2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gecmıs olsn canm rabbım bı daha yasatmasn ıns.haberlerde gordum gercekten afet olmus

Bana da cogu kişi pişman olduğunu söyleyince tereddutde kaldım, normalde boş oda olduğu için odayı kullanırım diyordum en kotu ihtimalle. Anne yani çok mantıklı geldi ikeaya gideceğim bulduğum ilk fırsatta, güzel modeller bulacağımı düşünüyorum, teşekkür ederim.

Kızlar biz araba sparişi verdik inşallah yüzümüz kara çıkmaz ya umarım memnun kalırız bu renkten aldık sizce nasıl kızlar

Valla ben de dün gördüm bu arabayı gayet güzel gözüküyor üstelik fiyatı falan da çok uygun. İnşallah memnun kalırsınız. Güle güle kullanın :))

İçine muhakkak yatak almak gerekiyor park yatak yatağı yazarsanız internete bulursunuz. Pamuk olanı öneriyorlar ben de alacağım

Kızlar iyi cesaret. Ben böyle büyük ürünleri gidip mağazada görmeden alamazdım sanırım. Ivır zıvır bir sürü şey alıyorum internetten ama park yatak olsun, arabası olsun görmeden alamam.

F Fnurr benim de ayni, gobek deligimde bile hic hissetmedim daha. Ta camasirimin içinde oynuyor sürekli. Ptesi ayrıntılıda hersey yolundaydi, serviks ve bebegin pozisyonu iyiydi. Normaldir herhalde

Şu kordon dolanması olaylarından falan çok korkuyorum ben kızlar. Sanırım çok hareketli bebeklerde oluyormuş, benimki de aşırı hareketli endişeliyim o yüzden. Bi de kordon düğümlenmesi varmış, bebek dolaşık kordonun arasından geçince düğüm atıyormuş ki o dolanmasından daha tehlikeymiş. Sanırım bunları önlemek için elimizden gelen bir şey yok dua etmekten başka.

Aynı korkuyu bende yaşıyorum benim bebişte oldukça hareketli sürekli dönüyor rabbim korktuklarımıza uğratmasın

Kızlar ben çok stresliyim ya oğlumun sünneti var cumartesi uyutularak yapılacak öyle korkuyorum ki nasıl başederim bu duyguyla bilmiyorum

Valla ben de dün gördüm bu arabayı gayet güzel gözüküyor üstelik fiyatı falan da çok uygun. İnşallah memnun kalırsınız. Güle güle kullanın :))
Teşekkürler valla bende sırf gorunusune aldanm ama inşallah dogru karar vermesimdir e bebekten bilgi aldık gayet şık ve kullanışlı gibi

kızlar hepsiburadada şöyle bir araba var baya indirimde yorumlar da hep olumlu. ebebekte yok sanırım bundan gidip görmek istiyordum. Youtube'da falan videoları var. Gerçi eşim hiç beğenmiyor bunların tipini o biraz klasiklerden yana. Kullanan oldu mu hiç bundan?

Kızlar ben çok stresliyim ya oğlumun sünneti var cumartesi uyutularak yapılacak öyle korkuyorum ki nasıl başederim bu duyguyla bilmiyorum
Canım hiç stres yapma ya şimdi o kadar basit ki çocuklar hiç anlamıyor bile. Benim kuzenim de aynı uyutularak yapılmıştı hiçbi şey anlamadı hatta birkaç gün sonra denize bile girdi : ) ama anlıyorum seni ana yüreği işte : )

Sakinleştirici vereceklermiş şurup ameliyathaneye girerken farkında olmasın diye bunu düşündükçe içim içime sığmıyor göğüsüm şişiyor nasıl göndercem ki onu öyle görünce dayanamam ki ben

Bu yalnızlık ne pis bişey ya Yanımda olacak bi Allah'ın kulu yok ya eşim hariç ama onun orda varlığı yokluğundan da beter çünkü şimdiden gözleri dolup beni strese sokmaya başladı bile

Aynen canım sakinleştirici alıyorlar. Kuzenim de aşırı korkak bi çocuktur annesinden babasından ayrılamaz ama sakinleştirici alınca hepimize el sallayarak gitti ameliyathaneye : ) bi cesaret geliyo onlara o anda merak etme. Hayırlı olsun bu arada Allah evliliğini de göstersin inşallah : )

Sağol canım allah razı olsun çabucak geçsin şu 2 gün hayırlısıyla sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…