye bol bol dua ettik oğlumla rabbim beterinden sakınsın

Sagol cnm insallah. insan cok mutlu oluyo bi de her gittiginde degisik oluyor büyüyolar hala agzim kulaklarimda gordüm ya icim hala tuhaf :) senin daha cok mu var randevuna.
Yarın sabah canım ama doktorumun gelmesi 12 yi bulur o saatlerde görebilirim bebeğimi
Bende inşallah mutlu dönerim doktorumun yanından

Kıyamet kopuyo sandım ben de evde tektim haberleri şaşkınlıkla izliyorum şuan

Gecmis olsun cnm bende haberlere bakiyorum da gercekten kötü Allah yardim etsin.

Oy kuzum benim masallah subhanallah ya bunlar mucize degilde nedir Rabbime sukurler olsun benimde tek duaundugum oglumu gormek saglikli oldugunu duymak insallah boyle net bir sekilde yuzunude goruruz

Çok Çok geçmiş olsun

Canim cok gecmis olsun

Arkadaslar bi sorum olucak ben chicco lullaby park yatak aldım.Alırken satıcı başka hiçbişeye gerek olmadığını çocuğu direkt içine yatırabileceğimi söyledi.

Park yatak için de yatak ve uyku seti gerekli mi değil mi ben anlamadım bilen varsa söyleyebilir mi

Biz ekstra visco yatak aldık içine park yatak yatagı olarak satılıyo ince bişey

Kızlar iyi akşamlar. Ben bebegin hareketlerini hala çok aşagılarda hissediyorum. Göbegimin üstünde cok nadir hissediyorum normal mi

Inşaallah öyledir cnm nasıl canım sıkılıyor bilemzsin

Ay geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…