2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar doktora gittim idrar testi yaptı ama herşey temiz çıktı şükür. Ama hafif sancım var ve sürekli idrarım varmış gibi sizde de oluyor mu böyle ? acaba tutup tam boşaltım yapamıyor ondan mı diyorum

canım bende aynıyım geçen gün sızıdan duramadım ama üşütmedimde biliyorum idrarım bembeyaz sonra bir yudum dahi su içsem tuvalete koşa koşa gittiğimi fark ettim bizim yaramazlar saolsun onların marifeti sanıyorum idrar torbanı hiç doldurma yani tuvaletini tutma her geldiğinde koş tuvalete iş yerinde tuvalet kapmaca oynuyorum resmen
Benim anne tarafımda da şeker hastası çok canım başta annem şeker hastası maalesef bende de genetik yatkınlık var buna da şükür diyelim Allah başka sıkıntı vermesin
amin canım inşallah
Kızlar, ayrıntılı ultrasona bugün giricem saat 16:30da hadi hayırlısı.

hadi güzel haberlerle gel inşallah canım

Resim yükleyemedim sorun mu var acaba

Selam hanimlarrrr. 2 hafta tatil yaptim geldim yazamadim ama hep takip ettim sizleri. Pazartesi bende seker yuklemesi yaptiracagim hayirlisi insallah. Bu arada canim @birgaripoblomov sende yuksek cikmasina cok sasirdim ama eminim bunun ustesinden gelirsin.

Bilen biliyor kibristayim ve burasi cok pahali. Turkiyeden dönerken oglusumunun alisverisini de yaptimherbiseyi tastamam artik. Ohh nasil rahatladim darisi size insallah.

Sorma arkadaşım yaa günde kırk kere tuvalete gitmekten helak oldum birde evim o kadar uzun ki tuvalet de koridorun sonu zor yetişiyorum yemin ederim

Kızlar bu sabah kalktım karnımda kırmızı kırmızı çatlaklar olamazzz diye bagırdım resmen ben catmaz bende diye düşünüyordum ama genetik gelende diyorlar inşallah daha kotu olmaz her gun iki ya da üç defa çatlak kremi kullanıyorum ama faydası yok bu arada yarın kontrol var cok kilo aldım ve iki haftada cok şiştim ya

valla ben çıkmasından korktuğum için endişeliyim malum yaş ve ailede genetik yatkınlık var ve 5. ayda biraz abartmıştım ayda 1 ayda 5 kilo alınca neyse sağlık olsun bu günlere kadar geldik ya son 3 ayıda yemeden geçiririm
oğluşun güzel günlerde kullansın cicilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…