2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın şu 1 haftadır inanılmaz derecede karnım büyüdü ve resmen patates gibi şiştim.Şeker ölçümü ben de yaptırdım şekerim çıkmadı ama korkunç bir şekilde ödemim var.Ayakkabılarım ve kıyafetlerim olmuyor sizde durum ne ödem başladı mı

Çalıştıgım için bu kadar ödem oldugunu düşünüyorum bende akşamları eve geldigimde davul gibi oluyo ayaklarım

Kizlar sinir 140mis benim 186.5 cikmis. Seker olcum aleti yazdi 1 hafta boyunca sabah ac tok ogle aksam tok 4 kere olccem sekerimi. Zayifsin ama ailede olmasi genetik yatkinlik demek dedi. Zararlarindan falan bahsetti. Diyetlistesi verdi
Geçmiş olsun canım 50 lik yapılanlar da yanılmalar çok olmuş inşallah sende ki de böyle bir durumdur

Ödem icin bol su iç canim bir de tuz oranını biraz azalt

Ödem bende de var canım. 36 numara giyerken en son klasikte 38 numaraya, sporda 37.5 a çıktı ayaklarım. Sabah biraz inik oluyor gün içinde gene şişiyor.

Bu haftalarda herkeste olyuyo sanırım bendede oluyo bi kaç gündür
Olabilir canım gece geçti zaten ben iki taraflı ağrıların Doğum sancısı olduğunu biliyorum yanılıyor olabilirim bugün de devam etseydi gidecektim doktora
Dün akşamki de rahatsız edici olsaydı giderek şiddetlenseydi gece yine giderdim

bir garip oblomov Sıkma canını canım bende ilk başta çok sıkıldım üzüldüm ama iki hafta olcak nerdeyse yediklrime dikkat ediyorum bir düzen yaptım kendime yani önceden gece götürürdüm tostlari meyveleri zor oldu ama alışıyor insan bebisi için.. bende normal doğum çok istiyorum eğer bence dikkat edersek yediklerimize normal doğum yapabiliriz yani büyük ihtimalle bebisin kilosu ile alakalıdır sağlıklı güzel beslenirsek zaten kontrollerde anlaşılır sanirim bebiş haftasıyla uyumlu olmaz önden gider vs dikkat etmemize rağmen kilo alırsa da vardır bir hayır dicez bebisin sagligi için sezeryana da katlanicaz.. ama ben inanıyorum inşallah normal doğum yapacagimiza

Canım senin şeker kaç çıkmıştı doktorun diyetisyene yönlendirdi mi benim kafam çok karışık ya
Evde şeker kontrolü de yapmıyorum doktorum gerek Yok dedi ama nerden bilcem ya çok fazla yükseliyorsa
Yeme düzenimi de oturtamadım inadına tatlı istiyor canım psikolojik mi bilemedim

bir garip oblomov ayy gece bir rüya gördüm şimdi aklıma geldi canım sen bahsetmissin ya sezeryan falan ben bu haftalardayken doktora kontrole gidiyorum doktor bakıyor bebise ve karnıma bir kesi atıyor çıkartıyor bebeği ama beni uyutmuyor bayiltmiyor görüyorum canlı canlı sonra ben üzülüyorum daha gelişmemiştir diye düşünüyorum 49 cm 2 buçuk kilo oluyormuş bebişim doktor diyor masallahi var daha ne gelişecek sonra solunum testi falan yaptırıyorlar kuveze koyup çıkarıyor bakalım yapabilcekmi diyor ve benim bebiş gayet normal zamanında doğan bir bebek gibi nefes alıp veriyor falan çok şaşırıyorum ve coooook tatliydi ama erkekti biz kız beklerken erkek oluyormuş hatta hastane cantama oğlumun küçüklük kıyafetlerinden koymuşlar onları giydirmisler mavi mavi :)) zamanında sağlıcakla normal doğum yaparak gelsin kuzularimiz inşallah

ay canım inşallah valla ben yaparım diyet hiç önemli değil ama ne bileyim doktor önceden de vardı galiba genetik sende fark edilmemiş olabilir falan dedi inşallah sadece gebelikle alakalıdır. ben sadece 5. ayda baya abarttım yoksa şimdi yemem düzene girdi normalde de çok dikkat eden biriyim bebişler iyi olsun da aç kal dese kalırım her şeyin çözümü var bana kesinlikle ne doğal ne yapay şeker kesinlikle almıcaksın vücuduna dedi. yani meyve falan hep yasak bana. zaten meyve şeftali yiyordum onuda yoğurtla. inşallah normal doğumu etkilemez dediğin gibi zaten sağlığı tehdit edecek bir durum olursa 2. alternatif sezeryan olacak.

canım Allah hayırlara çıkarsın inşallah rüyanı sağlıklka vakti zamanında alalım bebişlerimizi kucağımıza

Kesinlikle psikolojik ben zaten meyve çok yerdim hamileligimde şekerim olduğunu ogrendigimden beri iki kat istiyor canım. bir de bir an önce çıksın diye beklediğim sevdiğim meyveler çıktı kapimizin önünde bana bakıp duruyorlar zor oldu ama alıştım seneye bol bol yerim kısmetse diyorum surda ne kaldı 3 ay :) benim şeker açlık 89 1.saat 165 2.saat 172 çıktı canım kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi o da açlık tokluk sekerime baktı açlık normal çıkıyor tokluk 165 cikti yediklerine dikkat et çayı şekersiz ic şekerli hicbisey yeme tekrar gel aclik tokluga bakalım dedi yakında yine gitcem şuan internetten bulduğum gebelik diyabeti diyet listesine uymaya çalışıyorum dahiliye doktoru vermedi çünkü liste sadece dikkat et bir hafta sonra tekrar bakalım eğer dusmezse insülin başlarız dedi. Önümüzdeki hafta önce kadın doğum doktoruma gideceğim kontrol zamanım yaklaştı bebeğin suyu kilosu falan ne durumda diye eğer artış varsa suyunda veya haftasından çok önde gidiyorsa daha da dikkat etmeye caliscam ve insülin kullancam o da tamam derse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…