2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Selam kızlar ben de kokulu taş yapacağım malzemeleri hepsiburadadan alıcam kargo bedava satıcılar var inceliyorum daha hangisinden yapacaksam sadece o kalıptan alıcam. Ama çok güzel kalıplar var karar veremiyorum hangisini yapacağıma ben de ilk defa yapacağım kokulu taş ama youtube dan videolarını izledim çok basit. Sadece tek kalıpla yapmak baya vakit alacak gibi kurumasını bekleme süreci var malum. 50 tane yapmak istiyorum bakalım günde günde yaparım artık.

Anladim canim benimde iki damar dedikten sonra tekrar bakalim deyip kalbi bayagi incelemisti detayli yaptirdigim gun uc kere girdim ultrasona belkide fetal eko yapmistir cunku baska sorun yok demisti banada.ins seninkide temiz cikar

canım kusura bakma daha önceki yazılarını kaçırmılş olabılırım sende de mi 2 damar var

Arkadaşlar merhabalar bende dün aşırı Bulan tim olduğu için doktora gittim.çünkü yemegi yiyemiyordum ve yediğimi çıkamıyordum.sürekli ishal olan ben tuvaletede çıkamıyorum.doktor Bulan ti hapı verdi.onda. sonra biraz yiyebildim.2 gün aç kaldım.şimdi yiyorum ama Bulan tim hafif var .kabızlık böyle Bulan ti yapar mı acaba

Bende vosvos yapmayı düşünüyorum renkli renkli ama biraz daha bekleyip öyle başlayacağım canim

Dünden beri bel boşluğumda sağ tarafta ki sanırım böbrek ağrısı başlayan ağrım avr
Ağlayacak gibiyim dr.ameliyatta ulaşamıyorum sizinde başınıza geldimi

Kizlar merhaba
Sac kestirme konusunda ne dusunuyorsunuz
Biliyorum hurafe soylenen seyler ama yinede bi karar veremedim
Uzun da kullanamiyorum sacimi ince telli ztn gurde degil
Kestiren var mi aranizda

Kizlar merhaba
Kestiren var mi aranizda
canım bende istiyordum da arkadasım bebege gıtcek vitamınler sacın uzamasına gıdıyor bence bekle dogumdan sonrayı dedi beklıom bende

Kizlar merhaba
Kestiren var mi aranizda
Elbette kestirdim. Bebeğimin ömrünün annesinin saçının uzunluğu veya kisaligi ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Bence siz de takilmayin böyle bin yıllık batıl inançlara filan. Enerjinizi emen kötü düşünceli insanlarla da bu dönemde görüşmeyin. Zira hamileyiz diye her kötü olay başımıza gelecek değil, hamileliginizin tadını çıkarın, icinizde bir canlı büyüyor bunun farkına varın, eminim daha iyi hissedeceksiniz.

Arkadaslar selam.. Onceki mesajlari okuyamadim ayrica bakicam ama Istanbul'da yasayanlar icin birsey paylasicam. Eger Eminonu'ndeki bebek magazalarina ugramak istiyorsaniz Havuzlu Han var. Ben bugun orayi dolastim birkac parca da birsey aldim. Internette bulamadigim dantelli kundaklardan buldum mesela. Battaniyeler, lohusa takimlari filan asiri ucuz. Sadece bebek kozmetigi filan magazalarla esdeger. Yeri biraz dolambacli ama meshur boncukcu hani Marpuccular'a cok yakin. Konum calistirarak gidin :) 5-6 kat komple bebek magazasi.

Ben de suslenmis kokulu tas dagiticam modeli de kuzulu birsey sectik cok seker gorunuyor. Kutulanmis bir sekilde vermeyi planliyoruz adet olarak da 70 veya 80 diye dusunduk. Calisirken ugrasmam mumkun degil, o kadar malzemeyi de sonra kullanmayacagim icin ben bu isi yapan birine yaptirip susleticem. Dileyenlere yapacak sayfanin ve baska yeni modellerle calisan baska bir sayfanin adini verebilirim

Dünden beri bel boşluğumda sağ tarafta ki sanırım böbrek ağrısı başlayan ağrım avr
Ağlayacak gibiyim dr.ameliyatta ulaşamıyorum sizinde başınıza geldimi
Benim de ağrıyor bazen ama bel ağrısı mı böbrek ağrısı mı kestiremiyorum. Böbrek ağrısı olsa, idrar yolu enfeksiyonu böbreklere vurmuş olsa, idrar yaparken ağrı sızı ya da akıntı falan da olurdu diyorum hamileliğin olağan ağrısıdır diyip geçiyorum çok rahatım şu sıralar doktora gidesim gelmiyor hiç zaten şehirdışındayım kendi doktorum dışında farklı bir doktora gidesim gelmiyor.

Bu arada çalışan anneler ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsunuz? Öğretmen anneler eylülde başlamayı düşünüyor musunuz? Benim 8 haftayı kurtarmıyor mecbur başlayacağım. Doğum izninden sonra aylıksız izne ayrılmayı düşünen var mı? Ben çok istiyorum ama maddi durum zorlayacak gibi.

Ben özel sektörde öğretmenim devam ediyoruz yaz tatilinde calışmaya. 37. Haftada izne ayrılmayı düşünüyorum doğumdan sonraki 8. Haftadada devam etmeyi planlıyoruz şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…