2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Serklaj yapılmadı mı sana. Bnm tek bebek. Rahim ağzı 19.haftada 2.53 cm ölçüldü dikiş atıldı. 2. Kez heyet raporu aldım. İnşallah sende bende en az 34. Haftayı görürüz

İyi geceler kızlar ay farkında değilim benim 2. Trimester bitmiş 3 e girmişiz allahım zamana bak ya su gibi akıp gidiyor
@bir garip oblomov canım 2. Trimesteri 72,5 kilo ile bitirdim bu zamana kadar toplam 7.5 kilo almışım

İnşallah canım sorunsuz alırız bebeklerimizi kucagimiza korkmamak gerilmemek elde değil ama napalim rabbim büyük inşallah herşey güzel olacak

Günaydın ❤ güzel haftalar.
Ben geçen hafta bugün ayrintiliya girmiştim. Doktor defalarca ust uste, hersey yolunda dedi. Ama sonra raporlara bakarken serviks 28 mm ve hunilesme yok yazıyor. Kendi doktorum yıllık izindeymis, tedirgin oldum. 22.haftada 28 mm serviks biraz az değil mi? Bilgisi olan var mi

ben de 34mm ve hunileşme yoktur diyo, 20-25mm altı sıkıntılı diye yazıyo nette ve doktorda defalarca her şey yolunda demiş, sıkıntı yapma kendine hunileşme olmaması doğru olan bu arada, olunca sıkıntı diye biliyorum =)

Günaydın benimde 38 mm ölçüldü o dönemde
Belki de baz aldıkları ölçümden ziyade hunileşme olup olmamasıdır bi sıkıntı görseydi muhakkak belirtirdi

YaKaMoZz-z totoroo asistanı normal dedi, hunilesme yoksa 28 mm sorunlu bi rakam değil ama doktoru arayıp dönerim size dedi. Zaten normal randevum cumartesi. Yarın boyaci geliyor, inşallah kendimi unutup boyumdan büyük temizliklere kalkismam. Haftaya da tatile çıkacağız. Insallah ciddi birşey yoktur. 28 biraz az geldi internette okuduklarima gore

bir garip oblomov canım bende 2. Trimesteri 75,5 ile tamamladım. Totalde 7.5 kilo aldım , ilk bebeğim bu arada o bilgide boş.

günaydın kızlar

canlarım 6. aya yeni girmedik mi? 6. ay sonunda bitmiyor mu 2. trimester?

Merhaba arkadaşlar az önce uzanıyordum birden kalbim çok hızlı atmaya başladı çok korktumsol taraftansağ tarafa döndüm biraz sürdü ve geçti aranızda böyle olan varmı

Hic bi doğal yol fayda etmiyor ben antibiotik kullandım mecburen eczacı gelinimiz var ona sordum ben çok kullandım bişey olmadı kullan korkma dedi bende kullandım

Günaydın kızlar, iyi haftalar.
Diş apsesinden bende muzdarip bir durumdayım.sol alt 20'lik nasıl apse yapmış nasıl şişmiş anlatamam. Önceden de olurdu ama antibiyotik ve ağrı kesiciyle üç günde falan geçerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…