2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

canım hayırlı haberlerin bekliyoruz, nolur sakinliğini korumaya çalış onlar işlerini bilirler. bir arkadaşım aynı riskle hastaneye gitmişti, müdahale ile bebeği içerde tuttular ve 9 aylık normal doğumla geldi. üstelik sürekli hastanede de yatmadı. içini ferah tut.

Kızlar şeker yüklemesi kaç saat sürüyor yani hastanede kaç saat geçiyor malum çalışıyorum ya izin almam sıkıntı bu hafta sonu da uymuyor hafta içi gitsem diyorum ama çoku uzun suruyor acaba

sana kaç saatlik verdi doktorun acaba? bunun 2 veya 3 saatlik olanları var. mesela benimki 2 saatlikti. gidiyosun bi açken kanını alıyolar. sonra şekerli içecek içiyosun ve 1 saat geçince tekrar kan veriyosun. 1 saat daha geçiyor tekrar veriyosun. 2 saatin sonunda çıkıyosun.

ben de son 3-4 gündür diyorum eşime bugünlerde şiştim galiba diye de gülüyor bana. demek başkalarında da aynı his varmış :) sanki hiç olmadığı kadar yuvarlaklaştı, daha büyüdü. bu aralar atağa mı geçiyorlar ne :)
ödem konusuna girmeyelim ayaklarımın üstü her gün poğça gibi oluyor

kızlar 2 gündür koşuşturmacadan ve yoğunluktan hem kafa yoğunluğu hem iş yoğunluğundan ağrılarımı hissetmedim pek sanırım vücudumuzu çok dinleyince huzursuz oluyoruz biraz rahat takılabilsek sanki iyi olacak

aynı fikirdeyim.işe ba
aynı fikirdeyim işe başladım bu hafta pek dinlemeyince düsünmeyince daha iyiyim sanki.

Ben denize gittim doktorum izin verdi ama ıslak mayo ile çok kalma dedu hemen değiştir dedu tabii havuzu önermedi canim
havuzu hiç düşünmedim zaten de enfekisyon falan olur diye gitmedim.kramp falan giriyormus birde korktum.doğuma yardımcı olur diyor arkadaslar bi yandanda.ben deneyeyim di,yorum haftasonu cesaret edebilirsem

dün şeker yüklemesi yaptıktan sonra bugün kontrolüm vardı şükür iyiymiş değerler böyle devam dedi tabiki fazla karbonhidrattan kaçınmak şartıyla sıkıntısı olanlara Allah yardım etsin inş
yalnız bişey sorucam ben gebeliğin başından beri sadece demir ilacı kullanıyorum ne multivitamin ne de magnezyum vermedi doktorum sadece kramp giriyor mu diye soruyo girerse ekleriz diyo acaba kullanmalımıyım
yüzmek konusunda da doktorlar öneriyolar hatta yüzmeyi ama havuzdansa deniz çok çok daha iyi tabi

Magnezyum normalde 30lu haftalardan sonra başlıyor ama kişiye özel değişiyor. Kimimizin kasılmaları, krampları daha erken başlıyor. Vitamin de öyle, değerler güzelse gerek görülmemiştir. Ben de demir, kan ilacı vs kullanmıyorum hiç , değerlerim normal çünkü.

Bana da kramplarım için magnezyum vermişti. Kramp olmazsa içme magnezyumu gerek yok demişti doktorum

Bana magnezyumu kaçıncı haftada verdiğini hatırlamıyorum ama ortada kramp filan yokken başlamıştı. 2 ay olmuştur belki de vereli. İçmeme rağmen yine oluyor o da ayrı konu
Biz de ay sonu tatile gideceğiz orada olabildiğince yüzmeyi planlıyorum zaten doktorum da önerdi. Havuz, deniz fark etmez sadece sürekli alt mayonu sudan çıktıktan sonra değiştir, hiç ıslak oturma dedi. Bu arada hamile deniz giyimi konusunda öneri varsa alabilirim, normal bikinilerim bu sene bizımla değıl :)

arkadaşlar denize giden var mı yüzmek iyi gelir diyorlar ama cesaret edemedim ben.

ben girdim canım her gün olsa girerim tek şart ıslak mayoyla oturma çıkar çıkmaz kurulanmadan eve ya da soyunma kabinine koş. üşütürüm diye çok korktum başlarda ama şükür bir şey olmadı. kramptan korkuyorsan çok açılma boy hizanda yüz yanında birileride olsun

@Ni5AN
domestic
Son durumunuz nedir sevgili anneler?
Bu gece de kaliyorum canim hastanede yarin tekrar bakilcak su an idrar yolu icin tedavi uygulaniyor sanci ona bagliysa anlamak icin.yarin seker yuklemesi de yapilacakmis.gece ciger gelistiricinin ikinci dozunu da olucam durumlar boyle insallah iyi olur:)

Kızlar merhaba, kişisel temizliginizi nasıl yapıyorsunuz? Ben bu zamana kadar hep kendim hallettim, epilasyon aleti ile ama dün akşam kalkisayim dedim yapamadım, iyice batmaya başladı kasıklarım. Kuaföre mi gitmem gerek ne yapayım bilmiyorum.
Ağda da benim cildimi mahvediyor. Sizden fikir alayım dedim açıkçası, fikir verir misiniz bana?

Kızlar bu haftalarda adet sancısı normal mi? Gebeliğimin başında oluyordu bi de bugün yaşıyorum sizde de oluyor mu? Endişelendim şimdi 3 saattir falan geçmedi : (

Ben ağdayı oldum olası yaptıramıyorım epilatör de öyle. Jilet kullanıyorum ben. Gebelikten önce ev tipi lazer aleti uyguluyordum o baya bi azaltmıştı ama hamilelikle birlikte tüylerin çoğu geri geldi. Hamilelikten sonra nasılsa devam edicem lazere diye jilet kullanmaktan çekinmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…