2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Yarın tam 24 haftalık oluyorum. Şeker yükleme testi yaptıracağım. Doktor sabah aç gel dedi. Ama su içebilirmişim. Siz nasıl yaptırdınız

Merhaba kızlar.dokfordan çıktım az önce.kafa olcumumuz 2 hafta önde çıktı.doktor genelde beyinde su toplamasinda bu durum olur ama bebekte öyle bir durum yok çok şükür dedi beynini baya inceledi.gene de kafama takıldı.yarin tam 24 haftalık oluyoruz.725 Gr olmuşuz bebeğin kafa olcumu bu şekilde ileri olan var mi aramızda merak ettim ? Bu arada hepinize gulumsuiruz teyzeleri

Benim minnoşum nasıl hanımla yakışıklı mı ??

Eki Görüntüle 2028340

kuzucuklara maşallah

Kizlar magnezyumun hap seklinde olani hangisi suya katilan beni cok rahatsiz etti hem ishal oldum hem midemi eksitiyor hem de tansiyonumu dusuruyor:/hap seklinde olan veya suya katilan sizlerin kullanip rahatsizlik duymadiginiz marka hangisi

var canım :) ben de bugün tahliller için doktordaydım, gitmişken bir baktı sağolsun. kafa ve karın 3 hafta önde, kilo ve diğer herşey 2 hafta önde. 35 cm 1100 gr hatta. hiçbir sorun yok dedi. bizim ailemizde herkes uzun en kısa benim :) eşim de dev gibi:) onu gören zaten normal diyor bu sonuçlar için :) böyle giderse hatta doğum tarihi 24 ekim gözüküyor.

canımmm isimlerini yazabilir misin banaa cok super olur:)

Ben genelde hoşuma gidenleri alıyorum ama benden sana tavsiye ben sana isim vermek yerine yayın evlerinin adını vereyim sen onlardan seç çünkü inanılmaz fazla alternatif var ve hepsi iyi değil bunu bir anne adayı olarak değil bir anaokulu öğretmeni olarak söylüyorum inanılmaz saçma kitaplar var lütfen inceleyip al canım olur mu ?
Memnun olduğum ve sürekli takip ettiğim yayın evleri ;
*Yapı Kredi Yayınları ama okul öncesi de efsane
*İş Bankası Yayınları ( özellikle pisi kedi ve hareketli yayınlar 1 yaş için) ama okul öncesi de efsane
*Pearson Yayınları /bebek dokun öğren serisi) ama okul öncesi de efsane
*1001 Çiçek Yayınları
*Tübitak Yayınları erken çocukluk kitapları

Canım şimdilik böyle yazayım olmadı şu haftayı atlatayım resimleri de çeker atarım olur mu :) Haftaya kaynımın düğünü var annemler gelecek kalabalığım 2 hafta sonra detaylı yazarım yine :)

sağol canım çok mutlaka inceleyeceğim:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…