2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ciger gelistirici igne vurdular kizlar simdi adalat verdiler iyice korkmaya basladim :/
Canım akciğer geliştirici iğne onlemsel.ben 2.pglumda 28.haftada yaptırmistim doktorum vermişti.buyyk oğlum erken doğduğu için risk göze almak istemedi doktor..ayrica 28.haftadan 36.haftaya kadar da nidilat kullandım.hicbir şekilde ağrım kasilmam yoktu.bence doktorun iyi yapmış.bu defa ben yine 28 .haftada hatırlatacam eğer uygun görürse yine akciğer geliştirici iğne olcam,içim rahat etsin istiyorum ben de.cokk geçmiş olsun insalalh hiçbir şey olmaz.

Kızlar benim akşamdan beri sol kasıkta ağrı var düzenli saniyelik bi sancı tek taraflı sancı risklimidir
Canım yatma pozisyonunu değiştirdiğinde de devam ediyor mu bi denesene.benim öyle olduğunda pozisyon değiştiriyorum geçiyor.insalah önemli birşey değildir sendeki de

domestic canim cok gecmis olsun. Ilk hamileligimde 23. haftalarda baslamisti benim sancilarim duzenli olarak oluyordu herhun hastanede gecirdim ben de üstelik bende rahim agzi yetmezligi de vardi geldi gelecek diye 3. kez vurundum ciger gelistirici igneyi belli araliklards, ama bizim kiz 40. haftada sunni sanciyla geldi. Onun icin icini rahat tutmaya calis Rabbim zaten ne nasip edecekse o oluyor ins dua zamani basladi bol bol dua ederiz

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun dua edip beklicez Allah insallah zamaninda ve saglikla dogmayi nasip eder kizima

Kizlar gunaydin sabahin korunde geldim hastaneye randevum yok diye bakalim ne diyecek doktor. Birde dun lise arkadasim gebelik sekeri ciktiysa normal dogumu unut dedi ona cok moralim bozulduanne bebegin sagligi normalde tehlikeye giriyormus onun doktoru kesinlikle dusunmuyorsun normali dimi diye bastan sormus falan filan off ya valla sıkıntidan mafoldum

Canim cok gecmis olsun hic merak etme doktorlar tum onlemi almistir dua etmekten baska bir sey kalmiyor bizlere insallah hepimiz sag salim vakti zamaninda aliriz bebislerimizi kucagimiza. Burda konustuklarimizida gulerek hatirlariz insallah
Tesekkur ederim canim amin insallah Rabbim korusun hepimizin evladini

Benim iki tane şekeri çıkan arkadaşım da sezaryen oldu ama şekerleri çok yüksekti bebekler 5 kilo civarında doğdu, şeker kontrol altına alınmazsa şişiriyor bebekleri e haliyle normal doğum zor oluyordur bence dikkat edersen kontrol altına alıp normal yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…