2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
10 dakikalık bir işlem o yüzden saatlerce o şekilde yatmadım ben ama o aylarda kilonun da etkisiyle sırt üstü yatınca kalbim sıkışıyor pek rahat edemiyordum, yatağın başını biraz kaldırtıyordum, bebeğin pozisyonuna göre yan yatmak da çözüm tabii.

Ben zaten bilgisizim. Ve aynı dediğiniz gibi oluyor. Her şeyi son anlarda öğreniyorum. Ayrıntılı için son iki haftam kalmış yeni öğrendim ve daha yeni bulabildim randevuyu. Şekeride son saatlerim kala öğrenirim sanırım Doktordan genel anlamda baya memnunum ama sanırım bazı şeyleri benim söyleyip talep etmem lazım.

canım bu dediğin sancı çekerken nstye bağlıyorlar o anda olabilir bende buna benzer bir yazı okumuştum. zaten sancılıyken yatmak zor birde nst çekilirken yatmaya zorluyorlar ya. ama inan kaç dakika kaç saat sürüyor hiç bilmiyorum.

Günaydın kızlar

bir garip oblomov canım senin hastanede yenidoğan sünneti için fiyat verdilermi??

hiç sormadım canım onlarda söylemediler. patronum bu konuda deneyimli 3 oğlu var ilk oğlunu 2 saat içinde 2. oğlunu 1 ay içinde 3. oğlunu 6. ayında yaptırmışlar ve kesinlikle 6. ayda yaptır diyor. bakalım doktoruma da sorup öyle fiyat almayı düşünüyorum. hastane bebeği olduğu için indirim yapıyorlar diye duymuştum

canım bilgisiz değilsin burda bu konular çokca konuşuluyor dikkat mi etmiyorsun acaba? ben burda konuşulanlarla hareket edip geç kalmamak adına doktorumun söylemesini beklemiyorum kendim soruyorum nasıl olsa yapılacak yani

Genel olarak dikkat etmeye çalışıyorum. Ama sadece mesai saatleri içerisinde girebilirsem girebiliyorum. Akşam evde telefondan baya zor oluyor. Bide bir giriyorum 2-3 sayfa coktan geçmiş Çok hızlıyız maşallah

Sırt üstü yarmak mı gerekiyormuş ki ben ilk hamileliğimde sol tarafıma yatırdılar hep hiç sırt üstü yatmadım nst de

size de sağda solda görenler tepeden tırnağa bakıyor mu? işyerindekiler bile her gün gördükleri hâlde bir kapıda filan denk geldiğimizde bakışlarını önce karnımda yakalıyorum sonra yüzüme bakıyorlar. geçen gün işyerinde wc'yi temizleyen abla bile upuzun elbisemin altındaki sandaletlerime bakıp ayakların mı şişmiş senin dedi bu kadar incelenmek bazen rahatsız ediyor galiba beni.

Ya evet cok rahatsız oluyorum, süzüp bi de oo diyolar , kalabalık bi kurum bi de bizimkisi, herkes illa bi yorum bişi yapıcak, ikiz mi falan diyolar bi de benim göbek büyük diye, uyuz ediyolar ya :)

çok şükür etrafım hep erkek ve pek ilgilenmiyorlar yoksa bende ciddi rahatsız olurdum. bir kaç kere misafirliğe gittiğimde göbeğimi ellemek isteyenler oldu hatta geçen halam da ellemek istedi baya rahatsız oldum sizlere de oluyor mu? ama ablama kardeşime eşime zorla elletiyorum bak tekme attı diye

bir garip oblomov benim de geçen elbise denerken satıcı kız elledi göbeğimi. Yabancı biri olunca gerçekten insan rahatsız oluyor o an kırmak istemedim ama açıkçası istemsizce rahatsız oldum. İzin isteyebilirsiniz en azından

cok geçmiş olsun aklına kötü bişey getirme inşallah hemencecik toparlanırsın evinize gönül rahatlığı ile gidersin

75 lik istemiş ya cok sekerliydi.boğazım yandı resmen içerken limon aromalıymış güya hiçte limon tadı almadım
benim doktorda 75 ilk istedi bebeklerimiz için herşey umarım şeker çıkmaz sizde ve bende yaptıracak herkeste şeker çıkmaz umarım

Benden de geliyor camasirim islaniyor obek obek ama normal mi bilemiyorum ozellikle uyurken daha cok geliyor sag gogsumden

canım benden hiç gelmiyor ilk aylarda göğüs ucumda kurumuş beyazlık oluyordu ama artık bir şey yok tertemiz

Ben emzirdiğim için cevap vermedim, benim durumun farklı diye.

Teşekkürler arkadaşlar eğer devam ederse doktora sorucam insan herşey için endişeleniyor hamile olunca

canım ağrı var bendede eklemelerimde diz ve ayak bielği kramp yok cok şükürde.kramp magnezyum eksikliğinden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…