2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Doktor dün hesapladı 27 Eylül' çarşamba gunj 32.hafta çalışabilir raporu veririz inşallah dedi.aramizda iki gün var seninle 29 Eylül cuma da senin 32 başlar.insalalh güle oynaya buyuturuz bücürleri

Tşk ederim ben bu kadar bilgi sahibi deilim korktum da açıkçası. Azosilin verdi, onun yorumlarına baktığımda pembe idrar yazan da turuncu yazanda çok olmuş içim rahatladı biraz. Oğlumda çok başım ağrıdı derken doğumla ilgili fln sıkıntın olmadı dimi?

Doktor dün hesapladı 27 Eylül' çarşamba gunj 32.hafta çalışabilir raporu veririz inşallah dedi.aramizda iki gün var seninle 29 Eylül cuma da senin 32 başlar.insalalh güle oynaya buyuturuz bücürleri
Çalışabilir raporunu tam 32. Haftada mi alıyorsunuz 32+0 olunca son adet tarihini baz alarak 32. Haftamı yani

Kızlar, yürüyüşleriniz ne alemde? Ne sıklıkta yürüyüş yapıyorsunuz?
Ben işe gelip giderken teptiğim yollar ve ofis ortamında olan yürüyüş dışında yapmıyorum.
Ben işe yürüyerek gidip geliyorum canım, çok uzak bir mesafe değil yürüyerek 20 dkmi alıyor, bunu isteyerek yapıyorum, eşimle araba ile de gidebilirim ama normal doğum yapmak istiyorum ve Dr sıkça yürüyüş önerdi, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama bundan sonrası için agirlasmaya başladım durum nasıl ilerler bilmiyorum.

merhaba kzılar bugün dr kontrolüm vardı drum hastaneden ayrıldığı için başka dr başladım çokta memnun kaldım bel ağrılarım için kalsiyum magnezyum verdi yarın hemogram ve şeker tahlili vericem 50 gr olarak 31 cm 789 gr olmuşuz 1 doz tetanoz olmamı istedi sizde durumlar nasıl

Çok güzel yapıyormuşsun canım. Ben de normal doğum istiyorum ama daha henüz böyle girişimlerim olmadı. Bide baya zor.

Merhaba herkese...

Bizim bebişe 5 ay boyunca 5 doktor kız derken,ayrıntılıda erkek çıktı :) Ama ben hala kendisine güvenipte bişey alamayacağım sanırım...

Doktorum benden şeker yüklemesi istemedi.İlk duyduğumda çok sevinmiştim ama acaba yaptırılmalı mı diye düşünmeye de başladım.Aynı dönemlerde tüp bebek yaptıran arkadaşlarımdan doktorları istemiş ve ikisininde yüksek çıkmış.Benim doktorum sadece tokluk kan şekerime baktırmamı söyledi 3 hafta.İlk hafta kahvaltıdan 1 saat sonra,diğer hafta öğle yemeğinden ve 3. Haftada akşam yemeğinden 1 saat sonra...

Var mı şeker yüklemesi yaptırmayan?

Kaçınci haftada yaptırıliyor benim drumda bişey demedi

Çok güzel yapıyormuşsun canım. Ben de normal doğum istiyorum ama daha henüz böyle girişimlerim olmadı. Bide baya zor.
Valla canım özellikle bu sıcaklarda iyice bunaliyoruz değil mi? Hamilelik bence sıcak havada çok daha zor.
Allah yardım etsin, sağlıkla kucaklayalim bebislerimizi :)

tatlım bitmedi melsef 1 kişi kaldı haber bekliyorum gelmezse oturup kendim okuyacağım zormuş vallahi bir daha böyle sorumluluk almayacağım

kızlar acayip moralim bozuldu senelerimi verdiğim şirket benim daha izne ayrılmamı beklemeden yerime eleman bakmaya başlamış bende idare ederler mi acaba diyordum niyeyse kötü oldum

Ben yaptırmadım canım. Geçen gün bi açlık tokluk ölçüldü o kadar.

kızlar şeker yüklemesinin sonuçları çıktı
açlık 71
1. saat 118
2. saat 121 çıktı normal görünüyo bakalım yarın kontrolümüz var doktorumuz ne dicek
yalnız idrar sonuçlarım pek iyi değil gibi iltihap var gibi duruyo antibiyotik kullnıcam büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…