- 14 Haziran 2011
- 100
- 20
- 98
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #20.541
Canım ben magosıt tb kullanılıyorum hap şeklinde suya atılmıyor onu kullanabilirsinKizlar magnezyumun hap seklinde olani hangisi suya katilan beni cok rahatsiz etti hem ishal oldum hem midemi eksitiyor hem de tansiyonumu dusuruyor:/hap seklinde olan veya suya katilan sizlerin kullanip rahatsizlik duymadiginiz marka hangisi
Kizlar magnezyumun hap seklinde olani hangisi suya katilan beni cok rahatsiz etti hem ishal oldum hem midemi eksitiyor hem de tansiyonumu dusuruyor:/hap seklinde olan veya suya katilan sizlerin kullanip rahatsizlik duymadiginiz marka hangisi
benimde 2 hafta önde ama ne ayrıntılı yapan doktor ne de kendi doktorum hiç böyle bişeyden bahsetmedilerMerhaba kızlar.dokfordan çıktım az önce.kafa olcumumuz 2 hafta önde çıktı.doktor genelde beyinde su toplamasinda bu durum olur ama bebekte öyle bir durum yok çok şükür dedi beynini baya inceledi.gene de kafama takıldı.yarin tam 24 haftalık oluyoruz.725 Gr olmuşuzbebeğin kafa olcumu bu şekilde ileri olan var mi aramızda merak ettim ? Bu arada hepinize gulumsuiruz teyzeleri
Eki Görüntüle 2028338
Kuzum ben magnorm içiyorum. Hiç yan etkisini görmedim. Tadı da güzel. Suda eriyor o daKizlar magnezyumun hap seklinde olani hangisi suya katilan beni cok rahatsiz etti hem ishal oldum hem midemi eksitiyor hem de tansiyonumu dusuruyor:/hap seklinde olan veya suya katilan sizlerin kullanip rahatsizlik duymadiginiz marka hangisi
Merhaba kızlar.dokfordan çıktım az önce.kafa olcumumuz 2 hafta önde çıktı.doktor genelde beyinde su toplamasinda bu durum olur ama bebekte öyle bir durum yok çok şükür dedi beynini baya inceledi.gene de kafama takıldı.yarin tam 24 haftalık oluyoruz.725 Gr olmuşuzbebeğin kafa olcumu bu şekilde ileri olan var mi aramızda merak ettim ? Bu arada hepinize gulumsuiruz teyzeleri
Eki Görüntüle 2028338
Sanırım doktor en kötü ihtimali söyledi.ben panikledim çünkü yaklaşık 3 hafta önde olduğunu söyleyince.o da en kötü ihtimali söyledi ama baya inceledi hiç bir sorun yok dedi.bos yere evham yapıyorum sanırımbenimde 2 hafta önde ama ne ayrıntılı yapan doktor ne de kendi doktorum hiç böyle bişeyden bahsetmediler
Evet o beyin odaciklarini gosterdi,söylediğin şeyi söyledi ama kötü bir durum yok dedi.saglikla doğarlar insalalh.Canım allah korusun hidrosefali deniyor ona, beyindeki suyun tahliye edilememesi sebebiyle içeride birikip kafanın şişmesine sebep oluyor. Detaylı ultrasonda beyni incelerlerken buna da baktıklarını söyledi doktorumuz. Odacıklar gösterdi 2 tane, yanılmıyorsam su birikimi olması durumunda o odacıklardan anlaşılacağını söylemişti. Sende de anlaşılırdı diye düşündüm, doktorun da görürdü ama bir sıkıntı yok demiş baksana. Aklına takılmasın bence, gereksiz bilgi vermiş doktorun sanki :) bazen genetik olarak bebeklerin kafası büyük oluyor, bazılarının boylarının uzun olması gibi birşey sanırım :) arkadaşımın bebek 2 hafta kafası ise 3 hafta öndeydi, sağlıklı bir oğlu var.
Benim bebegimde 1 hafta geri kafa ölcüsü detayliyi yapan doktorum ufak tefek bir kız olucaktir cünkü bir sıkıntı yok takma kafana dedi kendi cocugunun kafasi 2 hafta öndeymis hamileliginde su anda hala koca kafali bir oglum var dedi eger baska degerlerde sıkıntı yoksa onemli degilmis kafa büyüklügü veya kücüklügü.Sanırım doktor en kötü ihtimali söyledi.ben panikledim çünkü yaklaşık 3 hafta önde olduğunu söyleyince.o da en kötü ihtimali söyledi ama baya inceledi hiç bir sorun yok dedi.bos yere evham yapıyorum sanırım
Allah korusun sen yazınca bende korktumSanırım doktor en kötü ihtimali söyledi.ben panikledim çünkü yaklaşık 3 hafta önde olduğunu söyleyince.o da en kötü ihtimali söyledi ama baya inceledi hiç bir sorun yok dedi.bos yere evham yapıyorum sanırım
sebnemcan
İş bankasının hareketli kitaplarını tek geçerim :)) Kolektif yayınlarının o ses nedir serisini de tavsiye ederim. Ayrıca abc yayınlarının bebek dokun hisset kartları var, hem pearson serisi kadar ilgilerini çekiyor hem de kart olması sayfaları çeviremedikleri dönemde rahat oluyor :) bir de parıltı yayınlarından da güzel kitaplar buluyorum ben.
Çiçek yayınlarının da minik avuç içi kadar olan küçük boy kitapları da var, yanılmıyorsam parlak kitaplar serisiydi. İlk ellerine vermeye daha uygun boyutta ama aynı tür kitaplardan farkı parıltılı olması, onları da tavsiye ederim :)
Ben mümkün mertebe bulduğum her kitabı almaya çalışıyorum ve kesinlikle önerilerini de not ettim hemen :) Sadece ilk kitap değil her şey alıyorum birde şuan quit book diye bir akım var bilmiyorum biliyor musunuz kendiniz keçeden yapıyorsunuz beceri geliştiriyor onlardan da yapmayı düşünüyorum bakayım inşallah
Canım benim kızım olsaydı Ayşe Armin koyacaktım Armin Arapça kökenli özgürlük ve barış yanlısı demek :)Kızlar iyi akşamlar sabahtan beri baya bişeyler konuşulmuş. Bizde isim konusunda kararsız kaldık, güzl isim öneriniz var mı kızımıza
Ben de buraya yazınca rahatladım.tek değilmişim.bir de internette baktım en üst sınıra fln,normal görünüyor çok şükür.koca kafalı olacak demekkiAllah korusun sen yazınca bende korktum
İlk hamileliğimde ultrasonlara baktım oğlumda hep önden gitmiş o zamanlar pek anlamadığım için bilmiyordum bugün aklıma geldi kafa karın bacak 2-3 hafta önde gidiyormuş içim biraz rahatladı
Valla şu an evde pearson yayınlarının tombik ayı serisi ve benzerleri, hatta timaş yayınlarının dini çocuk kitapları bile var. Evdeki kitaplığımın 3 rafını oğluma verdik. Benim ona okuduklarımı yükseğe koydum; dergi, dokun hisset, hareketli ve sesli kitapları ile kartlarını da onun boyundaki raflara koydum. Bence konuşmalarını hızlandırıyor ve dikkatlerini artırıyor kitap. Bir de karı koca çok kitap alıp okuyoruz, oğlumun da kitap sevmesini çok istiyordum, şu an için şükür ki seviyor :)
Biliyorum ve bayılıyorum o keçe kitaplaraİnstagramda çok çeşit gördüm ama yapmaya pek cesaret edemedim :)) onun yerine karton ve kağıttan türevlerini yapıyoruz biz oğlumla, kes yapıştır daha kolay geliyor
Bak bir de ben 1 yaşından beri meraklı minik dergisini alıyorum. Henüz aktivitelerini hakkıyla yapamıyoruz ama içeriği oğlumun baya ilgisini çekiyor :) sizlerin daha vakti var ama dergilere de bi göz atın derim, fikriniz olur :) İçerisinden çıkan yapıştırma, eşleştirme, maket gibi aktiviteleri yapıyoruz birlikte.
Ay bir de farklı markaların su doldurduğun kalemle boyanan boyama kitapları var. Kalemleri ağızlarına götürdükleri ve her yeri boyadıkları dönemde kurtarıcı oluyor. Halen daha seviyor oğlum o kitabını. İçme suyu koyuyorsun kaleminin arkasını açıp, sayfaları su ile boyadıkça renkler çıkıyor. Sayfalar kuruduğunda eski haline dönüyor. Defalarca boyanabiliyor yani, sadece üst üste aynı yeri çok boyarsa sayfa biraz deforme olabiliyor.
Bir de aylık setler de oluyor. Arkadaşlarımdan alanlar var ama kendim bi kitaplık oluşturmuşken pek değişik içerik göremeyince ben almadım. Üye oluyorsun, her ay işte aktivitesi, materyali, kitabı vs çıkıyor içerisinden ama mesela kitapların çoğu bende vardı. Kitaplık oluşturmadan o setlere de göz atabilirsiniz isterseniz. Üye olmadan da d&r gibi kitapçılardan tek tek de alınabiliyordu setler.[/QUOTE
Tecrübeli annelerle muhabbet etmeyi bu yüzden seviyorum çünkü deneme-yanılma yöntemi ile güzel tecrübelerinizi paylaşıyorsunuz bizimle :) Meraklı Miniği ben bayadır biriktiriyorum kendine kaynak olsun diye çok yaratıcı ve güzel :) Ayrıca zaten eğer anne-baba kitap okumuyorsa zaten çocuğa o kadar kitap almanın da anlamı yok çünkü örnek biri olmayıp okumadıkça çocuk bunun önemini yada nasıl diyim anlamını bilmiyor maalesefSu kalemlerine de bakacağım merak ettim :)Setlere gelince önemli günlere uygun gidiyor çoğu set oda bence önemli sonuçta 23 nisan ya da ne bileyim Şeker Bayramı yılbaşı konseptleri yapıyorlar çok yaratıcı ve eğlenceli-öğretici oluyor. Dergi ve gazetelerden de yapılıyor değişik kitaplar ama bence keçe kitabı dene silikon ve keçe mucizeler yaratıyor
Solentine diye marka önermişti doktorumKızlar bu arada söylemeyi unuttum.cildimde oluşan hamilelik lekesi için doktorum 50 faktorluk güneş kremi kullan dedi.marka sordum söylemedi.sizin var mı onerebileceginiz güzel bir marka? Uzun süre güneşte kalma,kremsiz çıkma dedi.normalde yaz aylarında yzuume hiç krem fondöten fln kullanamam,,nefes alamadigimi hissederim .sadce deniz havuz gireceğim zaman kullanirim.varmi tavsiyeleriniz cildin nefes almasını engellemeyen,hafif kaliteli bir güneş kremi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?