2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
86 çıkmıştı açlık kan şekerim, glikoz şurubunu içtikten 1 saat sonra 165 çıktı. Bu bir kaç gün dikkat edeceğim, pazartesi yeniden bakılacak. Sıkıntı var ise önlem almak için yaptırdığım iyi oldu, inşallah pazartesi güzel çıkar.

Aynı ben ilk bebegimdede öyleydi bundada öyle

3. kere yapılan belirleyici diye biliyorum 165ten sonra 1 saat bekleyip yine yapmadılar mı?

3. kere yapılan belirleyici diye biliyorum 165ten sonra 1 saat bekleyip yine yapmadılar mı?
Yok canım farklı sanırım. Ben 50 lik içtim 1 saat sonra bakıldı. 140 üzeri ise 100 lük glikoz içilip gene bakıyorlar bana git yemek ye pazartesi gel dediler 100lük için. Benim gittiğim hastanede böyle demek farklı olabiliyor bilemiyorum canım.

Bana 75luk vermişlerdi o zaman uc kez kan vermistim

75 likte 3 kez kez bakılıyor sanırım beni yakın bir zamanda tekrar kontrole çağırmadı ya kimde şeker çıktıysa yakın bi zamanda tekrarlamak istemiş doktorları testi
Benim doktor neden bu kadar rahat acaba 1 ay sonra gel deyip birde çok kasma kendini dedi

Geçenlerde bi tırnak makası muhabbeti geçmişti, bulamadım..
Yazışmalarda bi bir garip oblomov hatırlıyorum sadece ama şimdi oğlumun tırnaklarını keserken aklıma geldi, yazacaktım o gün ama aklımdan çıkmış
Ben chicco marka tırnak bakım seti almıştım oğlumda. Yenidoğandan itibaren eldiven takmadım ben, bazen geceleri taktım onda da kendinden eldivenli tulumların eldivenini çevirmiştim ama sayılıdır sanırım. Açıkcası eldiven işi bana güvenli gelmiyor bir de uzun süre eldiven kullanımı bebeğin tutmasını, kavramasını, dokunarak öğrenmesini engelliyor diye okumuştum. Eldiven takmayınca haliyle sürekli tırnaklarını kontrol etmem gerekmişti. Başlarda setin içerisinden çıkan törpüleri kullandım ben, kesmem gerekmedi hiç tırnaklarını. Zaten incecik ve miniciklerdi, iki törpüde halloluyorlardı Biraz büyüdüğünde (yanılmıyorsam bi 5-6 aylık falandı) setin içerisinden çıkan makas tipli tırnak makası ile kesip ardından gene törpü yapmaya başlamıştım ama sonradan klasik tırnak makası daha rahat gelmeye başladı (Bu makas mı yoksa klasik tırnak makası mı rahattır kısmı bence kişisel bu arada :) ) 1 yaşından beri de sadece setten çıkan klasik tırnak makası ile kesiyorum. O zaman içerisinde hem ben acemiliğimi attım hem de minicik parmakları tutulabilecek kadar büyüdüler :) denk gelirseniz o sete bir bakın bence fikir olur sizlere de. Ama seti alın demiyorum, açıkcası içinden çıkan o fırçasını hiç kullanmadım :) şimdi set olarak almaktansa sadece setin içerisindeki gibi bi tırnak makası almak istiyorum; tutma yeri ince değil, kullanımı rahattı diye. Bir de tüm kozmetikçilerde var olan tek kullanımlık kağıt törpülerden almak niyetindeyim (hatta geçen gratis ya da watsons mağazasında minik seyahat boyunu gördüm) belki törpü size de kolay gelebilir, bi göz atın derim :)

Selam Kızlar galiba mantar olmuşum kaşıntım var ne iyi gelir bilgisi olan varmı bebek bugün pek kıpırdamadı sıkıntı olabilirmi

Canım kaç haftalik gebesin

Tam 26 hafta lık cnm

Benim baştan beri tatlıya tepki vermiyordu ama yinede denedim işte net olmayan hareket ler var gibi ama hani dinlemesem duyamıycağım cinsten o yüzden o hissetiklerim doğru mu bilmiyorum belki beklediğim için kendim uyduruyorum diyorum[/QUOTE]

amin canım çok sağol fetal eko detaylı ultrason gibi ama sadece bebeğin kalbini tam olarak inceliyor.oda temiz çıkıcak inşallah :)
Anladim canim benimde iki damar dedikten sonra tekrar bakalim deyip kalbi bayagi incelemisti detayli yaptirdigim gun uc kere girdim ultrasona belkide fetal eko yapmistir cunku baska sorun yok demisti banada.ins seninkide temiz cikar

amin canım çok sağol fetal eko detaylı ultrason gibi ama sadece bebeğin kalbini tam olarak inceliyor.oda temiz çıkıcak inşallah :)
Anladim canim benimde iki damar dedikten sonra tekrar bakalim deyip kalbi bayagi incelemisti detayli yaptirdigim gun uc kere girdim ultrasona belkide fetal eko yapmistir cunku baska sorun yok demisti banada.ins seninkide temiz cikar

Iyi geceler herkese. Uzun zamandir takip edemiyordum. Herkes iyidir umarim. Biz iyiyiz cok sukur. Bebegim normal dogum pozisyonu almis. Gelisimi bir hafta önde. Mude bulantilari sabahlari devam. Arada tansiyon dusmesi ve kramp yasiyorum. Haftaya seker yuklemesi yapilacak. Sadece bir bardak limonata icip 1 saat sonra da kan verecekmisim. Insallah bu da iyi cıkar.

Bende şekerden korkuyorum kızlar saglık ocagında verdğim kanda en son 74 cıkmıstı aclık kanında sizce normal çıkarmı ya

Slm kızlar gunaydın.sızlere sorum var kızlar benı aydınlatıııınnnn.ıkı gundur sol bacagım agrıyodu ama hafıftı dun sıddetlendı ve hafıf sıstı doktora gıttık bebege baktı bır sorun cıkmadı sukur.ıdrar tahlılı verdm az enfeksıyon cıktı bundan olabılır dedı. Hap verdı gonderdı.sızcede bundan mıdır veya basına gelen var mı ustune basamıyorm cok agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…