2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maaşallah kızlar bebişlerinize. Ben de çok özledim bebeğimi 10 gün var daha görmeye : ( kocamı da 3 haftadır görmüyorum ama bebişimi daha çok özledim açıkçası :d
utkumuz haftası düzene girer sonra, merak etme hep böyle devam etmez. Fark artmadığı sürece bi sıkıntı yoktur inşallah. Su toplanma olayında her gittiğinde haftası daha çok artmış olur. Benim ilk ölçümde kafa bir hafta ilerdeydi doktor normal demişti, sonraki gittiklerimde hep haftayla uyumlu çıktı.
Cilt doktorum bioderma güneş kremini önermişti bana yıllar önce, hala aynısını kullanıyorum, memnunum. Mat olanı kullanıyorum ben, parlama falan da yapmıyor.

Kızlar muz yiyor musunuz. Ben yiyorum ama çekine çekine. Kabızlık yok çok şükür. Ama hergün 1 adet yiyorum. Bebeğe kilo aldırdığını duydum. Varmı bilginiz
Aynen ben de bebeğe kilo aldırdığını duydum ama son haftalarda kilosu düşükse yiyorlar sanırım ama magnezyum içerdiğinden kramplara da iyi geldiği söyleniyor. Ben yemiyorum açıkçası kabız olmaktan korkuyorum çünkü : )

Kızlar muz yiyor musunuz. Ben yiyorum ama çekine çekine. Kabızlık yok çok şükür. Ama hergün 1 adet yiyorum. Bebeğe kilo aldırdığını duydum. Varmı bilginiz
Ben de her gun bir tane yemeye basladim ama seker orani yuksek diye biliyorum doktorum tavsiye etti gerci muz ve ceviz ye her gun diye ama anne olunca her seye hassas yaklasiyoruz :)

Ben her gün yatmadan önce 1 muz ve bir bardak süt iciyorum.kabizlik yapmadı çok şükür.bende demir hapı ishal yaptığı için düzenliyor bile hatta muz.

Canım aynı sorun bende de var, pozisyon değiştirmekten başka secenegimİz yok sanirim

sebnemcan benim de aynı yerde ağrım vardi.bugun doktorum bebeğin başını oraya yasladigini söyledi.basi kaburgamin hemen altındaydı.o yüzden ağrıyordur dedi. sık pozisyon değiştirmek lazım..zaten birkaç haftaya doğum pozisyonuna gecerler

Canım günaydın benim cildim lekeye çok müsait hamilelik öncesi lekelerim vardı hala da var ama azaldı. Ben biodermanın 50faktörlük sırf yüz için olanı kullanıyorum çokta memnunum sadece eskaza gözüne girerse biraz yakıyo o kadar :)

Gunaydin kizlar doktorun gelmesini bekliyorum.
Ben solante alacaktim ama eczanede olmadigindan aciliyetimde vardi cocuklar icin olan bir markadan aldim.cokta guzel koruyor markasi benri ama benimde cildim hassas olsaydi tekrardan alirdim bana bu bile yetti

kızlar yaa ben sırt üstü yattığım zaman horlamaya başladım bu hafta
internetten baktıgım kadarıyla normalmiş ama çok utanıyorum eşim hayatım yan dön diyo ceviriyo beni , anlıyorum ki horluyorum cok utanc vericii

75 lik şeker yüklemesi yapıldı. Açlık şekeri için kan verdim. Bekliyorum daha 2 kez kan alcaklarmış. O içeçeği içtikten sonra halsizlik yaşadınız mı

bana günde 1 tane yerli muz (küçük olanlar) önerdikleri için yemeye çalışıyorum, kabızlık da yaşamıyorum. içeriği nedeniyle vücuda yararlı hem.

Boyunu bana aylardır söylemiyorlar size her seferinde söylüyorlar mı?

sırt üstü yatmak yerine sola dönüp yatın diye okuyorum hep gebelik yazılarında. vücudun ana damarlarından birine ve organlara basınç yapıyormuş büyüyen rahim çünkü. ne utanıyosun yav

Kızlar günaydın. Hep şikayet hep şikayet diyeceksiniz belki ama dünde bahsettiğim ağrım bir türlü geçmek bilmiyor.
Sol kalçamdan komple ayağıma kadar saplanıyor. Eğilip kalkamıyorum. Wcye bile iki büklüm gitmek zorunda kaldım eşim olmadan zaten gidemiyorum. Bugün işe taksiyle gelebildim. İnternette araştırdığımız kadarıyla, kalsiyum d vitamini alın falan yazıyor. Yürüyün, çok ayakta sabit durmayın, sürekli oturur vaziyette olmayın falan. Ama işim gereği hep oturuyorum. Nasıl olcak böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…