2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doktorumla görüştüm şimdi 170 üzerini diyetisyene gönderiyorum o kadar kasmaya gerek Yok meyveyi abartma dedi gelişimi için kafa yapısı kemik gelişimi de önde gittiği için şekerden dolayı önde diyemem gelişimi güzel dedi şekerden dolayı etkilenen bebeklerde sadece karın bölgesi çok orantısız çıkar dedi

Evet ben geçen hafta öyleleydim galiba erkek bebek etkisi sizinde erkek mi

aa iyi bari meyveyi azaltırsın ben yoğurda karıştırarak yiyorum canım nispeten şeker oranını azaltıyor aklında olsun.

aa iyi bari meyveyi azaltırsın ben yoğurda karıştırarak yiyorum canım nispeten şeker oranını azaltıyor aklında olsun.
Bende öyle yapcam doktorum öyle tüket meyveyi dedi ben çok yiyordum özellikle üzüm sürekli ağzımda üzüm vardı onu tamamen bırakayım şeftali elma falan yerim artık çok şükür buna da ya

Ben iki ara öğünde meyve tüketiyordum birini sebze yap dedi sabah ki ara öğünüm meyve akşam üstü salata olarak belirledik normalde de pirinç makarna fazla tüketmediğim için yeme şeklimi çok değiştirmicem

Hayırlı cumalar kızlar Bebeğinizin hareketlerini hergün hissediyormsnz benim dünden beri aklımı ordan anlamıyorum evimde değilim köydeyim ayakta kalıyorumdamı hissetmiyorum çok korkuyorum ya

Bende öyle yapcam doktorum öyle tüket meyveyi dedi ben çok yiyordum özellikle üzüm sürekli ağzımda üzüm vardı onu tamamen bırakayım şeftali elma falan yerim artık çok şükür buna da ya
ben bu sene üzümü sürmedim ağzıma çünkü çok severim ve abartırım aşırı derecede şeker var içinde malesef ve karpuz da aynı bende şeftali yiyorum yoğurtla ve sert armut aldırıyorum pek tatlı olmuyorlar. Aynen canım buna da şükür

Hayırlı cumalar kızlar Bebeğinizin hareketlerini hergün hissediyormsnz benim dünden beri aklımı ordan anlamıyorum evimde değilim köydeyim ayakta kalıyorumdamı hissetmiyorum çok korkuyorum ya
Hayırlı cumalar canim anne yorgun olduğu zaman bebegi hissedemezmia gecen gün bir yerde okudum. Korkma panik yapma çok da yorma kendini

Hayırlı cumalar canim anne yorgun olduğu zaman bebegi hissedemezmia gecen gün bir yerde okudum. Korkma panik yapma çok da yorma kendini
Canım şekerli birseyler atıştrp sol tarafına uzan biraz istersen bakalım hissedecekmisin.. takibini yap ama bebek hareketlerinin hissedemiyorsan bir kaç güne doktora gitmeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…