2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bazen sertlesiyor karnim ama acaba yediklerimde mi diyorum.midemden basliyor butun karnim sertlesiyor.bir de daha onceleri genelde gobek deligi cevresindeydi hareketler simdi kasiklarda da hissetmeye basladim korktum biraz evham yaptim sanirim :/

Kızlar birsey sorucam hastaneye serbet olarak lohusa şerbeti yerine ramazan şerbeti götürsem nasıl olur.
Oglumda lohusa serbeti yapıp getirmisti annem ama bu sefer annemin yanimda olmasi gerekiyor ogluma bakmak icin, erken yapsam bozulabilir bende ramazan serbeti almayi düsünüyorum olur mu sizce?

Kizlar benim bebis bugun surekli olarak diklemesine vajinama vurdu zipliyor gibi bir vajinamda bir midemde hissrttim vurmalari bazen ayni anda oldu. Vajinaya vurmasi serviks boyunu kisaltir mi? Carsamba sorucam baksin sanirim benim hic olculmedi ya da olctuler ben farkinda degilim.

Ben hastaneye götürmemiştim ama eve çıktığımda 5lt lik pet şişeyi dolduracak kadar çok yapılmıştı. Dolapta 3-5 gün duruyor diye biliyorum lohusa şerbeti. Lohusa şerbeti ikram etmek istiyorsanız siz doğuma giderken anneniz evde yapsa, doğum yapana kadar bence soğur ve doğumdan sonra da hastanede ikram edersiniz :)) ama ramazan şerbeti de garip kaçmaz herhalde :)

Benim Paşada aynı şekilde aşağıya vurup duruyor
Serviks kısaltacağını sanmıyorum
Ayrıntılıda muhakkak ölçmüşlerdir

Oglumda hastaneye götürmüstüm bundada götürmeyi düsünüyorum ozaman annem dediginiz gibi yapip getirmisti ama bu sefer oglum var hastanedr bakilmasi gereken onun icin yanimda daha cok ona ihtiyacim olucak ama ramazan serbetide olur heralde ya

Kizlar hayrli geceler. Doktor kararsizliklarnda olan ben yeni bi doktora gittim bugun. Sedyeye yattm doktor karnima bakti elledi ve bebegin kasiklarimda oldugunu bu haftalarda gobek deliginin uzerine cikmasi gerektigini soyledi. Zaten bebegm 1 hafta geriden geliyormus son adet tarihimi degistirdi.. bol bol su 4 litre duzenli yüruyüs yapmami soyledi. Balik yagi ve kalsiyum hapi verdi.3 kilo almisim 6 ayliksin ve cok az 7 8 kilo alman lazmdi dedi bazi doktorlar kiloyu sorun ederken bazilari neden etmez ki

Merhaba kızlar.cok yoğun yorucu günler geçirdim.evi boyattik.kv de kaldım o süreçte.sonrasi temizlik vs.derken bugün kendime geldim.yarin doktor kontrolüm var kuzuyu görecem çok heyecanlıyım.insalh herşey yolundadır.bu arada bugün aynaya baktığımda farkettim.alnimda leke oluşmuş .hamilelik lekesi.onceki hamileliklerimde hiç olmamıştı bu lekelejme için herhangi krem kullanan var mı aramızda ? Yarın doktora soracam insallah.

Canm bende de durum aynı bazen sanki ayağı aşağıdan çıkacak gibi korkutuyor beni vajina popoma doğru tekmeliyor benimde Çarşamba randevum var sorcam. Çevremdeki erkek anneleri erkekte normal old söylüyorlar kız anneleri de hiç yaşamadığını söylüyor

canım demonte değil mi sökün bir kenara koyun valla ben makyaj masamı öyle yapacağım dün içini boşalttım eşim artık ne zaman sökerse beşiğimiz de balkonda kaldı
Keşke bir kenara koyacak kadar yerimiz olsa canım ya en güzeli satmak yerine daha ufak bişeyi almayı planıyoruz bakalım satabilirsek :)

Benim de göğsümün üzerinde karaltı gibi bi leke var yemi farkettim. Doğumdan sonra gider mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…