2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hey gidi hey bu foruma kizima hamileyken gelmiştim en son çok güzel insanlar tanıdım. Şukurki kizimi kucağıma alınca yogunluktan giremedim. Şimdide minik kızım için bir bakayım dedim yine gördün heyecanlar, umutlar, endiseler aynı .... Allah hepimizin sağlıkla evlatlarımizi kucağımiza almasını nasip etsin.

Benim de gobek cevresi ve hatta ustundeydi ama bu aralar kasiklara da vuruyor o yuzden sordum canim
Canim benim dolaniyor resmen bir kasiklarimda bir sag bir sol bir gobek deligimi firlatacak gibi vurur bir mideme cikar anlayamiyorum hangi an nerde
Benim Paşada aynı şekilde aşağıya vurup duruyor
Serviks kısaltacağını sanmıyorum
Ayrıntılıda muhakkak ölçmüşlerdir
Kesin bakmistirda ben leyla gibi ekrana kilitlendigimden cogu seyi duymadim ama snki raporda yazmiyor. Bebek baski yapinca kisalir diyorlar ya serviks icin ondan sordum
Kızlar, bebeğinin baş ölçüsü ve karın çevresi (AC-BPD) önden giden var mı?
Benim karni 1.5 hafta ondeydi canim onu hatirliyorum bir tek digerleri haftasiyla bir iki gun oynuyordu sanirim
Ablamda ayni seyi soyluyor daha bunlar iyi gunlerimmis sinir ediyor beni

Benim de alnimda çıktı şimdilik bişey yapmıyorum gecicek diye. .çevredekiler de hep soruyor bi yere mi çarptın bişey mi oldu diye

günaydınlar

kızlar cildiniz hassassa ve terliyorsanız alnınızı dudak üstü ve altınızı çenenizi elinizle ovuşturarark ya da mendille sertçe silmeyin o da leke yapıyor. zaten hamilelikte iyice hassaslaşıyor her bir tarafımız benim göz çevremde oldu kararma ama kendiliğinden geçmiş sanırım baya bir korkmuştum.

Toplanması sert olması ama tahta gibi oluyor benim aradaoluyor doktorum çok zayıf olduğun için normal dedi canim sen zaten orda bi kasılma olduğunu hissediyorsun

Günaydın kızlar, sol kalçamdan bacaklarımın ucuna kadar garip kramp gibi bir ağrı var. Yürütmüyor. Bu nasıl bir şeydir. Ayakkabılarım sıktı üstüne basıp yürüyorum. Durdukça şişiyorum sanırım.
Birde Bakırköy renkli ultrason görüntüleme diye bir yer var orada randevu aldım. İnşallah iyidir.

Kızlar gece kanamam başladı. Apar topar hastaneye geldik. Nst de sancı çıkmadı. Açılma da yok. Ciğer geliştirici yapıldı. Bebeklerim iyi şükür. Hastanedeyiz sanırım bir süre. Kasılmalarım dışında birşeyim yoktu. Kanama neden oldu anlamıyorum. Çok korkuyorum kanama durmaz da doğum olur diye

Cok gecmis olsun canim. Kotu dusunme zaten iyiymis bak bebekler. Iki bebek olunca belki de olabiliyordur boyle seyler.

aynı şeyi geçen gün ben de hissettim dikine dikine :)

ben kız bekliyorum, ben de aynı bölgede tepik hissediyorum canım

Bizde hastanedeyiz 50 gr şeker yüklemesi yapıldı bekliyorum şuan bebisim çok şükür iyimis fakat karın çevresi küçük çıktı doktor kontrol altına alalım sürekli gel ölçümlere bakalım dedi inşallah bi aksilik çıkmaz

Gunaydin herkese
Ben bugun cok halsiz uyandim ya ev isi falan zor yapiyorum cok yorgun hissediyorum hep kendimi. Cocuk dogunca da boyle halsiz olursam nasil bakıcam cocuga bilmiyorum.

çok geçmiş olsun canım, sakin olmaya çalış nolur. belki herkesin hamileliği farklı geçiyor ama bak bana da oldu 1 ay önce bi gece aniden kanama. sebebi de önemli birşey çıkmadı rahim ağzımın dokusu farklılaşmış sadece ve kendimi muhtemelen yorduğum için olmuş. ondan hemen kötü düşünme olur mu.. hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…