2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar şeker yüklemesi kaç saat sürüyor yani hastanede kaç saat geçiyor malum çalışıyorum ya izin almam sıkıntı bu hafta sonu da uymuyor hafta içi gitsem diyorum ama çoku uzun suruyor acaba
Sabah ac karna gitmen gerekiyor önce kan veriyorsun sonra içecek içiyorsun bir saat sonra tekrar kan veriyorsun sonra bir saat sonra tekrar kan veriyorsun toplam 2 saat bekliyorsun

K
Kızlar bir şey soracağım yaklaşık 2 saattir sanki bıçak saplanması gibi bir ağrım var alt tarafımdan giriyor ve tuvaletimi yapınca sancıyor enfeksiyon mudur sizce ?
Ben de geçen gün aynı şikayetten gittim, idrar tahlili yaptırdım, kum döküyormuşum meğer yine. Gebelikten önce de birkaç defa olmuştu. 3 gündür falan devam ediyor dökemedim sanırım daha, o kadar da su içiyorum. Ama enfeksiyondan da olabilir senin tahlil yaptır bence.

@masal_41 kalip kokulu tas icin arıyorsan ben o kısmı kaçırdım sanki hamileyken kokulu tas yapmayın diyorlar çok toz ve koku oluyormus bende yapacaktım vaZgectim Kardesim yapacak benim yerime
Ben de kokulu taş yapmak istiyordum vaz geçeyim o zaman baya da heveslenmiştim ama şimdi bunu okuyunca hevesim kaçtı bi anda. Keçeden de birkaç model beğenmiştim ama hemen kirleniyor diye vaz geçmiştim.

Ben de kokulu taş yapmak istiyordum vaz geçeyim o zaman baya da heveslenmiştim ama şimdi bunu okuyunca hevesim kaçtı bi anda. Keçeden de birkaç model beğenmiştim ama hemen kirleniyor diye vaz geçmiştim.
Bana da arkadasım dedu canim bende çok heves ediyordum kendi el emeğim olsun diye ama o öyle deyince kararsiz kaldım

Bende kum döküyorum çok acaba ondan olabilir mi ? Neyse yarın 9 'a dahiliyeye aldım randevu baktırıcam hemen çünkü ağrılarım var

Bende kum döküyorum çok acaba ondan olabilir mi ? Neyse yarın 9 'a dahiliyeye aldım randevu baktırıcam hemen çünkü ağrılarım var

Bnde kum döküyorum. Geçen ctesi ağlayarsk acile gittim. Böbrek ağrısı ile. Bi 500 lük serum takıldı hala yok ağrım. Tabi içine ağrı kesici ve kas gevşetici de eklendi serumun. Dr donra böbreklerime baktı ultrasonla. Genişlemenin olduğunu ancak ciddi düzeyde olmadığını belirtti.
Ben limonlu su içiyorum. Çekirdek vs tüketmiyorum.

Ciger gelistirici igne vurdular kizlar simdi adalat verdiler iyice korkmaya basladim :/
Ciğer geliştiriciyi önlem amaçlı vuruyorlar. Adalat ise sancını durduruyor. Rahim aĞı yetmezliği topiğinde bir bayan vardı. İkizlere gebe idi. 5 hafta adalat magnezyumla bebişleri tuuttu içerde ki suyu da azalmıştı

Kızlar benim akşamdan beri sol kasıkta aşrı var düzenli saniyelik bi sancı tek taraflı sancı risklimidir
Korkutmak istemem canim ama inan benim sancimi ben hissetmiyordum bile cok hafif arada bir bir sizi gibi hissediyordum nst de sanci cikti doktoruna mutlaka sor nst cektir cunku ultrasonda hicbir sorun gozukmuyordu benim doktorum bile sasirdi nst deki sanciya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…