2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tamam sende hamilelik bitince tekrar ultrasyona gir ama ihmal etme. Maddi konudan dem vurmussun ya herhalde piskologtaydiniz devamını okuyamadin konumun. Sonradan durumlar böyle oldu düşmez kalkmaz bir Allah. Beni anladiginizi sanmiyorum en yakın sürede beni canı gönülden anlamanizi temenni ederim.

Cok dogru, hamilelik bitince de ultrasona girmek gerekir, rahim kendini toplamış mı diye kontrol edilmesi gerekir. Ama ultrasyon degil, ultrason. Fatura odeyememekten elektrik kesilmesi çok üzücü bir durum, bu şartlarda bebek sahibi olmak ertelenmeli diye düşünüyorum. Yoksa aldiginiz bebek arabasina ucuz demedim ki, fatura bile odenemeyen evde bebege bakmak zor dedim. Şahsi fikrim tabii ki. Siz yapmışsınız zaten, geri verecek haliniz yok. Inşallah bundan sonra iyi gider maddi manevi her işiniz.

Arife tarif misali size anlatayım o zaman;zaten hamileyken oldu o olay. Daha fazla izaha gerek var mı? Ve harikasiniz gerçekten keşke google dan bakıp tam yazsaydim cahillik işte bir şekilde çıkıyor ortaya

Kızlar ayrıntılı çektiremezsek sorun olur mu ya? Bir türlü randevusu boş bir hastane bulamadım. Ve sadece son 1 haftam kalmış.
Ben tarama testlerinin hic birini, tetanoz asisini, seker yuklemesini yaptirmadim. Ama ikili teste cok onem verdim ve yaptırdım. Bebeğin her yeri milimetrik olarak inceleniyor. Eger bir sorun varsa, doğumda gerekli ekipman ve doktor bulunuyor. Hatta ona gore teçhizati olan hastanelere yonlendiriyorlar. Dogumdan sonra öğrenmek bazi seyler için gec olabiliyor. Istanbuldaysaniz hemen yarina bile gun verecek merkezler var. Bence ihmal etmeyin

Kızlar sabah sordum kimse cvp vermedi göğsünden süt gelen yokmu portakal büyüklüğünde çamaşırım ıslanmış gece daha öncede geliyor du ama bu kdr çok değil normal mi bu acaba

Arife tarif misali size anlatayım o zaman;zaten hamileyken oldu o olay. Daha fazla izaha gerek var mı? Ve harikasiniz gerçekten keşke google dan bakıp tam yazsaydim cahillik işte bir şekilde çıkıyor ortaya
Ben sizinle laf yarışına giremeyecegim bu topikte. Hiç yeri değil, burada ben dahil herkes bebeğinin mutlu anlarini paylasip, sorun olduğunu düşündükleri konuda fikir alışverişi yapıyor. Sizin polemiginizi okumak zorunda değiller. Rica ederim dahil olduğum konuları bulup sizinle alakasi olmayan yorumlarimi taciz etmeyin

Kızlar sabah sordum kimse cvp vermedi göğsünden süt gelen yokmu portakal büyüklüğünde çamaşırım ıslanmış gece daha öncede geliyor du ama bu kdr çok değil normal mi bu acaba
Asiri olmamak şartıyla gogusten sut gelmesi normal, lutfen sikmayin. O sut cok degerli, bebeğin icmesi lazim :) amniyon sıvısı için ozel pedler var eczanede, supheleniyorsaniz kullanin. Ama amniyon sızıntısı oyle avuc ici kadar yeri islatmaz, camasirsan haric ustunuzdeki pantolonu vs de islatir. Normal akıntı veya sicaklardan olabilir terleme

O zaman en başa alalım siz benim son konuma eski konularimdan yola çıkarak psikoloğa gidin dememiş olun,bende sizi lohusalari rahatsız eden densiz kadinlardan saymayayim.

O zaman en başa alalım siz benim son konuma eski konularimdan yola çıkarak psikoloğa gidin dememiş olun,bende sizi lohusalari rahatsız eden densiz kadinlardan saymayayim.
Hakaretinize cevap vermek seviyeme uygun bi davranış olmaz. Israrla uzatmamanizi söylüyorum.
Yeni dogmus bebeginizi yesil gozlu olan esinize benzemedigi icin cirkin ilan ettiniz. Bu eski bir konu olsa da, halen devam eden lohusa depresyonunun bir parçası. Bu yüzden eski konularinizdan dem vurdum. Ayip birsey değil ki hepimizin basina gelebilir

Benden de geliyor camasirim islaniyor obek obek ama normal mi bilemiyorum ozellikle uyurken daha cok geliyor sag gogsumden

Ve umarım sizin başınıza gelir bir musibet misali başka türlü o çirkin diliniz ve kalbiniz ıslah olmayacak gibi. Tamamen sizin iyiliğiniz için beddua olarak düşünmeyin asla...

Bende o kadar değildi ama az az sızıyordu oğlumda doğuma yakın göğüs pedi kullanmaya başlamıştım, şimdi de ufak ufak başladı. Doktorum hiç miktarını sormamıştı bana, ben de sormamıştım ama dediğim gibi sizinki kadar çok değildi. Bilemedim. İsterseniz doktorunuza danışın, aslında normal diye biliyorum ama miktarı önemli mi bilemedim. Erken süt gelmesinin avantajı doğumdan sonra süt proble yaşamayacaksınız demek demişlerdi bana. İnşallah hiç birimiz yaşamayız. Bu arada gece fazla geliyor çünkü istemsizce göğüslerin üzerine yatıyoruz e haliyle baskı oluyor ve daha çok sızıyor.

siz neden bizim konumuzu sabote ediyorsunuz sorununuz varsa lütfen gidin özelden mesajlaşın ya da Mune Kazen ilgilenirler bu konuyla. konumuzun şahsi atışmalarla bölünmesine izin vermeyeceğim.

Ah olmaz mı uykularımdan bişey anlamıyorum tuvalete yetişmekten:/

Ay korkutmayin beni simdi telefonla konustum, sorun yok acil bi durum yok, normal kontrol tarihinde gelebilirsin dedi. O zaman belki alttan muayene eder ona da hiç dayanamiyorum.
Cok gecmis olsun size de,
Senin ölçümün sınırda değil. Ancak haftamız az. Bebek büyüdükçe baskı artacak. Bence sen yine de doktor muayeneni öne al ve ayrıca bir perinatolog ile görüş. Panik yapma elbette. Ama salıverme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…