2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de devlet hastanesine gidiyorum normalde. doktorum ayrintili ultrason burda yapilmiyor dedigi icin ozel hastaneye gittim sadece ayrintili ultrason yaptirmak istiyorum dedim 150 tl odeyerek yapildi resimler ve sonuclarin yazili oldugu bir kagit verdi doktor. Daha gidip kendi doktoruma gostermedim sonuclari

Fakulte hastanelerindede yaptirabilirsin ama bir ay onceden sira alman lazim gidip dedi. Ben onunla ugrasmak istemedim

Aa cok gecmis olsun. Ama sizin cok dikkat etmeniz lazim,, her doktora bunu soylemeli ve yiyip ictiginiz her şeyin icerigine bakmalisiniz. Ben 3 aydir imom kullanıyorum guzel bi takviye. Bir arkadasimin bebeginde vardı laktoz alerjisi, bir başka bebekte de sutteki proteine alerjisi vardi, ikisi farklı. Mutlaka bebeginiz dogdugunda da araştırın

H
Hangi hastanede yaptirdiniz acaba

Ben de sık ishal oluyorum yani haftada bir muhakkak oluyorumdur en fazla 2 güne geçtiğinden pek üzerinde durmadım. Haşlanmış patates yiyince düzeliyorum ben hemen. 2 günden fazla süren ve günde 3 defa olan ishallerde doktora gitmek gerekiyormuş sanırım. Bol su ve maden suyu içerek atlatmaya çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun, farketmiş olmanız da iyi birşey. Takibinizi yapan doktor hamileliğinizin başında kronik rahatsızlıklarınızı sormadı mı? Bence takibinizi yapan kadın doğumcunuzu da bu durumdan haberdar edin, ilaca verdiğiniz tepkiyi de belirtin. Yapacağı tahliller, vereceği ilaçlar, doğumda izlenecek yol için allerji ve intolerans durumları önemli diye biliyorum ben ve bunu siz unutsanız dahi doktorunuz gebeliğinizin en başında size sorup takip dosyanıza işlemeliydi diye biliyorum.

merhaba canım, benim de laktoz intoleransım var ama bir şekilde kalsiyum alımını artırmamız lazım. pınar denge veya içim rahat sütlerini tavsiye ederim.

Kızlar dün belli belirsiz hareket hissettim bebeğin bugün hiç hissetmedim bu saat oldu kafayı yiycem yarın 26 hafta lık oluyor sizin nasıl hareket durumunuz

Kızlar dün belli belirsiz hareket hissettim bebeğin bugün hiç hissetmedim bu saat oldu kafayı yiycem yarın 26 hafta lık oluyor sizin nasıl hareket durumunuz
salı günüde benim aynıydı canım deli oldum resmen hiç mi vurmaz hiç vurmadı akşam dinlendim gece dinlendim yok tık yoktu ama çarşamba günü şükür yine hareketlendi. öncesinde çok fazla hareketliydi sanırım kendi kendilerini yoruyorlar

tatlım gıda intoleransı küçümsenecek bir durum değil mutlaka doktorunu bu konudan haberdar etmelisin Allahtan aklına gelmiş bakmışsın ilaçların içeriğine

Ben bu sebeple doktora gittim. Doktor günde 3 kez olunca sıkıntı olmayacağını söyledi. Yediğimiz besinlerden havanın sıcaklığına kadar her şey etken olabilir dedi. Karpuzu bile alır almaz kabuklarını iyice yıkamalıymışız. Limon falan ne varsa.
Haşlanmış patates ve muz yencek dedi. Eğer 2 günü geçerse ilaç tedavisine başlıyorlarmışç

bende bu aralar tam isal değil de ona yakınım ama rahat tuvalete çıkabildiğim için şanşlı hissediyorum kendimi kabız olmaktan iyidir ama tam isal olunca sıkıntı dikkat etmek gerekiyor

merhaba canım, benim de laktoz intoleransım var ama bir şekilde kalsiyum alımını artırmamız lazım. pınar denge veya içim rahat sütlerini tavsiye ederim.
Canım memnun musun ya doktorum çok kimyasal şeker içerdiği. İçin önermemişti onları ama anları tüketmem gerekiyor.yalnız olmamak iyi.inan psikolojim bozuldu artık.kefir iyi mi bilgin var mi

İlaçlarda ki laktozun etkileyeceği kadar aktif değildi ama gebelikte artıp azalabiliyormuş o yüzden söylememiştim.çünkü arada süt tuketiyordum önceden.gebeliğin boyunca 1 kez içtim ve kötülerim.Bulan tim falanda olunca bir daha içmemiştim.doktoruma ayrıca belireceğim artık.

kızlar ben 57 kilo ile başladım şu an 65 kiloyum. 25 haftada 8 kilo almışım. bebeğim de en son 10 gün kadar önde gidiyordu. yarın doktor kontrolüm var muhtemelen şeker yüklemesi isteyecek ama ben yaptırmak istemiyorum. bu isteğe bağlı bir şey sonuçta değil mi?

zaten meyve ve dondurma haricinde doğru düzgün tatlı yemiyorum. doktora sadece açlık tokluk şekerine bakmasını söyleyeceğim. umarım iyi çıkar.

Ben rutin tahlillerim için üniversite hastanesinde bir dahiliye doktoruna gittim. Açlık ve tokluk sekerine baktir ama seker yuklemesi yaptirma dedi.
22 haftada 2 kilo aldim, bebegim 430 gram. Ama bazi doktorlar anne ve bebegin kilo alimina bakmaksizin direk istiyorlar seker yüklemesi. Doktorunuzun tavrina bağlı açıkçası. Bazi doktorlar mecbur tutuyor, bazıları tercihe bırakıyor. Yine de, sizin kilo aliminiz biraz fazla gibi, bebeğinizin kilosu da haftasina gore öndeyse bence yaptirmalisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…