2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doktor bana 37ye kadar çalış dese yalvarsa yine de olmaz
Aslinda 37ye kadar calismak dogum sonrasi ise donecekler icin onemli 5 hafta 5 haftadir tabi ben isi birakacagim icin dusunebilirm 32de cikmayi bakalim zaman ne gosterecek. Birde bel agrim icin bel bosluguna havlu koyabilirsin dedi o bosluk arttikca agrilarda artacakmis

Bu aklımda bulunsun canım.
Bide bende işi bırakıcam en az 1 sene kadar çalışmayı düşünmüyorum. Bide şey sorcam bazı ağrılar için sıcak su torbası koysak sıkıntısı olur mu?

Günaydın kizlar. Dün akşamdan beri resmen belim kopuyor ağrından. Birde kızlar keyifsizlik huzursuzluk var mı sizfe de ? Acaba sıcaklardan mı bilemedim

O da var bende Çok kolay modum düşüyor, genel bir keyifsizlik hâli var gibi. Çok çabuk sinirleniyorum, tahammül seviyem diplerde. Sıcaktan mı hormondan mı bilemedim...

Allah korusun, sabaha karşı bir rüya gördüm. Bebeğim doğmuş biraz zaman geçiyor ama kaybediyorum. Çalışıyormuşum başkası bakıyormuş ve ihmali yüzünden kaybettim baya ağlıyordum. Sıçrayarak uyandım.

Tekrar uykuya daldığımda aynı rüyayı gördüm ama bu sefer kız bebek görüyorum net hatırlamasam da. Bebeğine bir şey olmadı şaka yaptık diyorlardı

Ömrü uzadı derler

Bu aklımda bulunsun canım.
Bide bende işi bırakıcam en az 1 sene kadar çalışmayı düşünmüyorum. Bide şey sorcam bazı ağrılar için sıcak su torbası koysak sıkıntısı olur mu?
Canim sicak rahim kasilmasini tetikliyor valla ben yikanirken bile cok korkuyorum hatta bir kere ilik su tuttum belime o bile sepsert yapti kasiklarimi korktum acikcasi

Canim haberlerden mi etkilendin acaba bu aralar hep bu tarz haberler var sinirlerim bozuk benimde 2 gundur bir bakici bebegin kafa tasini kirmis bir bebkte 2.5 yasinda kreste ceza veriyorlarmis dovuyorlrmis falan izlediysen etkilenmis olabilirsin

Canim haberlerden mi etkilendin acaba bu aralar hep bu tarz haberler var sinirlerim bozuk benimde 2 gundur bir bakici bebegin kafa tasini kirmis bir bebkte 2.5 yasinda kreste ceza veriyorlarmis dovuyorlrmis falan izlediysen etkilenmis olabilirsin
Yok canım, hiç haber izlemem çok uzağım öyle şeylere.Hayırlara vesile olsun. Öyle insanlardan Allahtan bulsunlar.

Günaydın kızlar.ben de 32.haftada doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum inşallah.ogretmen olduğum için ilk dönemi kapatacak şekilde hesapladim Ocak ayında 2 hafta eksik kalıyor rapor.ona da rapor alırım diye düşünüyorum.2.donem ücretsiz izin dusunuorum.
T tulperde C Cokoprenses83 Bioderma nin resmini atarmisiniz kullandığınız kremin.baya bir çeşidi var.ona göre alayım kızlar size zahmet.

Canim bunun 50ligini ictim cok guzeldi elmaliEki Görüntüle 2028595 bu arada evimdeyim evin yakin olmasi avantajmis 1 saat hastanede beklemiyecegim
Aynen canım ben de midem bulanmadan kolaylıkla içtim yanımda limon falan getirmiştim midem falan bulanırsa diye bekliyorum şimdi malesef ama az kaldı 12:30 da vericem üçüncü kanı sonra bitiyo inş bişey çıkmaz hiçbirimizde

Benim 50lik oldugu icin bir icmeden bir ictikten sonra verdim sonuc cikinca doktora sorcam whatsaaptan bakalim insallah bir sey cikmaz. Diger sonuclarimdan yola cikarak 50lik ic dedi zaten

Ben ilk doğumumda 36ya kadar çalışmıştım eğer bir sıkıntı olmazsa bunda da öyle yapmayı düşünüyorum
İlk doğumda heyet raporu alabilmiştim ama şimdi malum durumlardan dolayı doktorlar pek yanaşmıyorlar yeni doğum yapan biçok arkadaşım ücretsiz almak istemedikleri için bebekleri çok küçükken başlamak zorunda kaldılar ben de ikinci dönem ücretsiz izin düşünüyorum en güzeli en rahatı

benim kullandığım bu ama sen 50 faktörlük sormuştun değil mi? Ben esmer olduğum için doktor 30 faktörlük hatta 15 bile yeterli demişti.
Ben de şubat 15'te aylıksız izne çıkacak şekilde ayarlayacağım. Ocağın maaşını da alayım diye düşünüyorum. Ben 2 yıllık çıkıcam. Sanırım parça parça kullanabiliyormuşuz bu izni. Haziranda dönüp eylülde tekrar ayrılacağım. Planımız bu şimdilik bakalım maddiyat zorlamadığı sürece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…