2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar burada yazmistim daha once karnim sertlesiyor diye bebek hareketleri sanmistim ama sanciymis nst de sancim cikti.idrar rengim de koyuydu ama yanma vs. olmamasina ragmen idrar yolu enfeksiyonu da varmis.rahim agzi uzunlugu iyi durumda ama yine de erken dogum tehdidi sayiliyor hastaneye yatirdilar dua edin lutfen ve sizler de bu tarz sikayetleriniz varsa ihmal etmeyin doktorunuza gorunun.cok cok dua edin bana ve bebisime

Korkma lütfen. Rahim ağzı uzunluğun yeterli ise o sancı adalat ve magnezyumla kontrol altına alınıyor. Sen yeterki sakin ol

Kızlar bir şey soracağım yaklaşık 2 saattir sanki bıçak saplanması gibi bir ağrım var alt tarafımdan giriyor ve tuvaletimi yapınca sancıyor enfeksiyon mudur sizce ?

Kızlar şeker yüklemesi kaç saat sürüyor yani hastanede kaç saat geçiyor malum çalışıyorum ya izin almam sıkıntı bu hafta sonu da uymuyor hafta içi gitsem diyorum ama çoku uzun suruyor acaba

Kızlar bir şey soracağım yaklaşık 2 saattir sanki bıçak saplanması gibi bir ağrım var alt tarafımdan giriyor ve tuvaletimi yapınca sancıyor enfeksiyon mudur sizce ?
Canım enfeksiyon da olabilir magnezyum eksikliğinden kaynaklanan ağrı da olabilir bende çoook oluyordu bıçak batmaları magnezyum kullanarak bu ağrılarım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…