- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #20.341
Becanım nasıl birşey bakıyorsun bilmiyorum ama baktıkların bebek odası yapmak için yatak, dolap gibi birşeyler olacaksa ve hazırdan almayacaksan bir öneride bulunmak istiyorum. ben hazır aldım demonte olarak ama bir yakın ablamız bana dedi ki bebiş odası yapacaksan ve mobilyası sıfırdan yapılacaksa en az 2 ay önceden sipariş ver çünkü çok geciktiriyor mobilyacılar dedi. ben de onun önerisini aktarmış olayım.
Hindistan cevizi yagi kullann benim ikinci gebeligim ve halen cok sukur catlagim faln olmadiBende çatlayacak gibiyim ne yapıyorsun peki önlem olarak?
Pardon siz neden birden bire benim bulundugum her konuya tek tek gelip yorum yazdınız? Vajinal muayeneden hoslanmiyorum. Ayrıca vajinismus da olabilirim. Sizi ne ilgilendirir. Bebeğimin sağlığı için elbette ne gerekiyorsa yapacağım, sevip sevmemek önemli değil. Muayene gerekiyorsa muayene olurum, aklım başımda çok şükürKoskoca kadinsiniz alttan muayeneye dayanamıyor olmanız sağlıklı değil yardım almalisiniz belki gizli vajinusmusunuz vardir
Sağol canım tesekkur ederim bnde göbekten devam edeceğimBaştan beri göbekten vuruyorum, 38e kadar da devam edeceğim. İlk hamileliğimde de öyle yapmıştım.
ben hep öyle tartılıyorum canım açıklayıcı yazmamın nedeni o şekilde hep 58-59 arası gidip geliyordum son 2 günde demek 1-2 kilo almışımBen de 23.haftadayim.bir garip oblomov aslında aynen sabah tuvalete girip, acken kiyafetsiz tartilmak en dogru rakamı verir.
Şimdilik 3 kilo almisim ama hem kiyafetli, hem de aksam tok tartirdim kayinvalidemin evinde. Şimdilik catlaklar baslamadi her gun bebe yağı suruyorum ama 2 3 gündür kaşınıyor zor tutuyorum
canım boşver bende yazacaktım geçmişine baktım bdv takipçisi burasını bdvye çevirsin istemedimPardon siz neden birden bire benim bulundugum her konuya tek tek gelip yorum yazdınız? Vajinal muayeneden hoslanmiyorum. Ayrıca vajinismus da olabilirim. Sizi ne ilgilendirir. Bebeğimin sağlığı için elbette ne gerekiyorsa yapacağım, sevip sevmemek önemli değil. Muayene gerekiyorsa muayene olurum, aklım başımda çok şükür
Ben 63le başladım ama boyum uzun, 38 bedendim. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, herkes son aylarda cok fazla alındığını söylüyor. Bebeklerimiz sağlıklı olsun, geri kalan kilo bize yukben hep öyle tartılıyorum canım açıklayıcı yazmamın nedeni o şekilde hep 58-59 arası gidip geliyordum son 2 günde demek 1-2 kilo almışımsizlerin maşallahı var ben iddiali konuştum ama 8 kilo aldım 6 ayda daha da alırım sanırım işte tek avantajım zayıf hamile kalmam
Allah Allah oysa bana piskologluk teshisi koyarken size ne değildi.Pardon siz neden birden bire benim bulundugum her konuya tek tek gelip yorum yazdınız? Vajinal muayeneden hoslanmiyorum. Ayrıca vajinismus da olabilirim. Sizi ne ilgilendirir. Bebeğimin sağlığı için elbette ne gerekiyorsa yapacağım, sevip sevmemek önemli değil. Muayene gerekiyorsa muayene olurum, aklım başımda çok şükür
işte ben ilk 3 ay 2 kilo alıp sonra 5 kilo birden alan sakıncalı gruptanımBen 63le başladım ama boyum uzun, 38 bedendim. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, herkes son aylarda cok fazla alındığını söylüyor. Bebeklerimiz sağlıklı olsun, geri kalan kilo bize yukaslında 1 2 günde 2 kilo olmaz, belki anlık bir tokluktur o. Ama aslında toplamda aldigimiz kilo kadar, hangi aralikta aldigimiz kilo da önemli. Mesela 20.haftaya kadar hiç almayip, sonra her hafta 2şer kilo alarak gitmek de zararlı. Artık seneye nisan gibi falan zayiflama topigi acariz
Faydası olacağını düşünerek ben de aldım oyun halısı. Görseldekini aldık. İş görür mü sence :)
Eki Görüntüle 2027870
Kızlar dün eşimle çikek mobilyaya gittik daha kafamda tam bişey oturmadı modoko ve fetih mallesi mobilyacılar sitesinede bakacağız yalnız hiç acele etmiyoruz daha eylül ekimde alırız muhetmelen o zamna kadar geniş geniş bakıacağız oğlumuzun odasına duvar kağdımı kaplatsam bilemedim
Yok canım yaptırmama muhtemelen kendi evim olsa acele ederdim kiracıyız ondan dolayı hazır düşünüyoruz beşik ve dolap sadece benim bir de ufak bi sıkıntım var ya evimiz küçük olduğu için kocaman yemek masasınalmıstım şimdi satmayı istiyorum letgoya koydum fakat alıcı cıkmadı ne yapsakki ya acil satılmalıcanım nasıl birşey bakıyorsun bilmiyorum ama baktıkların bebek odası yapmak için yatak, dolap gibi birşeyler olacaksa ve hazırdan almayacaksan bir öneride bulunmak istiyorum. ben hazır aldım demonte olarak ama bir yakın ablamız bana dedi ki bebiş odası yapacaksan ve mobilyası sıfırdan yapılacaksa en az 2 ay önceden sipariş ver çünkü çok geciktiriyor mobilyacılar dedi. ben de onun önerisini aktarmış olayım.
Sağol canım yaptırmayı düşünmüyoruz aslında ama şimdi aklıma geldi benım odam cok küçük oraya uygun yapabilirler aslında yavaştan bakta lazım doğru söylüyorsunuz ama benim ilk olarak salonumdaki masayı satmam lazım ki küçük odayı tam anlamıyla bosaltıyımEğer hazır almayacak yaptıracaksınız bence eylül ekim geç olabilir. Biz haziranda sipariş verdik, eylül başı gelecek. Aksilik olursa falan eylül ortasına sarkar dedik. Ben ekimden itibaren bekliyor olacağım doğumu, bu yüzden erken verdim gerçi. Ama oğlumda da mayısta sipariş verdiğimde ağustos ortası getirmişlerdi. Yani bence en geç ağustos sonu sipariş verin ki gecikme payınız da olsun. Genelde her yerde 2-3 ay istiyorlar diye biliyorum ben.
Ha şöyle birşey var; bazı yerlerde teşhirdeki üründe ufak değişiklikler yapıp almayı kabul ederseniz teslimat süresi çok kısa oluyor. Ben sıfırdan yaptıracaksınız olarak düşünüp söyledim bunu.
Lohusa depresyonundasiniz çünkü. Açtığınız konular normal değil. Ben de hamileyim, belki 4 ay sonra beni de bekliyor ayni depresyon. Belki burada ikinci üçüncü bebeğini bekleyen anneler, daha önce yaşamıştır. Psikologa gitmeyi neden bi ayip ya da hakaret olarak algiliyorsunuz ki? Bebeginiz sarilik oldugunda goturmenizden hic bi farki yok. Gerçekten deneyinAllah Allah oysa bana piskologluk teshisi koyarken size ne değildi.
canım demonte değil mi sökün bir kenara koyun valla ben makyaj masamı öyle yapacağımYok canım yaptırmama muhtemelen kendi evim olsa acele ederdim kiracıyız ondan dolayı hazır düşünüyoruz beşik ve dolap sadece benim bir de ufak bi sıkıntım var ya evimiz küçük olduğu için kocaman yemek masasınalmıstım şimdi satmayı istiyorum letgoya koydum fakat alıcı cıkmadı ne yapsakki ya acil satılmalı
Ben de sıfırdan yaptıracağım. Evim musait, dolap büyük olsun istiyorum. Ayrıca sifonyer yerine dolabin alt kismini cekmeceli istiyorum. Nasip olur ikinci bebek de gelirse kullanim alani büyük olsun dolabin. Sureler gercekten o kadar uzun mu ya? Maskoya cok az bi bakma firsatim oldu, maddi olarak epey aştı bizi. Eyube yakın demirkapi varmış, bi de oraya bakacağız. Siz ne civarda yaptırdınızEğer hazır almayacak yaptıracaksınız bence eylül ekim geç olabilir. Biz haziranda sipariş verdik, eylül başı gelecek. Aksilik olursa falan eylül ortasına sarkar dedik. Ben ekimden itibaren bekliyor olacağım doğumu, bu yüzden erken verdim gerçi. Ama oğlumda da mayısta sipariş verdiğimde ağustos ortası getirmişlerdi. Yani bence en geç ağustos sonu sipariş verin ki gecikme payınız da olsun. Genelde her yerde 2-3 ay istiyorlar diye biliyorum ben.
Ha şöyle birşey var; bazı yerlerde teşhirdeki üründe ufak değişiklikler yapıp almayı kabul ederseniz teslimat süresi çok kısa oluyor. Ben sıfırdan yaptıracaksınız olarak düşünüp söyledim bunu.
Bence yaptırın. 2li test tartışılır ama bu adı üzerinde ayrıntılı inceleme. Hem sizin damarlar, kan akışı, organlar inceleniyor hem bebeğin her şeyi en ufak detayına kadar inceleniyor. Ve sorun olduğunda müdahale edilebilecek alanlara müdahele edilebiliyor ya da en kötü ona uygun ekipmanı olan hastaneler önceden ayarlanıp doğum için yönlendirme yapılabilir. Burada bir kadın vardı, bebeğinin tek ayağı olmadan dünyaya gelmişti, yana yakıla bilgi yardım istiyordu, ultrasona bile doğru düzgün girmemişti. Ayrıntılıda tek tek parmaklar bile inceleniyor, Allah korusun en kötü sahnede bile ona uygun tedavi şekilleri araştırılır, ekipmanlar önceden tedarik edilir, hakkında kitaplar okunur , bilgi sahibi olunur vs.Kızlar ayrıntılı çektiremezsek sorun olur mu ya? Bir türlü randevusu boş bir hastane bulamadım. Ve sadece son 1 haftam kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?