2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Jilet kullanmadim hiç. Lazere başlamayı düşünüyordum evlenmeden önce ancak hamile kalıp da hormon değişiminden dolayı tekrar çıkarsa diye gitmeyi erteledim hep. Aletle devam ettim sürekli. Galiba bu süreçte jilet başlayacağım. Agdaya gitsem doğumu tetiklemez dimi?

Hiçbir fikrim yok. Kimisi tetikliyormuş diyor, kimisi o bölge hassaslaştığı için yara yapıyormuş diyor. Ben hiç yaptırmadığım için bilmiyorum. Sadece doğuma yakın cesaret edebilirsem bir defaya mahsus yaptırmak istiyorum ağdayı doğum ve sonrasında öncesinde rahat olabilmek için ama sanırım doktora danışırım önce.

selam hanımlar bugün kontrolümüz var dı ,şeker yüklemesi yapıldı temiz çıktı idrar tahlilimde temiz çıktı çok şükür
kilosu şuan 950 gr boyu 33cm sizce nasıl doktora gidenler varmı ???

Canim ben onceki hamileligimde de gittim agdaya bunda da gidiyorum. Cok sukur sıkıntı yasamadim hic ama yillardir yaptiriyorum ve benim tuylerim baya azaldi. Yalniz ilk kez yaptiralacaksa cok aci verebilir ve kasilma olabilir. Insan kendini bilir zaten. Ben hic bir sekilde agri vs hissetmiyorum gayet rahat geciyor. Ama bunyeden bunyeye degisebilir

Cildin problemsiz o zaman ne güzel.. benim alerjik reaksiyon gösteren bir cildim var, hemen kabarabiliyor canım o yüzden dikkat ediyorum ağda kullanımına ben. Çok teşekkürler, Dr uma bir sorayım bir dahakine bakayım ne diyecek ne önerecek ... :)

Hiç yok mu adet sancısı yaşayan, belime ve bacaklarıma da vuruyor, hastaneye gitme imkanım da yok şu an ne yapacağım bilmiyorum.
Adet sancisi gibi değil de daha çok kasık batması gibi oluyor canim, çok sık WC ye gidiyorum bundan dolayı sanki hep idrarim sıkışık vaziyette. Böbreklerimde de bir problem çıkmadı ama.... Kontrol ettirmekte yarar var, geçmiş olsun.

Hiç yok mu adet sancısı yaşayan, belime ve bacaklarıma da vuruyor, hastaneye gitme imkanım da yok şu an ne yapacağım bilmiyorum.
Ben varim ama adet gunume denk gelince yasiyorum bel ve kasık ağrısını bi uygulama vardi hamilelikten once takip ettigim o sancilar baslayinca oraya bakiyorum hep adet gunume denk geldigini görüyorum

Kızlar bugün ultrason kağıtlarına baktım şu kafa ölçüsü kafama takıldı
En son gittiğimde 25+1 kafa ve karın ölçüsü 28+2 çıkmış 3 hafta önde çok fazla değilmi
Bi problem olabilirmi acaba

Düşündüm taşındım şeker yüklemesi yaptırmamaya karar verdim doktoruma güvenip...
Yarın sabah sağlık ocağında açlık kan şekeri için kan verip,kahvaltıdan 1 saat sonrada parmaktan tokluk şekerimi ölçtüreceğim.Sonrada kafama estikçe evde takip edebileceğim şeker ölçüm cihazımla :)

Bugün öğle yemeğinden sonra denemek için baktırdığımda 120 çıkmıştı sonuç...

Canim sorun gorse doktorn soylemez miydi.... Bilemiyorum yani ben cok fazla takilmiyor kagitta ne yaziyor diye dikkat etmiyorum. Benim icin saglikli demesi ve kilosunun normal olmasi yeterli o kadar. Yoksa 9 ay onu dusun bunu dusun nasil gecer.

Canim sorun gorse doktorn soylemez miydi.... Bilemiyorum yani ben cok fazla takilmiyor kagitta ne yaziyor diye dikkat etmiyorum. Benim icin saglikli demesi ve kilosunun normal olmasi yeterli o kadar. Yoksa 9 ay onu dusun bunu dusun nasil gecer.
Bende hiç takmıyordum ama duyunca illaki acabalar kalıyor
Normalde 2 hafta öndeymiş hep kafa sonra 3 hafta olmuş Canımı çok sıktı ama diğer değerlerde arasında 1 hafta var karın ve baş 28 hafta diğerleri 27 hafta
Sata göre baz alınırsa 3 hafta önde aman ne bileyim ya taktım şimdi buna

Iyi aksamlar kızlar. Benim bebis iyice hareketlendi dısarıdan bile görülüyor hareketleri artık. Sizde durumlsr ne ? Hic durmuyor benimki cekecegim var herhalde işin şakası bir yana bir ara suyum cok diye hic hissedemiyordum o kadar zoruma gidiyordur ki.. cok sukur bugunumuze :)

18.haftadan beri dışarıdan gorunuyor benimki de ❤ ilk zamanlar 5 dakikalik bir videonun icinde 2 kere denk getirirsem sevinirdim. Şimdi aralıksız 3 4 saat hareket edince yoruluyorum ama cok cok cok aşağılara vuruyor. Sizinki de öyle mi

Asilama oldugu icin hamile kaldigim gunu biliyorum. Son adet tarihinden 18 gün sonra. Benim bebegim de 1 hafta geriden geliyor. Ama hem sata göre hesap biraz erken olduğu icin, hem de 1 haftalık fark çok fazla olmadığı için pek kafama takmadim. Hatta doktora da ozellikle sormadım bile. Yarin sorarim inşallah bakalim ne diyecek

Benimde öyle acayip hareketli ve dışarıdan da çok rahat görülüyor hareketleri hatta eşim biraz daha büyüyünce çok fena olacak diyor :) Sabah erkenden uyanıp beni uyandırıyor ve hareketliliği neredeyse yatana kadar devam ediyor :) Tabi arada durduğu oluyor ama mütemadiyen vuruyor

benimde öyle birde bebek sürekli idrar torbama vuruyor sürekli tuvalet
Kızlar bende de durum öyle hatta Bayadır var bu durum idrar torbasina baskı yapıyor gibi hafif kasık ağrısı mi desem sürekli sıkışıklik hissi yürürken acı gibi bişey ben int araştidim bişey bulamadim bunu yaşayan tek benim sanıyordum doktora falan sordunuz mu hiç

Canım bir hafta ileri geri takılacak bi durum değil olabilirmiş böyle farklar ama burda bi arkadaşın da bebeğinin kafası önde gidiyormuş sebepsiz olabilirmiş ama allah korusun kafada su birikmesi de kafayı büyütüyormuş o yüzden taktım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…