2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Benim de uzun zamandır baya tatlış tatlış kaşınıyor. Ama o damarımsı şeyleri daha görmedim. Ben onların çatlak olduğunu duydum. Sününce belli olucak diye biliyorum. İnşallah çok fazla yoktur/oluşmaz da.

Kızlar size bahsettiğim bebek arabası an itibariyle geldi valla cok hafif ve kullanışlı duruyor
kuzenimde almış aynısından güle güle kullan canımben kış bebeği olacağı için sıcak bakmıyorum araba alımına nisan mayıs gibi alırım diyorum normal bebek arabası alacağım yağmur çamurda kullanamam ben arabayı

kızlar ben bebeğim için hediyelik kokulu taş yapacağım sipariş verdim. aslında yapmayacaktım ama milletin bebeği için neler neler yaptım gecelerce oturup keçe kestiğimi bilirim ablamın oğlu için kuzenlerimin çocukları için hep yaptım hediye götürdüm. şimdi düşündüm kendi miniğim içinde biraz hazırlık yapayım ayrıca takı yastığı için bugün malzeme alacağım

tatlım kaşımandan kaynaklı kızarıklık olmasın onlar? bende beyaz tenliyim sonradan belli olur çatlaklar diyorlar ya bakalım hayırlısı ne olacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. bende dün akşam 60ı gördüm tartıda. biraz popomda büyüdü simitlerim çıktı ama kollarda bacaklarda yüzde kilo yok

Günaydın anladığım kadarıyla catlamissin cnm kilonun çatlaklarla bi alakası yok maalesef cilt tipine ve dış midene bağlı sanırım seninki de küçük özellikle tirnaklarinla kaşımamaya çalış daha çok yirtik olmasın bnm de o şekilde başlamastı doğumdan sonra o kırmızılar beyaza dönüşecek bol bol nemli tut cildini

Ennnn güzelini yapmışsın sonunla insan hayatında kaç kere anne olabilir ki bi elin parmaklarini gecmez şimdiden saglikla gelsin guzel günlerde kullan cnm

Valla evladıma her şey değer ama biraz üzüldüm o kadar yağ sür su iç demek çatlıcaksa önüne geçilmiyor

Cnm nereye siparis verdin bende istiyorumda kendimmi yapsam hazır mı alsam bilemedim

Canm kaşımıyorum mümkün olduğunca kremle ovalıyorum böyle alerjik gibi de duruyor farklı bir yağ kullandım 2-3 gündür o iyi gelmedi tahriş mi etti diye de düşündüm bakalım ne olacak ilerde belli olur Dr a da gidicem birkaç güne sorarım

aynen bakalım üstümden şu uyuşukluğu atmam gerekiyor yavaş yavaş yaparım artık

Kızlar az önce bahsettiğim kırmızı izlerin hepsi bir anda gitti şu an şaşırdım Cidden yağın içeriği falan dokundu herhalde kullanmayım bir daha onu ve takip edeyim gebelikte ciltte kaşıntıyla farklı deri rahatsızlıkları çıkabiliyormuş gerekirse bir cildiyeye giderim. Ama sevindim resmen

çarşıdangelsin diye bir site canım. ben kendim yapacağım hem bana uğraş olsun istedim ilk defa yapacağım için merak ta ediyorum biraz severim bişilerle uğraşmayı

Anladim malzemelrini alicaksin bende kendim denerim o zaman bakalim yapabilir miyim yapamazsam hazır alıcam artik. bi bakayim dedigin siteyede tsk

çarşıdangelsin diye bir site canım. ben kendim yapacağım hem bana uğraş olsun istedim ilk defa yapacağım için merak ta ediyorum biraz severim bişilerle uğraşmayı

Günaydın Arkadaşlar :)

Canım bende dün gezdim bütün siteleri örnekler baktım ve bende senin gibi düşünüyorum zaten tek çocuk istiyorum o yüzden süsleme falan yapıp her şeyden hevesimi alayım diyorum :) Ama ben birmax'a baktım hiç duymadım bu siteyi şimdi senin yazdığın siteye de bakacağım :)

Anladim malzemelrini alicaksin bende kendim denerim o zaman bakalim yapabilir miyim yapamazsam hazır alıcam artik. bi bakayim dedigin siteyede tsk

bakın kızlar siteye fiyatları baya uygun. benim arada baktığım bir sitenin (sizinkalıpçınız sitesinin) alışveriş tarafıymış burası o nedenle yaptım valla alışveriş olmadı malzemeler gelince etiketlerim sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…