2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım peki yarım kundakları satın mı almayı düşünüyorsun, ben hazır kundaklara baktım hiç iyi gelmediler gözüme. İstediğim gibi sarıp sarmalamıyor, galiba kumaş alıp kendim dikicem :/
tatlım kundak bakmadım hiç zaten minicik oluyorlar penye battaniye ya da muslin bez ile saracağım ben piyasada kundak diye geçenlerin hepsinin ayak kısımları kapalı uyku tulumu gibi değişikler.ben ayakları içine hiç koymayacağım bedeninin üstünü saracağım

K kuzucuk87 kundak anne rahmindeki ortamı hatırlattığı için bebeğin rahat ve huzurlu olmasını sağlıyormuş, o yüzden yapmak istiyorum ben de , oblomov'un da dediği gibi kolların sarıldığı yarım kundaklar öneriliyor, müslin bezler de kullanılabilir bakalım sevecek mi bizimkiler:)

çoğu bebek izin vermiyor zaten birde derler ki bebekler sarılıp sarmalanmayı sever derler o nedenle muslin bezle deneyeceğim şansımı yoksa ekstra para verip kundak vs almaya luzum görmüyorum

bakalım biz deneyelim de isteyip istememek onlara kalsın

Kızlar göğsümden az az birşey ler geliyor du ıslanıyodu çamaşırım ama dün gece portakal büyüklüğünde sabah kaldığımda çamşırım ıslanmış bu kdr çok gelmesi normal mi sizde gelen varmı

Merhaba kızlar cleaxan 0.6kullwnan varmı kaçıncı ayiniza kadar göbekten uyguladiniz ben 26+6haftalik oldum artık de sordum gobekdende devam edebilirsin dedi ama yinede bilemedim sizin de nendiyor bu konuda yardım mm

Merhaba kızlar cleaxan 0.6kullwnan varmı kaçıncı ayiniza kadar göbekten uyguladiniz ben 26+6haftalik oldum artık de sordum gobekdende devam edebilirsin dedi ama yinede bilemedim sizin de nendiyor bu konuda yardım mm
Baştan beri göbekten vuruyorum, 38e kadar da devam edeceğim. İlk hamileliğimde de öyle yapmıştım.

Hunilesme icin ne igne yapıyorlar? Aslında alacak nefesi varsa mutlaka alınacak önlem de vardır. Öbür türlü elimizden birşey gelmez. Ama insan ister istemez huzursuz oluyor. Ayrintiliyi radyoloji doktoru çekti dolayısıyla vajinal muayene yapamazdı. Özellikle serviksi sormadım ama defalarca hersey yolunda dedi. Kendi doktoruma ctesi gideceğim, muhtemelen muayene ederek karar verir. Allah evlatlarimizin acısını göstermesin

Hadi gözün aydın arkadaşım :) Darısı tüm haber bekleyen annelerin başına...

canım sen neden yaptırmıştın ben gecen hafta bazı seyleri kaçırdım malum kötü bir dönem geçiriyorum da

bu arda sevindim sonucun temiz olmasına.gözün aydın olsun.Allah başka stres vermesin

gözün aydın canım darısı güzel haber bekleyen tüm annelere inşallah

Çok şükür canım çok Sevindim gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…