2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydınlar,
Öyle böyle son 3 aya girdik, tamamlıyoruz inşallah hamileliği. Bu ara yaşananlar tatlı küçük sıkıntılar ,Allah beterinden saklasın, iyi düşünelim iyi şeyler görelim.

Ağrısı, krampı olan arkadaşlar doktorlarından magnezyum isteyebilir, diğer sıcaklar, kilolar, anlık ağrılar hep geçici şeyler.

Ne anne, bebekler var hastane köşelerinde neler yaşayan, Allah hepsine şifa, dayanma gücü versin. Bizim dertlerimiz dert bile değil, bugünümüze şükürler olsun.

8de geldim ben 9da bir verdim şimdi 10da verip işe geçicem sonuçlrıda akşam alıcam inşallah

su serbestse iyiymiş ya yoksa normalde bile bayılacak gibi oluyorum su içmedim mi midem kuruyor resmen su içme derlerse dayanamam kardeşim gelecek benimle onla vakit geçer hastanenin kantininde de nbişiler yer işe öyle giderim. Allahtan bende 9buçuğa aldım randevuyu

aynen canım bu günlerimize şükür atlattık sayılır inşallah bundan sonrası su gibi akıp geçsin bebişlerimize sağlıkla kavuşalım

Benim doktorum asla suya da izin vermedi hatta şimdi bir yudum içmek istedim boğazımı yaktı biraz olmaz dedi iki saat böyle beklicem

Günaydın kızlar,
Kramplarınız ne durumda? Gece bağırtarak uykumdan uyandıran bacak kramplarım var benim
Gunaydin guzel anneler
Benimde 1 ay once basladi doktor o zaman erken baslamis kramplarin demisti ilac yazdi ilaci icmeyi unutursam o gece kramp giriyor ilac iyi geldi doktoruna soyle ilac yazsin mutlaka. Kramp cok kotu biseymis gercekten magnezyum eksikliginden oluyormus.
Dunku doluda evin camlari kirilcak sandim. Neyseki bisey olmadi. Gecmis olsun hepimize

Böyle yağmurlarda dolularda benimde evimin duvarları hemen su çekiyor ne yapıcam bilmem. Ağırlaştıkça temizlik olayı tamamen eziyet geliyor

normalde gece yatarken magnezyum içiyorum ama bu artan kramp yüzünden 1 haftalığına 2 doz al dedi. bir de yoğurt tüketimini arttır dedi. diyetisyenim de meyva öğününde muz ye dedi.

ya bu üst bacak sürtmesi yüzünden pişik ben de oluyorum. kısa taytların hamileler için olanı yok mu yav?

Bende yarin seker yuklemesine gidecem su olayini sormak hic aklima gelmedi. Benim ailemin cogunda seker var ve insulin ignesi vurulanlarda var. Bende su ana kadar olcturdugumde cikmadi hic ama bakalim hamilelik sekeri cikacak mi umarim cikmaz.

Banada doktorum kesinlikle su içme dedi 2 saat sabret dedi

Kızlar çok şükür gördüm oğlumu bi sıkıntı Yok şimdilik
Kocaman olmuş ya 28 haftalık görünüyor neredeyse 3 hafta önde 1100 gr olmuş boyu sa 35 cm maşallah
Bebisine maşallah canım acaba şeker mi var sende de? Hem bebisinin üç hafta onde gitmesi ve açlık şekerinin 99 olmasi aklıma direk gebelik şekerini getirdi inşallah yoktur canim bende var maalesef ve çok canım sıkılıyor bu duruma

Canım 1 saatlik tokluk 144 çıktı 180 altı olması gerekiyormuş iyi dedi birazdan 2 saatlik tokluk bakılacak 140 ın altı olması gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…