2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

canım geçmiş olsun sakin olmaya çalış bak hastanedesin doktor kontrolündesin inşallah bebişlerin zamanını beklerle canım dualarım seninle

Kızlar hastanedeyim ben de herşey yolunda dedi 30 cm 777 gr olmuş ,doktor ama suyun fazla dedi yine, şeker yüklemesi yapıldı şimdi 75 gr beklemedeyim.. Çok ilginç bişi daha çok su içme dedi ben içiyodum, sudan kurtulmuş oldum zorla içiyodum :)

fazla su içmek amniyon sıvısını mı arttırıyormuş? ben içtiğimi az bulup mümkün olsa 1 damacana içeceğim o kadar su içiyorum boğazım hep kuru hatta midem bile kuruyor sanki tuz şeker tüketmiyorum ama bu kuruluk ne anlamadım boğazım ıslak kalsın diye elimde su şişesiyle geziyorum. ama sanırım yararını gördüm 2 aydır enfeksiyon olmadım

Kızlar şeker yüklemesi yaptırıcanızı kim söylüyor? Yada siz mi talep ediyorsunuz? Kimse bana böyle bir bilgi vermedi.

Güzel haberlerni bekliyoruz.

Kızlar şeker yüklemesi yaptırıcanızı kim söylüyor? Yada siz mi talep ediyorsunuz? Kimse bana böyle bir bilgi vermedi.
Rutin kontrollerden birisi. 2li test gibi, tetanos aşısı gibi. Doktorunuz bahsetmedi mi?
24-28. Hafta arası yapılıyor.
Bundan sonra 35 hafta sonrası nst başlayacak başka bir işlem olmayacak inşallah rahatız.

Benim fazla diye böyle bi uyarıda bulundu ben alakası yok diye düşünüyodum acıkcası ama sen su içtikçe bebeğe giden kan artıyo azalıyo falan tarzı bişi söyledi tam hatırlayamıyorum benle alakalı bi durumdur muhtemelen, 1 litreyi gecme dedi, ben 3 litre içiyodum

Rutin kontrollerden birisi. 2li test gibi, tetanos aşısı gibi. Doktorunuz bahsetmedi mi?
Bundan sonra 35 hafta sonrası nst başlayacak başka bir işlem olmayacak inşallah rahatız.
ay sadece bebişimizi görmeye iyi haberlerini almaya gideceğimiz günler gelecek seviniyorum. bu şeker yüklemesi neden bende bu kadar stres yarattı bilmiyorum susuz kalacağım için sanırım çok stres yaptım

Doktorum yönlendiriyor canım.
Doktorunuz söylüyor olması gerekiyor demedimi size

Yok kimse bana söylemedi. Daha 23 haftalığım. Bu ay sonu doktora gittiğimde söyler belki.

yaz ayında da 1 litre az değil mi? peki içmeyince azalma olacak mı? onunla ilgili bir şey dedi mi doktorun?

Sen ayrıntılıda da gec kaldın biz sayfalarca konustuk erken randevu almak lazım diye, sonra sen daha yeni ayrıntılı yaptırmamız lazım mı dedin, şimdi de şeker, doktorun yeterince bilgilendirmiyo mu acaba seni :/

Yok kimse bana söylemedi. Daha 23 haftalığım. Bu ay sonu doktora gittiğimde söyler belki.
valla tatlım benim doktorum hiçbirini söylemedi hep ben söyledim yani söylemesine fırsat vermedim çünkü belirli haftalar arası ya onlar rahat bir sonraki kontrolde hazır olmasan bile bir iki hafta sonra çağırıp yaparım mantığındalar ama testler maddiyatta içeriyor hazır olmak adına ben hep 1 ay sonra geldiğimde şu testide yaparız dimi dedim evet dedi hepsine bütün testlerim kendi hastanem bünyesinde yapıldı düşünsene hadi bugün ayrıntılıya gir dediğini yanımda para olmasa ben diyemem birde yanımda para yok bugün giremem diye biraz garanticiyimbir tek 4lü testi kendi istemişti o aklımda yoktu

1 lt miii.. ödem yapmaz mıymışsın o zaman?

ay sadece bebişimizi görmeye iyi haberlerini almaya gideceğimiz günler gelecek seviniyorum. bu şeker yüklemesi neden bende bu kadar stres yarattı bilmiyorum susuz kalacağım için sanırım çok stres yaptım
Hiç streslenme canım. Benim kucağımda kızım vardı ve eskiden parmaktan alıyorlardı 3 kez, bu sefer tam kesin sonuç versin diye koldan aldılar 3 kez.benim damarlar ince ve kan sulandırıcıları aldığım için artezyen gibi fışkırdı içecek de sabah sabah şekerli tamam güzel değil ama katlanılmayacak bir tat değildi.
Benim kız durmadı 3 saat peşinde hem içerde hem güneş altında koşup kucağımda taşıdım ona rağmen sıkıntılı geçmedi. Telefonunla ya da kitap, gazete götürüp klima altında sessiz bir bölümde dinlenebilirsin.

nst demişken...
pek duyum sahibi olduğum bir konu değil ama dün internette şöyle bir şeye denk geldim. nst'ye bağlanırken illa sırtüstü yatmak zorunda olmadığınızı biliyorsunuz değil mi diye yazıyordu. şimdi bizim bu haftalardan sonra damarlara baskı yapmasın diye sırt üstü yatmamızı önermiyorlar o yüzden mi? nst'de çok mu yatılıyo? hiç soluna dönüp bağlatanlar var mı ki? beni bağladıklarında ben yan yatmak istiyorum mu demeliyim ki?

Ben de günde 1 litre falan içiyorum, oldum olası suyu sevmem şimdi bebek için falan zorluyorum kendimi ama unutuyorum çoğu zaman ama suyum iyiymiş. Ödemim de yok ama sağlık için su şart tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…