2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sağol canım allah razı olsun çabucak geçsin şu 2 gün hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Bizim bi arkadaşın oğlu da aynı şekilde sünnet oldu. 2 3 saat mızmızlandı sünnet sonrasında çişini yağınca sustu.
Allah izin verirse ben 40 ı çıkmadan o işi halletmek istiyorum. Yeğenim 7 yaşında iken anne ve babasının ertelemeleri yüzüünden sünnnet oldu hala çığlıkları aklımda. Anlamadan etmedwn bu işi bitiririm inşallah

Selam günaydın hanımlar,dün geceden berrisol bacağımınüstüne bastığım zaman kasığıma ağrı yapıor
sabah kalktığımdan berride yürüdümmü kasığımda sancı oluor sanki aynı sorunu yaşayan var mı ? :S

İstanbullu arkadaşlar geçmiş olsun..
Dünkü kadar korktuğumu hatırlamıyorum.. Kardeşimin kolu incinmiş, arabaya binmeye koşarken kafasını korumaya çalışmış hep kollarına çarpmış.. Kolları mosmor.. Askıya aldılar kolunu..
Çevredeki evlerin çatır çatır camlarının kırıldığını ve aşağı düştüğünü dinledik dolu yağışı boyunca. Arabalar desen hep pert. En iyisinde 3-5 göçük var, çoğunun camında hasar var ya çatlak ya kırık. Çatılarda martılar telef oldu, yavrularını kaçırmaya çalışıyorlardı mantolama yapılmış bütün evler delik deşik, nasıl birşeydi anlayamıyorum. Su olukları hep delik deşik, hatta bildiğiniz çatı delinmiş arkadaşımın gökyüzü görünüyordu.. Yağış boyunca çocuğu alıp banyoya saklandım diyor..
Dolu değil taş yağdı resmen.. Rabbim tekrarından korusun.. Bütün gece diken üstündeydik gene yağar mı acaba diye.. Apartmanımda bütün dairelerin en az 1 camları kırık, bir bizimkiler sağlam. Fırtına uyarısını görünce panjurları kapayıp çıkmıştım, panjurlar hasar görmüş sadece. Çok şükür dedik, bi arabamızda hasar var. İnşallah can kaybı olmadan atlatmışızdır..

Kızlar günaydın hayatımda böyle berbat gece geçirmemiştim.midem hiç birseyi sindiremiyor sanki.bütün gece yatağa uzanınca bi öğürme geldi ve sürekli küstüm.ne yediysem sonra düş falan aldım bi kaç saat uyumuşum.yine kalktım sabah aynı durumdayım.mahvoldum yaramıyorum hiç direk ağzıma geliyor yediklerim .

Çok geçmiş olsun haberlerde izledim felaket Allah ım vardır bir bildiği tekrarından korusun....

Slm canm benm de ıkı gundur agrıyo sol bacagım ustune basınca kalcam ve sol kasıgım agrıyo nıye bılmıyorm gecmezse hafta ıcı doktora gıdıcem bı.yattıgımda oturdugum da bısey yok ama ustune basınca fena agrı yapıyo ıns onemlı bısey degıldr

Günaydın arkadaşlar.
Öncelikle bir İstanbul'lu olarak tüm geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum. İşten eve dönerken eve sadece 5 dk. önce girmiştim. Bir markete uğrayıp öyle mi girsem demiştim, girsem demekki sokakta kalacaktım. Öyle şiddetliydi biliyorsunuz zaten. Eşim de yolda dolu esnasında hortumun içinde kaldı, araba camında kırıklar var, kaportada ezikleri var. Trafik gitmediği için eve de çok geç gelebildi. Neyse ki can olarak bir ziyan yok, mağdur kalan herkese çok çok geçmiş olsun diliyorum

Park yatakların kendi içlerinde ince sert bir yatak yüzeyi var ama yine park yataklara özel (ebatlarına dikkat et) ince yatakları var bebeği daha iyi bir yüzeyde yatırmak için. Alsan iyi olur yani.

Kızlar iyi akşamlar. Ben bebegin hareketlerini hala çok aşagılarda hissediyorum. Göbegimin üstünde cok nadir hissediyorum normal mi

Ben de öyle hissediyorum. Benim böyle olmasının sebebi plasentamın göbeğimin ön yüzüne doğru konumlanması. O yüzden çok önde hissetmiyorum daha çok aşağılarda hissediyorum.

kızlar günaydın
dün akrabamız aradı hastanede çantasını unutmuş içinde çocuğunun kimliği vs varmış dedim iş çıkışı gider bakarım neyse Allahtan erkende çıktık gittim aldım ordan evde yemek yok alışveriş yapayım dedim taş çatlasın 1 saat bile dolanmamışımdır ama o kadar sıcaktı ki afedersiniz pişik olmuşum hala canım çok yanıyor bu kadarmı hassaslaştırdı bu hamilelik bizi ben bilmem hiç pişik olduğumu o kadar kötü olmuşum ki birde tuvalette her silindiğimde minik minik kan geliyor tekrar tekrar tahriş oluyor yani

Açlıktan bayılmazsın da uyku hâli yapabilir canım, uyuklama kan için beklerken.
ay bu ne ya dün yazdıklarınızı okudum resmen eziyet hamileler için hem aç olacaksın hem 2-3 sefer kan vereceksin eve gidip 1 saat dinlenmek yok uyuklamak yok o 1 saat içinde su içmekte yoktur bu ne yahu valla doktorum gerek görmezse üstelemicem sanırım sizlerin yazdıklarını görünce korktum ama benim ailede var malesef şeker

bana su serbestti canım. ben sabah 8,30'da gittim ilk. sonra 9,30 ve 10,30'da verdim. hemşire ilk 1 saati atlattıysan kolay demişti ama bende 2.yarıda sapşiklik yaptı :) telefonda gezinip durdum öyle vakit geçirdim oturarak. katlanılamayacak bişi değil merak etme. daha evvel de 2 kez yaptırmıştım onlarda da sona doğru uyku olmuştu da dürtmüşlerdi uyan diye:) ilgini açık tutacak birşeyler al yanına. bir de oradan bir yere kahvaltıya gidene kadar ağzına atacak birşey al ben onu unutmuşum 1 saat daha aç kaldım

pişik bende tombişleşmeye başlıdıgım için oluyo genelde elbise giyiyorum rahat olmak için çorapsız o da, bacağın üst birleşim noktası sürtünmekten pişik oldu hahaha pudralıyorum ben her lavabodan sonra baya iyi geliyo =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…