İstanbullu arkadaşlar geçmiş olsun..
Dünkü kadar korktuğumu hatırlamıyorum.. Kardeşimin kolu incinmiş, arabaya binmeye koşarken kafasını korumaya çalışmış hep kollarına çarpmış.. Kolları mosmor.. Askıya aldılar kolunu..
Çevredeki evlerin çatır çatır camlarının kırıldığını ve aşağı düştüğünü dinledik dolu yağışı boyunca. Arabalar desen hep pert. En iyisinde 3-5 göçük var, çoğunun camında hasar var ya çatlak ya kırık. Çatılarda martılar telef oldu, yavrularını kaçırmaya çalışıyorlardı
mantolama yapılmış bütün evler delik deşik, nasıl birşeydi anlayamıyorum. Su olukları hep delik deşik, hatta bildiğiniz çatı delinmiş arkadaşımın gökyüzü görünüyordu.. Yağış boyunca çocuğu alıp banyoya saklandım diyor..
Dolu değil taş yağdı resmen.. Rabbim tekrarından korusun.. Bütün gece diken üstündeydik gene yağar mı acaba diye.. Apartmanımda bütün dairelerin en az 1 camları kırık, bir bizimkiler sağlam. Fırtına uyarısını görünce panjurları kapayıp çıkmıştım, panjurlar hasar görmüş sadece. Çok şükür dedik, bi arabamızda hasar var. İnşallah can kaybı olmadan atlatmışızdır..