2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar, bir bebek stres, üzüntü, sıkıntı ve acıdan ne kadar etkilenebilir. En çokta klp kırıklığından?

Kızlar, bir bebek stres, üzüntü, sıkıntı ve acıdan ne kadar etkilenebilir. En çokta klp kırıklığından?
Etkilenir canım hepimizin ayrı kendimize göre sıkıntıları var.Ama bi nebze bebeklerimiz için kendimizi tutmak gerekiyor.Onun geleceğini hissederek kalp kırıklığını yutmak.Çok zor biliyorum.Ama Allah öyle güçlü bi bağla bağlıyo ki bizi çocuklarımızın hissiyatları o kadar kuvvetli ki doğduktan sonra tecelli ediyo onlarda zaten.Allah yardımcın olsun arkadaşım ben de zor dönemlerden geçtiğim için yazma gereği hissettim.İnan herşey boş onların varlığının yanında...

Ben de aynıydım bu yaz başında işimi bıraktım tek başına olmak gerçekten cok zor kendi ailemiz olsa bi şekilde çalısırız

Arkadaşlar merb. Nasılsınız uzun zamandır bakıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. Sizlere bir şey soracağım acaba benim durumumda olan var mi içinizde. Ayağa kalktığım zaman vajinamda dış tarafta sertlik oluyor va basınç gibi bir his oluyor. Yatınca o sertlik kayboluyor. Bununla beraber ağrı da hissediyorum. Sizlerde var mi bu durum ?

Günaydın kızlar.Dün gece uykuda sol bacağıma öyle şiddetli bi kramp girdi ki uykumdan uyandım nerdeyse ağlayacaktım.Bugün de şu an bacağımı bükemediğimi fark ettim üstüne basamıyorum.İlk kez oldu inşallah tekrar etmez.Yarına da işe gidicem umarım düzelir...

Günaydın arkadaslar benim dişimde apse ve iltihap çıktı dun dis hekimi antibiyotik verdi ama doktoruna danış dedu yine de yarın gidecegim kendi doktoruma doktora bugün ulaşamıyorum bildiginiz doğal yollar var mi yapabileceğim (((

Canm bende ağrı yoktu ama o sertlik ve baskı hissi vardı özellikle tuvaletimi yaparken hissediyordum ve korkuyordum neyse Dr uma yazdım alttan muayene lazım dedi Allah korusun Bebek aşağıya inmiş olmasın diye bende gittim baktı Dr çok şükür servikal uzunluktuk normaldi herhangi bir risk yok vajinanın ağırlığını hissediyorsun demişti bende o günden beri çok takmıyorum hala arada hissettiriyor ama

Çok geçmiş olsun canım bilirim onu. 1 çay bardağı sirkeye sarımsak doğra onu 2 3 dakika kaynat iliyinca gargara yap biraz mide bulandırıcı ama bana etki etmişti inşallah sana da iyi gelir.

Sertlik olarak hissetmiyorum ama ağrı oluyor canım. Özellikle pantolon giyip çıkarırken çok oluyor. Yatınca hiçbir şey yok. Benim bir iki aydır var hafif olarak ama son haftalarda arttı. Doktor normal bebekler büyüdüğü için demişti. Çatı ağrısı olabilir.

Bu ara çok garip ruh hallerindeyim. Her an doğuracakmışım gibi hissediyorum. Bütün günlerim korkarak geçiyor ve her gün bugün de doğurmadık iyi diyorum
Çok fazla kasılmam oluyor beni en çok korkutan bu galiba. Çok zorlanıyorum artık. Bazen adım atmak bile eziyet geliyor. Zaten sürekli yatıyorum. Tuvalet dışı kalkmıyorum çok.
27. Haftada doğum yapan eylül annesi vardı bileniniz vardır belki. Bebeği dayanamamış. Ona çok üzüldüm Allahım bebeklerimizi korusun. çok korkuyorum. Gönül 35 leri görmek istiyor ama hiç sanmıyorum en az bir ay daha durmaları şart.

Karanfil yaği direkt ve kökten çözüm. Yağı pamuğa bandirip dişine koy yavaşça ağrının azaldığını hissedeceksin. Geçmiş olsun.

Umarım etkilenmiyordur canım çünkü benim de hamileliğimin ilk ayları çok çok stresli geçti. Bebeğimi düşünerek sakin olmaya çalıştım ama pek başaramadım. İnşallah bebeğim çok etkilenmemiştir

Aynen bendede o agri var ama normal diyorlar..

Canım sanırım benimki vajinal varis baya araştırdım belirtiler birebir uyuyor. Söylemesi ayıp altıma ayna koyup baktım o zaman net olarak anladim. İlk doğumum baya zorlu geçmişti sanırım bunda da böyle bir problem yaşıyorum. Erken doğum belirtisi olmadiktan sonra buna da katlanırım yeterki bebiş iyi olsun. Su son trimester î de atlatabilseydik hayırlısıyla 2 çocuk bana yeter de artar bile Allah omur versin. Hamilelik zor zanaat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…