- 15 Şubat 2013
- 716
- 831
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #20.621
Bizim bebeğimiz biraz önden gidiyor aslında büyk kızım da hep önden gitmişti ama doktor bey riske atmayalım şekerden mi değil mi bilelim aklımızda kalmasın dedi 75 lik yaptı o yüzden inş güzel çıkar canım doktorlar 50 liliği genelde sırf yapmış olmak için yapıyo bişey yoktur bence deBenim 50lik oldugu icin bir icmeden bir ictikten sonra verdim sonuc cikinca doktora sorcam whatsaaptan bakalim insallah bir sey cikmaz. Diger sonuclarimdan yola cikarak 50lik ic dedi zaten
Gunaydin herkese bende ilk donemi kapatmayi dusunuyorum ama benim seminer donemine de denk geliyor. O yuzden calisabilir raporu almam lazim. 2. Donem calisirim diyorum simdilik ama fikrim degisir mi bilmiyorum bebek gelinceGünaydın kızlar.ben de 32.haftada doğum iznine ayrılmayı düşünüyorum inşallah.ogretmen olduğum için ilk dönemi kapatacak şekilde hesapladim Ocak ayında 2 hafta eksik kalıyor rapor.ona da rapor alırım diye düşünüyorum.2.donem ücretsiz izin dusunuorum.
T tulperde @Cokoprenses83 Bioderma nin resmini atarmisiniz kullandığınız kremin.baya bir çeşidi var.ona göre alayım kızlar size zahmet.
Bende huzursuz bağırsak sendromu var ve maalesef hiçbir tedavisi yok. Çok kolay kabız ya da ishal oluyorum. Normal olmuyo pek bende. O yüzden kabız olacağıma ishal olayım daha iyi bana göre : ) decavit ve demir ilacım ishal yaptığı halde değirştirmedim : ) ishalden çok rahatsız olırsam, uzun sürerse patates haşlaması ya da muzu o zaman yiyorum sadece.bana günde 1 tane yerli muz (küçük olanlar) önerdikleri için yemeye çalışıyorum, kabızlık da yaşamıyorum. içeriği nedeniyle vücuda yararlı hem.
Bizim okulda bir ogretmen yapti oyle parca parca kullanilabiliyor.Eki Görüntüle 2028659 benim kullandığım bu ama sen 50 faktörlük sormuştun değil mi? Ben esmer olduğum için doktor 30 faktörlük hatta 15 bile yeterli demişti.
Ben de şubat 15'te aylıksız izne çıkacak şekilde ayarlayacağım. Ocağın maaşını da alayım diye düşünüyorum. Ben 2 yıllık çıkıcam. Sanırım parça parça kullanabiliyormuşuz bu izni. Haziranda dönüp eylülde tekrar ayrılacağım. Planımız bu şimdilik bakalım maddiyat zorlamadığı sürece.
Canım aynı sorun bende de var, pozisyon değiştirmekten başka secenegimİz yok sanirim
sebnemcan benim de aynı yerde ağrım vardi.bugun doktorum bebeğin başını oraya yasladigini söyledi.basi kaburgamin hemen altındaydı.o yüzden ağrıyordur dedi. sık pozisyon değiştirmek lazım..zaten birkaç haftaya doğum pozisyonuna gecerler
Benimde öyleydi canım 50 likte içtikten sonra 1 kez veriyorsun ama benim yükaek çıkmıştı. Bu yüzden 3 gün sonra 100 lük yapıldı bana, 3 saat aralıkla veriyorsun onda çok yıprandım o gün ama şükür ki temiz çıktı sonucum 100 lük testte. İnşallah senin 50 likte düşük çıkar, 100 lüğe gerek kalmaz canım.Icecegimi iciyorum 50lik istedi benim icin 1 kere kan verdim bunu ictikten 1 saat sonra yine vercem baska vermicem sanirim. Bu arada brbis yine gostermedi yuzunu eller ayaklar yuzundeydi nasil bir pozisyonda duruyorsa artik 2ye katlanmis kereta
'morcips' kullanıcı adımı değiştirdim bu kim demeyin benim bilgilerinize
hahahaha evet farketmene sevindimTam bir Miyazaki hastasısın dimi ? :)
Aynen senin gibiydim. Yürümek neki... sürünüyordum. Devit 3 verdi dr bana ayrıca magnezyum. Kullanmaya başladıktan sonra 3. Gün bitti ağrılar. Resmen ağlıyordum ben. Doktorunu ara sor birKızlar günaydın. Hep şikayet hep şikayet diyeceksiniz belki ama dünde bahsettiğim ağrım bir türlü geçmek bilmiyor.
Sol kalçamdan komple ayağıma kadar saplanıyor. Eğilip kalkamıyorum. Wcye bile iki büklüm gitmek zorunda kaldım eşim olmadan zaten gidemiyorum. Bugün işe taksiyle gelebildim. İnternette araştırdığımız kadarıyla, kalsiyum d vitamini alın falan yazıyor. Yürüyün, çok ayakta sabit durmayın, sürekli oturur vaziyette olmayın falan. Ama işim gereği hep oturuyorum. Nasıl olcak böyle.
Seninle doğum zamanlaeimiz hemen hemen aynı gibi.32 de ayrılırsak izne ocağın son iki haftası rapor almak gerekiyor,36 ya kadar çalışmaya gerek yok tam hesaplarsan eger.en fazla 34 te ayrılsak ilk dönemi raporsuz kapatiyoruz.ben doğum öncesi çalışıp kendimi riske atmayın da pek düşünmüyorum açıkçası.erken doğum riskim olduğu için.Ben ilk doğumumda 36ya kadar çalışmıştım eğer bir sıkıntı olmazsa bunda da öyle yapmayı düşünüyorum
İlk doğumda heyet raporu alabilmiştim ama şimdi malum durumlardan dolayı doktorlar pek yanaşmıyorlar yeni doğum yapan biçok arkadaşım ücretsiz almak istemedikleri için bebekleri çok küçükken başlamak zorunda kaldılar ben de ikinci dönem ücretsiz izin düşünüyorum en güzeli en rahatı
Çok teşekkürler canım,ben baya beyaz tenliyim doktor 50 faktör yeterli olur sana dedi.ben de ocakta son 2 hafta rapor hakkından kullanırsam inş. İkinci döneme ücretsiz dusunuorum dediğin gibi ekstra bir ödeme borc fln cikmazsaEki Görüntüle 2028659 benim kullandığım bu ama sen 50 faktörlük sormuştun değil mi? Ben esmer olduğum için doktor 30 faktörlük hatta 15 bile yeterli demişti.
Ben de şubat 15'te aylıksız izne çıkacak şekilde ayarlayacağım. Ocağın maaşını da alayım diye düşünüyorum. Ben 2 yıllık çıkıcam. Sanırım parça parça kullanabiliyormuşuz bu izni. Haziranda dönüp eylülde tekrar ayrılacağım. Planımız bu şimdilik bakalım maddiyat zorlamadığı sürece.
O haber Sakarya'da ve kreşin adini öğrenmeye çalışıyorum bende sakaryadayim Allah yardımcımız olsun iyi insanlar karşımıza çıkar insallah hepCanim haberlerden mi etkilendin acaba bu aralar hep bu tarz haberler var sinirlerim bozuk benimde 2 gundur bir bakici bebegin kafa tasini kirmis bir bebkte 2.5 yasinda kreste ceza veriyorlarmis dovuyorlrmis falan izlediysen etkilenmis olabilirsin
yok boyunu kendim hesaplıyorum. her ultrason sonrası bir kağıt veriyor orada fl ölçümü var, onu 7 ile çarptığın zaman yaklaşık boy ölçüsünü veriyormuş. ben de oradan hesaplıyorum.
Canim bunun 50ligini ictim cok guzeldi elmaliEki Görüntüle 2028595 bu arada evimdeyim evin yakin olmasi avantajmis 1 saat hastanede beklemiyecegim
Evet onu bende okudum da herhalde net olsa doktorlar da çarpılmışını söylerlerdi diye düşündüm :) Sağlıklı olsunlarda.
ı mom kullan canım 24 lira mı ne ve hemen hemen her hamile kullanıyorBen bugüne kadar takipli gittiğim doktorumu hastane şartlarını beğenemediğim için değiştirdim, Medipol Mega'ya transfer oldum uzak olmasına rağmen, önceki doktor sadece gyno ferro sanol vermişti, şimdiki doktorum ona ek olarak decavit ve pharmax omega 3 ekledi normalde 3 aydan sonra başlıyoruz bunlara biz dedi, geç kalmamışımdır umarım =) eczaneden aldım şimdi sadece omega 3 için 65 tl aldılar sgk karşılamadıgı için OMG
Ben bugüne kadar takipli gittiğim doktorumu hastane şartlarını beğenemediğim için değiştirdim, Medipol Mega'ya transfer oldum uzak olmasına rağmen, önceki doktor sadece gyno ferro sanol vermişti, şimdiki doktorum ona ek olarak decavit ve pharmax omega 3 ekledi normalde 3 aydan sonra başlıyoruz bunlara biz dedi, geç kalmamışımdır umarım =) eczaneden aldım şimdi sadece omega 3 için 65 tl aldılar sgk karşılamadıgı için OMG
almış oldum artık bi sonraki sefer artık öyle yapimı mom kullan canım 24 lira mı ne ve hemen hemen her hamile kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?