- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #20.101
çok şükür ki pek yüksek değilmiş sonucun canım. Dediğin gibi her şeyin çaresi var. Derdi veren Allahım dermaninida vermis çok şükür. Benim açlık ve tokluk sekerime bakıldı tekrar düşmemis tokluk şekerim. Bir hafta şekerli şeyler yasak çayı şekersiz içiyorum artık ve meyve yemeye bile korkuyorum bu bir hafta içinde düzelme olmazsa insülin başlariz dedi dahiliye doktorum. Tokluk şekeri 140 üzeri normal kabul etmiyoruz dedi benimde şeker yüklemede ve sonra ki açlık tokluk şekerime bakıldığında tokluk 165 çıktı ikisindede.. iyi ki bnde yaptırdım şeker yuklemesini140 altı olması gerekiyormuş canım
Şimdilik sadece bir ay boyunca yemene dikkat et dedi başka bir yere yönlendirmedi
Ben de kızımda bîrkaç ürününü kullandım ama hiç memnun kalmadım çok fazla dikişlerinde dönme oldukalıplarını bilmiyorum ama kıyafetlerin kumaşlareını hiç beğenmedim ben 60-70 tl onlara verinceye kadar lcwden 30-35 liraya alırım daha iyi aynı kalite bence
Inşaallah cnm aslında çokta yorulmuyorum ama evimde ki gibi yatamıyorum ister istemez aklım hep hareketlerinde birşey hisseder gibiyim ama daha net hareketleri vardı şimdi beklediğim için acaba onun hareketi değil mi diyorumHayırlı cumalar canim anne yorgun olduğu zaman bebegi hissedemezmia gecen gün bir yerde okudum. Korkma panik yapma çok da yorma kendini
Bende canım sanki bebeğimi hiç görmeyecekmisim ölecekmisim hissi geliyor bebeğimle ilgili hiç hayal kuramiyorum geleceğe dairMerhabalar,
Ben de bir kasım annesi adayı olarak foruma yeni katıldım, başlığı düzenli takip ediyorum :) Öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)
Benim sizlere sorum hamileliğin psikolojik tarafıyla ilgili. Özellikle 12. haftadan sonra yani bebeğimi net bir şekilde gördükten sonra bende acayip bir endişe ve kaygı durumu başladı. Yani bana bağımlı bir can ve onu nasıl koruyacağım korkusu, doğduktan sonra ne yapacağım nasıl bakacağız ya bize bir şey olursa o ne yapar vb. sürekli bu tarz düşünceler beliriyor aklımda ve bu beni çok yoruyorEşim dışında kimseye de bu durumumu yansıtmamaya çalışıyorum. Önceden inanılmaz optimist ve neşeli bir insandım hiçbir şeyi uzun süre kafama takmazdım. Ama şu an sanırım hormonlar ve annelik içgüdüsü ile en ufak şeylere bile kaygılanıyorum vesvese yapıyorum, sürekli gelecek hakkında kafa yoruyorum. Biliyorum ben ne kadar düşünüp kurarsam kurayım hiçbir şeyi değiştiremem, tevekkül ve olumlu düşünmekten başka çarem yok. Bundan kurtulmak için baya çabalıyorum, zorlanıyorum.
Aranızda benim gibi olan var mı? Bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz?
Merhabalar,
Ben de bir kasım annesi adayı olarak foruma yeni katıldım, başlığı düzenli takip ediyorum :) Öncelikle hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi :)
Benim sizlere sorum hamileliğin psikolojik tarafıyla ilgili. Özellikle 12. haftadan sonra yani bebeğimi net bir şekilde gördükten sonra bende acayip bir endişe ve kaygı durumu başladı. Yani bana bağımlı bir can ve onu nasıl koruyacağım korkusu, doğduktan sonra ne yapacağım nasıl bakacağız ya bize bir şey olursa o ne yapar vb. sürekli bu tarz düşünceler beliriyor aklımda ve bu beni çok yoruyorEşim dışında kimseye de bu durumumu yansıtmamaya çalışıyorum. Önceden inanılmaz optimist ve neşeli bir insandım hiçbir şeyi uzun süre kafama takmazdım. Ama şu an sanırım hormonlar ve annelik içgüdüsü ile en ufak şeylere bile kaygılanıyorum vesvese yapıyorum, sürekli gelecek hakkında kafa yoruyorum. Biliyorum ben ne kadar düşünüp kurarsam kurayım hiçbir şeyi değiştiremem, tevekkül ve olumlu düşünmekten başka çarem yok. Bundan kurtulmak için baya çabalıyorum, zorlanıyorum.
Merhabalar,
Canım kaç haftalik gebesinInşaallah cnm aslında çokta yorulmuyorum ama evimde ki gibi yatamıyorum ister istemez aklım hep hareketlerinde birşey hisseder gibiyim ama daha net hareketleri vardı şimdi beklediğim için acaba onun hareketi değil mi diyorum
Rabbim korusun canımm.... Hep o mankenlerin fuhuş yapan zina yapan sanatçıların gudubetliği. İstanbul aslında pisliğin başkenti. Yani sizler gibi vatandaşlar insanlar mağdurlar olmasa yıkılsın derdim. Gerçekten olan vatandaşa oluyor zengin sanatçıların hiçbişiyi hasar görmüyorİstanbullu arkadaşlar geçmiş olsun..
Dünkü kadar korktuğumu hatırlamıyorum.. Kardeşimin kolu incinmiş, arabaya binmeye koşarken kafasını korumaya çalışmış hep kollarına çarpmış.. Kolları mosmor.. Askıya aldılar kolunu..
Çevredeki evlerin çatır çatır camlarının kırıldığını ve aşağı düştüğünü dinledik dolu yağışı boyunca. Arabalar desen hep pert. En iyisinde 3-5 göçük var, çoğunun camında hasar var ya çatlak ya kırık. Çatılarda martılar telef oldu, yavrularını kaçırmaya çalışıyorlardımantolama yapılmış bütün evler delik deşik, nasıl birşeydi anlayamıyorum. Su olukları hep delik deşik, hatta bildiğiniz çatı delinmiş arkadaşımın gökyüzü görünüyordu.. Yağış boyunca çocuğu alıp banyoya saklandım diyor..
Dolu değil taş yağdı resmen.. Rabbim tekrarından korusun.. Bütün gece diken üstündeydik gene yağar mı acaba diye.. Apartmanımda bütün dairelerin en az 1 camları kırık, bir bizimkiler sağlam. Fırtına uyarısını görünce panjurları kapayıp çıkmıştım, panjurlar hasar görmüş sadece. Çok şükür dedik, bi arabamızda hasar var. İnşallah can kaybı olmadan atlatmışızdır..
Benim de bağırsağın o civarda :) dr.a gittim bugün bana makat yönünde şuan bebek dedi. Ondanmış. Ayakları vajina kısmına başı da yukarıya gelince tekmeyi orda hissediyoruz demekliMerhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız? Ben bebişin hareketlerini neredeyse midemde hissediyorum bu normal ni? aranızda benim gibi olan var mı?
Aynen canım kaburgalarımın hemen altında hatta doktorum orada toplandığını söylediYaKaMoZz-z canımm sen de sanırım midenin oralarda hissediyorsun hareketleri, benim göbek deliğimden 4-5 parmak yukarıda oluyor senin de öyle mi?
benim de yarın detaylı ultrason var canım soracağmm, inşalllahhh her şey yolundadırBenim de bağırsağın o civarda :) dr.a gittim bugün bana makat yönünde şuan bebek dedi. Ondanmış. Ayakları vajina kısmına başı da yukarıya gelince tekmeyi orda hissediyoruz demekli
Canim Şen'inle haftamız ayni bende bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum ama gun içinde annenin yorulması ile ilgili diye düşünüyorum akşamları çikolata ye bir de öyle dene canim ama Allah'ın izniyle sıkıntı yoktur insallahInşaallah cnm aslında çokta yorulmuyorum ama evimde ki gibi yatamıyorum ister istemez aklım hep hareketlerinde birşey hisseder gibiyim ama daha net hareketleri vardı şimdi beklediğim için acaba onun hareketi değil mi diyorum
yoo kız olucak allah izin verirse .Evet ben geçen hafta öyleleydim galiba erkek bebek etkisi sizinde erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?