2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
N NewHopes bende vajinal varis diyecektim ama boşyere endişelendirmek istemedim bu durumla alakalı doktorunla hemen görüşebilirsin ileride biraz riskli oluyor çünkü atar damar olduğu için

Azkullanilmiskaynanamvar canım bebisinin boynuna kordon dolanmisti galiba dün kontrolün vardı nasıl şimdi duzelmismi hala boynuna mı dolali
Doktorum çok rahat canım, ben de artık Allaha emanet diye koyverdim, düşün düşün nasılsa olacağı olacak, yapılacak bir şey yok çünkü.
Yerleri daralıyor, minnoşlar çok hareketli , kordonlarını kolye , tespih yapıp oyalanıyorlar işte sağlıcakla alırız kucaklarımıza inşallah

N NewHopes bende vajinal varis diyecektim ama boşyere endişelendirmek istemedim bu durumla alakalı doktorunla hemen görüşebilirsin ileride biraz riskli oluyor çünkü atar damar olduğu için
Evet canim toplardamara baski yapıyormuş doktoruma ilk muayenede bahsetmem lazim. Alttan muayene yaparken distan gorunce yeterli gelir mi acaba. Bende dogumdan sonra alttan muayene fobisi var malesef aklim cikiyor alttan muayene dedikleri zaman.

Dışardan teşhis koyar canım içerden muayene olacak bi durumun yok
İnternetten biraz araştır bi masajı varmış çok büyümesine engellemek için sonuç alanlar da olmuş
Allah şifa versin inşallah

Son kontrolümde doktoruma sormuştum burada hareketli bebekler de kordon dolanması falan yazılınca
Doktorum bunun bi önemi olmadığını sezeryan olacaklarda tabi normal Doğumda Riski oluyormuş
Biz düğüm olmasını istemeyiz dedi

Dışardan teşhis koyar canım içerden muayene olacak bi durumun yok
İnternetten biraz araştır bi masajı varmış çok büyümesine engellemek için sonuç alanlar da olmuş
Allah şifa versin inşallah
Ayy canim icimi rahatlattin valla. Bi de su anki durumum hic alttan muayene olacak gibi degil canimin acisindan. Afedersin hamile kaldigimdan bu yana esimle bir defa iliski denemesi oldu onceki ay o da tas gibi sertlikten basarisiz oldu guler misin aglar misin. Doktor istese de muayene edemez sanirim bu gidisle :)

Senin gebeliğinde bnmkisi gibi sorublu galiba canım. Bnde rahim ağzı yetmezliği var. Bende 35 i görmem sanırım İnşallah zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza

:) korkma korkma bişey olmaz inşallah
İlişkiyide zorlaştırıyormuş zaten bu varisler

Neler yaşadın peki canım neler yapildi şuan ne durumdasin çok korkulacak bı durumda miyiz acaba ya
Bebekte gelisim geriligine bagli erken dogum riskimiz var canim yada dusuk kilolu dogabilirler hicbir problemde olmayabilir. doktorum 28. Haftadan sonra gelisimi takip edecez dedi ve bol bol dinlen sol tarafa yat dedi.dua edip bekleyecegiz artik.insaallah sagsalim evlatlarmizi kucagimiza aliriz

İyi akşamlar kızlar hergün aklıma bi şeyler takılıyo bugünkü takıntım bebek nasıl giydirilir : ) hani şu iç zıbınlar var bi de uzun kollu çıtçıtlı badiler var şimdi hangisi giysilerin altına giydirmek için daha iyi. yoksa ikisi de mi giydiriliyor. Bi de sobalı evde yaşayan varsa bebeklerimizi nasıl giydirmemiz gerekecek?

Ben oglumda ic zibinlari daha yenidogdugu zaman kullandim 20 gunden sonra uzun kollu citcitli giydirmeye baslamistim daha rahat giydirmek icin biraz ele gelmesini beklemistim.
Evim sobali degildi ama ozamanki evimin dis yalitimi olmadigi icin dogalgaza ek olarak elektirikli soba yakiyordum oturdugum odada yani diger odalarda cok soguk olmuyordu ama oturdugum oda daha sicak oluyordu ve kışın kisa kollu çıtçıtlı, ustune uzun kollu çıtçıtlı, ustune badi, üstüne odadan cikarken orgu yelek giydiriyordum.
Cok kalin diyenler olabilir benim yazdiklarima ama evim gercekten cok soguk oluyordu ısınmıyordu

Şu uzun kollu çıtçıtlılar yeni doğduğunda giydirilmiyor o zaman öyle mi? Ben daha hiç iç zıbın almadım da o zaman iç zıbınları yenidoğan ya da 1 aya kadar çıtçıtları da 1 aydan sonra alayım. Kısa kollulardan almamıştım hiç kışın giyilmez diye ama olmazsa birkaç tane de kısa kollu çıtçıtlılardan bulunsun evde. Benim evim de çok soğuk değil aslında adana gibi bi yerde klimayla ısınabiliyorduk biz ama bebek olacağı için soba kuracağız bu sene.

Ben giydirime daha kolay diye ilk zamanlar zibini tercih etmistim insan giydirirkem bile kıyamıyor çunku biraz ele gelince uzun kollu çıtçıtlılar daha kullanisli oluyor kesinlikle. Benim evim soguk oldugu icin cift kat çıtçıtlı giydiriyordum ben ki gecen sene 1 bucuk yasindaykende ayni sekilde çift kat çıtçıtlı giydik senin evin sicaksa belki gerek kalmaz uzun kollu yeter ama evde bulunmasi iyi olur

N NewHopes cabim geçmiş olsun. İnş. Önemli değildir. Benim de taaa ilk hatalardan öyle ağrıların vardı. Resmen tutuluyordum.ben de araştıriken görmüştüm vajinal varisi tedirgin olmuştum baya..ama zamanla azaldi eskisi gibi değil..inş. senin de geçer. .

Varisler hakkında bi bilgim yok canım. Doktoruna söyle mutlaka. Geçmiş olsun.

Senin gebeliğinde bnmkisi gibi sorublu galiba canım. Bnde rahim ağzı yetmezliği var. Bende 35 i görmem sanırım İnşallah zamanında alırız bebeklerimizi kucağımıza
Amin canım inşallah Benim de rahim ağzı uzunluğum sınırda. Yatmazsam kısalacak. Bebekler de büyüyor artık baskıyla kısalma ihtimali daha da yükseliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım ama ikiz hamilelik çoook zormuş

İyi geceler kızlar...
Yaklaşık 1 buçuk haftadır özellikle yemek yedikten sonra akşam saatleri sağ üst kaburgam korkunç ağrıyor ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum sizde de var mı böyle bir durum ? Sanki sıkışıyormuş gibi çok canım acıyor

Canım o bende de var kaç kere acillik oldum o yuzden ama bana yapılacak bişey yok dendi şu 3 ayı da sorunsuz bitirseydik allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…