2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar ben bu aralar kendimi cok yorgun hissediyorum şuan yatsam uyurum o kadar sizinde varmı boyle durumlarınız

Arada kalkıp kısa yürüyüşler yap canım yoksa geçmiyor

Caudalie aldım ben 50 faktör. Normalde asla kullanamam yüzüme güneş kremi beton gibi oluyor diye bunun yapısı hafif aklında olsun cnm.

Bu kadar şiddetliyse, tek başına hareketi dahi kısıtlamışsa bence en iyi çözüm doktora görünmek canım. İnternetten teşhis çok doğru olmayabilir. Bahsettiğin öneriler hamilelik için genel öneriler zaten ama baksana kitlendim diyosun sen. Başka bir sıkıntı olmasın?

selam günaydın herekese
canım ben dusta sıcak su tutmustum iyi gelmişti bana, bide is yerinde ayağımın altina sandalye hizasina gelecek kadar kagit kolisi koydurdum arkadaşlara sagolsunlar.
ayaklar yerde olunca ağrı gecmiyo ve diger bacaga da ağrısı gecer dedi is yerinden bi abla. imkanin varsa sende böyle kanepede sedirde bacağını uzatiyomussun gibi bi yukseklikte tutabilirsen iyi olur, ikisi de uzancakmis ama biri havada biri yerde olmicakmis inşallah en kısa zamanda gecer o acıyla yürümek o kadar zor ki anlıyorum seni

Sağol canım. Son çare artık bir hastane kapısına sürüklenicem başka çare kalmadı nerdeyse. 20'lik dişimde apse yapmış Parol içtim dayanamadım. Ağrımayan yerlerim bile ağrımaya başladı

Sağol canım bu söylediklerini yapıcam bugün. Gerçi bizim ofistekiler bu kadar duyarlı değil ama napalım

Kızlar benimde bir iki ay önce yaptırdığım idrar testinde enfeksiyon çıkmıştı. Normalde 0-5 arası olması gerekirken 24 tü, ilaç kullandım o ara denize de girdim 39 oldu. Bu sefer ilaçlarımı kullandım, denize fln da girmedim ama 100 e çıkmış Çok ilginç ya. İdrarda kanda görünüyo dedi doktor. Yine ilaç verdi biter bitmez idrar kültürü istedi. Bu sabahta ilk idrarım pembe olduğunu gördüm korktum Fikri olan var mı?

sırt üstü yatmak yerine sola dönüp yatın diye okuyorum hep gebelik yazılarında. vücudun ana damarlarından birine ve organlara basınç yapıyormuş büyüyen rahim çünkü. ne utanıyosun yav
sola yatıyorum zaten hep ama uyku anında sırt üstü dönüyorum demek ki , bi kaç kez de kendim farkettim horladıgımı hahaha komik geldi sırtüstü yakaladıgım an kendimi dönüyorum bi tarafa hemen

Sağol canım. Son çare artık bir hastane kapısına sürüklenicem başka çare kalmadı nerdeyse. 20'lik dişimde apse yapmış Parol içtim dayanamadım. Ağrımayan yerlerim bile ağrımaya başladı

Hamilelikte tek önerdikleri ağrı kesici Minoset (plus olmayan)diye biliyorum ben, 2 farklı doktordan öneri almıştım. Parol'ü biri önerdi mi kendin mi içtin?

sola yatıyorum zaten hep ama uyku anında sırt üstü dönüyorum demek ki , bi kaç kez de kendim farkettim horladıgımı hahaha komik geldi sırtüstü yakaladıgım an kendimi dönüyorum bi tarafa hemen

ben de aynısını yapıyorum oysaki en rahat sırt üstü uykuya dalarım ben

Hamilelikte tek önerdikleri ağrı kesici Minoset (plus olmayan)diye biliyorum ben, 2 farklı doktordan öneri almıştım. Parol'ü biri önerdi mi kendin mi içtin?
İlk haftalarda çok ağrılı olunca o zaman ki gittiğim doktor yazmıştı bunu. Bende sadece parol ve minoset olarak biliyorum.

Günaydın kizlar. Dün akşamdan beri resmen belim kopuyor ağrından. Birde kızlar keyifsizlik huzursuzluk var mı sizfe de ? Acaba sıcaklardan mı bilemedim

Canim bana 32. Haftada birakirsin isi dedi 37ye kadar olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…