- 20 Mart 2016
- 320
- 464
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #19.961
Ben de devlet hastanesine gidiyorum normalde. doktorum ayrintili ultrason burda yapilmiyor dedigi icin ozel hastaneye gittim sadece ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum dedim 150 tl odeyerek yapildi resimler ve sonuclarin yazili oldugu bir kagit verdi doktor. Daha gidip kendi doktoruma gostermedim sonuclariB
Benim dr um sevk falan vermedi sadece ayrıntılı ultrason yaptiralim dedi cevre illerde de yaptirabilirsin dedi yalovada devlette yapılmıyormus tam olarak da bilemedigim icin yalovayi ve bursayi burdaki arkadaslardan yardim istedim teşekkür ederim verdigin bilgiler icin sagol canım
Fakulte hastanelerindede yaptirabilirsin ama bir ay onceden sira alman lazim gidip dedi. Ben onunla ugrasmak istemedimB
Benim dr um sevk falan vermedi sadece ayrıntılı ultrason yaptiralim dedi cevre illerde de yaptirabilirsin dedi yalovada devlette yapılmıyormus tam olarak da bilemedigim icin yalovayi ve bursayi burdaki arkadaslardan yardim istedim teşekkür ederim verdigin bilgiler icin sagol canım
Aa cok gecmis olsun. Ama sizin cok dikkat etmeniz lazim,, her doktora bunu soylemeli ve yiyip ictiginiz her şeyin icerigine bakmalisiniz. Ben 3 aydir imom kullanıyorum guzel bi takviye. Bir arkadasimin bebeginde vardı laktoz alerjisi, bir başka bebekte de sutteki proteine alerjisi vardi, ikisi farklı. Mutlaka bebeginiz dogdugunda da araştırınArkadaşlar merhaba.dün yine ishal oldum ben.sonra baya düşündüm neden ne yedim diye ve benim laktoz intoleransim olduğu aklıma geldi.kesinlikle süt tüketmiyorum zaten.sonra doktorun verdiği magnezyum ve decavitin içeriğini okudum ve laktoz varmış ondan ishal oluyormuşum.bugün imom başladım onda yokmuş sadece.hemde gastroentereologumdan randevu aldım birazdan gideceğim.crohn hastalığın var ama şuanda aktif değil.bilgi almak için hem de içim o rahatlatır.başka zarar verecek etkileyecek bisey var mi diye soracağım.ben 5 ayda 4 kilo almıştım.bu ay nerdeyse hiç almadım sürekli ishal oluyorum ve Bulan tim başlamıştı.sanırım laktozdan.İnşallah atlatırım ve bundan sonra yeyip içtiğim herşeyin içeriğine bakicam
Hangi hastanede yaptirdiniz acabaBen de devlet hastanesine gidiyorum normalde. doktorum ayrintili ultrason burda yapilmiyor dedigi icin ozel hastaneye gittim sadece ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum dedim 150 tl odeyerek yapildi resimler ve sonuclarin yazili oldugu bir kagit verdi doktor. Daha gidip kendi doktoruma gostermedim sonuclari
Arkadaşlar merhaba.dün yine ishal oldum ben.sonra baya düşündüm neden ne yedim diye ve benim laktoz intoleransim olduğu aklıma geldi.kesinlikle süt tüketmiyorum zaten.sonra doktorun verdiği magnezyum ve decavitin içeriğini okudum ve laktoz varmış ondan ishal oluyormuşum.bugün imom başladım onda yokmuş sadece.hemde gastroentereologumdan randevu aldım birazdan gideceğim.crohn hastalığın var ama şuanda aktif değil.bilgi almak için hem de içim o rahatlatır.başka zarar verecek etkileyecek bisey var mi diye soracağım.ben 5 ayda 4 kilo almıştım.bu ay nerdeyse hiç almadım sürekli ishal oluyorum ve Bulan tim başlamıştı.sanırım laktozdan.İnşallah atlatırım ve bundan sonra yeyip içtiğim herşeyin içeriğine bakicam
Arkadaşlar merhaba.dün yine ishal oldum ben.sonra baya düşündüm neden ne yedim diye ve benim laktoz intoleransim olduğu aklıma geldi.kesinlikle süt tüketmiyorum zaten.sonra doktorun verdiği magnezyum ve decavitin içeriğini okudum ve laktoz varmış ondan ishal oluyormuşum.bugün imom başladım onda yokmuş sadece.hemde gastroentereologumdan randevu aldım birazdan gideceğim.crohn hastalığın var ama şuanda aktif değil.bilgi almak için hem de içim o rahatlatır.başka zarar verecek etkileyecek bisey var mi diye soracağım.ben 5 ayda 4 kilo almıştım.bu ay nerdeyse hiç almadım sürekli ishal oluyorum ve Bulan tim başlamıştı.sanırım laktozdan.İnşallah atlatırım ve bundan sonra yeyip içtiğim herşeyin içeriğine bakicam
Insaallah gorursun canim
salı günüde benim aynıydı canım deli oldum resmen hiç mi vurmaz hiç vurmadı akşam dinlendim gece dinlendim yok tık yoktu ama çarşamba günü şükür yine hareketlendi. öncesinde çok fazla hareketliydi sanırım kendi kendilerini yoruyorlarKızlar dün belli belirsiz hareket hissettim bebeğin bugün hiç hissetmedim bu saat oldu kafayı yiycem yarın 26 hafta lık oluyor sizin nasıl hareket durumunuz
tatlım gıda intoleransı küçümsenecek bir durum değil mutlaka doktorunu bu konudan haberdar etmelisin Allahtan aklına gelmiş bakmışsın ilaçların içeriğineArkadaşlar merhaba.dün yine ishal oldum ben.sonra baya düşündüm neden ne yedim diye ve benim laktoz intoleransim olduğu aklıma geldi.kesinlikle süt tüketmiyorum zaten.sonra doktorun verdiği magnezyum ve decavitin içeriğini okudum ve laktoz varmış ondan ishal oluyormuşum.bugün imom başladım onda yokmuş sadece.hemde gastroentereologumdan randevu aldım birazdan gideceğim.crohn hastalığın var ama şuanda aktif değil.bilgi almak için hem de içim o rahatlatır.başka zarar verecek etkileyecek bisey var mi diye soracağım.ben 5 ayda 4 kilo almıştım.bu ay nerdeyse hiç almadım sürekli ishal oluyorum ve Bulan tim başlamıştı.sanırım laktozdan.İnşallah atlatırım ve bundan sonra yeyip içtiğim herşeyin içeriğine bakicam
Ben bu sebeple doktora gittim. Doktor günde 3 kez olunca sıkıntı olmayacağını söyledi. Yediğimiz besinlerden havanın sıcaklığına kadar her şey etken olabilir dedi. Karpuzu bile alır almaz kabuklarını iyice yıkamalıymışız. Limon falan ne varsa.Ben de sık ishal oluyorum yani haftada bir muhakkak oluyorumdur en fazla 2 güne geçtiğinden pek üzerinde durmadım. Haşlanmış patates yiyince düzeliyorum ben hemen. 2 günden fazla süren ve günde 3 defa olan ishallerde doktora gitmek gerekiyormuş sanırım. Bol su ve maden suyu içerek atlatmaya çalışıyorum.
bende bu aralar tam isal değil de ona yakınımBen de sık ishal oluyorum yani haftada bir muhakkak oluyorumdur en fazla 2 güne geçtiğinden pek üzerinde durmadım. Haşlanmış patates yiyince düzeliyorum ben hemen. 2 günden fazla süren ve günde 3 defa olan ishallerde doktora gitmek gerekiyormuş sanırım. Bol su ve maden suyu içerek atlatmaya çalışıyorum.
Canım memnun musun ya doktorum çok kimyasal şeker içerdiği. İçin önermemişti onları ama anları tüketmem gerekiyor.yalnız olmamak iyi.inan psikolojim bozuldu artık.kefir iyi mi bilgin var mimerhaba canım, benim de laktoz intoleransım var ama bir şekilde kalsiyum alımını artırmamız lazım. pınar denge veya içim rahat sütlerini tavsiye ederim.
İlaçlarda ki laktozun etkileyeceği kadar aktif değildi ama gebelikte artıp azalabiliyormuş o yüzden söylememiştim.çünkü arada süt tuketiyordum önceden.gebeliğin boyunca 1 kez içtim ve kötülerim.Bulan tim falanda olunca bir daha içmemiştim.doktoruma ayrıca belireceğim artık.Çok geçmiş olsun, farketmiş olmanız da iyi birşey. Takibinizi yapan doktor hamileliğinizin başında kronik rahatsızlıklarınızı sormadı mı?Bence takibinizi yapan kadın doğumcunuzu da bu durumdan haberdar edin, ilaca verdiğiniz tepkiyi de belirtin. Yapacağı tahliller, vereceği ilaçlar, doğumda izlenecek yol için allerji ve intolerans durumları önemli diye biliyorum ben ve bunu siz unutsanız dahi doktorunuz gebeliğinizin en başında size sorup takip dosyanıza işlemeliydi diye biliyorum.
Ben rutin tahlillerim için üniversite hastanesinde bir dahiliye doktoruna gittim. Açlık ve tokluk sekerine baktir ama seker yuklemesi yaptirma dedi.kızlar ben 57 kilo ile başladım şu an 65 kiloyum. 25 haftada 8 kilo almışım. bebeğim de en son 10 gün kadar önde gidiyordu. yarın doktor kontrolüm var muhtemelen şeker yüklemesi isteyecek ama ben yaptırmak istemiyorum. bu isteğe bağlı bir şey sonuçta değil mi?
zaten meyve ve dondurma haricinde doğru düzgün tatlı yemiyorum. doktora sadece açlık tokluk şekerine bakmasını söyleyeceğim. umarım iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?