2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben bu omega 3 ü kullanıyorum. Fiyatı 160 TL. 3. Aydan beri kullanıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20170802-142049.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 53

Çoğu şeyi karşılamıyor sgk bende geçen 5 tane kan serumuna 95 tl verdim serumlar minicik 5 adette kapsül

Bebeklerinizin duruşu ne alemde , ters mi düz mü? Benim ters duruyodu makat duruşluydu, dönmüş 3 haftada hiç de farketmedim

Kızlar, yürüyüşleriniz ne alemde? Ne sıklıkta yürüyüş yapıyorsunuz?
Ben işe gelip giderken teptiğim yollar ve ofis ortamında olan yürüyüş dışında yapmıyorum.

Hesaplamadım canım ben bakayım eğer dediğin gibiyse 34 te ayrılmak mantıklı yarıyıl tatilinden sonra da ücretsiz izin alırız ben 2. Dönem çalışmayı düşünmüyorum eğer bi aksilik olmazsa
Eylüle kadar da bebek yaklaşık 10 aylık oluyo gayet iyi bir süre

Ben işe gelip giderken teptiğim yollar ve ofis ortamında olan yürüyüş dışında yapmıyorum.

işe gidip gelirken yol bile tepmiyorum, servis sokağın başından alıyor. işyerinin dışında yürüme alanı var hava almaya ona çıkıyordum ama son haftalarda öyle sıcak bastırdı ki çıkmamam daha hayırlı. anca binada koridorda gezinme hareketleri yapıyorum o kadar :/

bende adam akıllı yürümüyorum bankaya öğleden sonra iş çıkarsa gidiyorum yürüyeyim diye birde akşam 10dan sonra arada çıkıyoruz eşimle sahilde gezip geliyoruz

Enfeksiyonun için kullandığın antibiyotik fayda etmemiş bu yüzden değerin artmış ilk seferde. İdrar kültürü için de antibiyotiği bıraktıktan en az 5 gün sonra tekrarlatıyor benim doktorum, idrarın antibiyotik yönünden steril olması için demişti. Kültürde; idrarında hangi bakteri ya da virüsün ürediğine bakılacak, ardından da bu bakteri ve virüslerin hangi antibiyotik türlerine dirençli olduğu hangilerinin tedavi amaçlı kullanılabileceğine bakılacak. Bence doktorunu bilgilendir renginin pembe olduğu konusunda, kan görmüşsün yani idrarında o yüzden pembe olmuş rengi ve böyle olunca ilerlemiş diye biliyorum ben. Belki antibiyotiği değiştirir ya da hemen kültür isteyebilir. Ben olsam mutlaka doktorumu arardım yani. Oğlumda idrar yolu enfeksiyonu yüzünden başım çok ağrımıştı, bence erteleme.

Bu arada aklınızda olsun; ben idrar tahlili yaptırdığımda eritrosit değerim az bile yükselmiş olursa ardından doktoruma danışıp hemen idrar kültürü istiyorum. Hatta doktorum bu ay bir sıkıntım çıkmamasına rağmen önümüzdeki ay direkt idrar kültürü yaptıralım elimizde olsun dedi. Kan tahlili yaptırırken de her seferinde crp değerine de bakılmasını istiyorum, gözden kaçmasın diye.
Dipnot: eritrosit artınca illa enfeksiyon var demek değilmiş, mesela ben kum döktüğümde de eritrosit değerim artmıştı. Doktorlar anlıyorlar başka değerlerle birlikte baktıklarından :)

masal_41 kalip kokulu tas icin arıyorsan ben o kısmı kaçırdım sanki hamileyken kokulu tas yapmayın diyorlar çok toz ve koku oluyormus bende yapacaktım vaZgectim Kardesim yapacak benim yerime

masal_41 kalip kokulu tas icin arıyorsan ben o kısmı kaçırdım sanki hamileyken kokulu tas yapmayın diyorlar çok toz ve koku oluyormus bende yapacaktım vaZgectim Kardesim yapacak benim yerime
normal biri yaparken bile dikkat edilmesi lazım canım maske ve eldiven mutlaka kullanılmalı

@
normal biri yaparken bile dikkat edilmesi lazım canım maske ve eldiven mutlaka kullanılmalı
ben ilk defa yapacaktım ama çok toz çıkar dediler o yuzden vazgeçmiştim siz hangi siteden aldınız aklıma gelmişken söyleyeyim canim hanı hatım yapiyorduk ya cüzler tamamland mi yaZdiysan kaçırmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…