2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benım bilidğim magnezyum eksikliği ondan oluyor canım benımde dün gece oyleydi az yurum acıldı ama bi hap veriyormus doktor onun için bi sorun isterseniz dontorunuza tokluk sekerimide ölçtüreceğim zamanız daha gelmedi on gunumuz var bakalım inşallah bişey cıkmaz

[/QUOTE]
Dondurma ye vişne suyu iç canim bunlar da hareketlendirir belki de bebeğin hareketlerine odaklandığın icin oyle oluyordur.

Benimde sağ bacağım ayni dediginiz gibi hatta yürürken bile hafif topallıyor gibiyim basamıyorum gece bile kramp girerek uyanıyorum acile gitmeyi düşünüyorum cunku agri küçümsenecek gibi değil ((((

Demiyorlar çünkü anlamıyorlar. Ee senin kilon iyi diyolar 47 kiloydum diyince dikkat et hamur işi dondurma fazla kaçırma diyolar. İşin kötüsü kilo alan benim bebek için kimse kilosu iyi önden gidiyo fln demedi

Canım belki aynı etkiyi yaratmamıştır bilemem ama bende de enfeksiyon var 2 aydır fln. 0-5 olmadı gereken değer 39 du eritrosit sanırım tam hatırlayamadım. Ama ağrı sızı olmuyodu herhangi bi etkisi yok vücuduma.

Kramp gibi tutulma gibi ağrılar magnezyuma işaret ediyor ama regl sancısı gibi bele ayağa sırra vuran ağrılar idrar yolu enfeksiyonundan oluyor evet.

Ins cıkmaz canm benm aclık 85 tokluk 95 cıktı gayet ıyı dedı doktor.kramp gıbı degıl canm ayagımı bastıgım an bı damar cekılıyo ve agrı yapıyo ust bacakla kasıga kadar ve sıs suan bacagm

Kramp gibi tutulma gibi ağrılar magnezyuma işaret ediyor ama regl sancısı gibi bele ayağa sırra vuran ağrılar idrar yolu enfeksiyonundan oluyor evet.
Yok canm ya sırtıma belıme bısey yok sadece agrım ayagımı bastıgım an ust bacakla kasıga kadar agrı var yurutmuyo o agrı o derece.sankı bı damar tıkanmıs da ıslem gormuyomus gıbı.

Benimde sağ bacağım ayni dediginiz gibi hatta yürürken bile hafif topallıyor gibiyim basamıyorum gece bile kramp girerek uyanıyorum acile gitmeyi düşünüyorum cunku agri küçümsenecek gibi değil ((((
Ben zaten agrıdan topallıyorm yoksa yurumem ımkansız ıns enfeksıyondadr da gecer 10 gunluk bı hap verdı.saglık cok onemlı ya

Benm dr 34 cıktı canm ıns ondandr ya korkuyorm gecmıycek dıye cok agrısı var ve sıs suan gecmezse ortapedıye gıtmeyı dusunuyorm

Benm dr 34 cıktı canm ıns ondandr ya korkuyorm gecmıycek dıye cok agrısı var ve sıs suan gecmezse ortapedıye gıtmeyı dusunuyorm
Ya şöle de bir şey var benim idrar yollarım sık sık iltihaplanır, ilk ağır iltihap olduğunda sağ bacağım tutmamıştı. Hastaneye kucakta gitmiştim, sonra alıştım sanırım ağrı sızı olmuyo şimdi İnş ondandır cnm bol su iç çok sık tuvalete gitmen gerekiyor iltihabı atabilmen için.

Burası cok sıcak ıctıgım su vucudumdan ter olarak cıkıyo hep. lavabodan gıtmıyo nasıl olcak bılmıyorm.sukur ben bu zamana kadar hıc olmadm enfeksıyon yenı cıktı.o da bebısten galıba.tek gecsınde cekerm ne yapaym ama dun doktoru beklerken aglıycaktm rabbım butun hastalara safi ismının hurmetıne sıfa versn ıns gercekten zormus

Kızlar günaydın karnı kaşınan var mı? 2 gündür mahvoldum tatlı tatlı kaşımıyorum Kremliyorum ama az önce kaşınan kısma bir baktım ince kırmızı damar gibi çizgiler var belli belirsiz bunlar Çaltıcak mı yani korktuğum başıma gelecek galiba ve daha şimdiden az kilo aldım ve hepsi karnımda tabi vücudum daha önce tartıda bu rakamı görmedi.. Umarım kan damarlarıdır bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…