2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bendede var ilginç bi şekilde belimde agrı var
Ben varim ama adet gunume denk gelince yasiyorum bel ve kasık ağrısını bi uygulama vardi hamilelikten once takip ettigim o sancilar baslayinca oraya bakiyorum hep adet gunume denk geldigini görüyorum
Canım benim arada oluyor ama uzun sürmüyor geçiyor hemen.
Sağ olun kızlar. Benim de aynen öyle. Sanki bebek idrar torbamın üstünde zıplayıp duruyor. Sürekli bi idrara sıkışık haller, kasık ağrısını da buna bağlıyorum artık. Kasıklarım taş gibi oluyor bi de bazen. Bel ağrısı da malum ağırlıktan oluyor. Burda benzer şeyleri yaşayanları okudukça rahatlıyor insan, zırt pırt hastaneye gidesim gelmiyor çünkü.

Hiç yok mu adet sancısı yaşayan, belime ve bacaklarıma da vuruyor, hastaneye gitme imkanım da yok şu an ne yapacağım bilmiyorum.
Canım bende oluyor.bel ve kasıklarimda.ama 2-3 saat boyunca kesintisiz olmadı hiç.gun içersinde oluyor.hemen ayaktaysam uzanıyorum fln.rahatliyorim ya da WC ye gidiyorum

Ben de geçen gün çok takmıştım kafama canım hatirliyorsn.ama senin dediğin gibi oğlanların ultrason kağıtlarını inceledim onalrda da önde gitme durumu varmış zaman zaman.allah korusun beyinde su toplaması sorunu olsa farkedilirdi ayrıntılı ultrasonda fln.doktor benimkine baya baktı.ki zaten senin bebek te önde gidiyor .benimki de adetten hemen sonra hamile kaldim,normalde 22 kasım ama hep 14 Kasım çıkıyor doğum tarihi.Allaha emanet kuzularimkz.saglikli sıhhatli zamanında doğarlar insallah

Canım doktorun ultrasonda muhakkak inceliyordur beynini, yani su birikintisinden şüphe etse hidrosefali deniyor buna söylerdi mutlaka. Genetik olarak büyük olurmuş bazı bebeklerin kafası. Sadece normal doğum yapamıyorlar bildiğim kadarıyla tek dezavantajı bu. Olmadı bir dahaki kontrolünde ısrarla sorarsın neden haftası ilerde diye.

Amin canım benim ilk haftalar sata uyumluydu sonra fark açıldı
Diyelim ki sadece kafa 3 hafta önde olsaydı o zaman sıkıntı olurdu değilmi
25+1 de ultrasona girdim kafa karın 28+2 diğerleri 27+2 çıktı hiç biri haftasıyla uyumlu değil sence bu durumda kafa sadece sata göremi yoksa diğer ölçümlere göremi değerlendirilir

Sağol canım ilk soracağım bu olacak sanırım

Ben bu aşırı hareketliliğinden korkuyorum bazen kızım sakin ol, hadi uyu artık falan diyorum : ) kordonu dolayacak bi yerlerine ya da düğüm atacak diye korkuyorum. O kadar hızlı ki göbeğimde art arda dalgalar olışturuyor. Bi de sizde de oluyor mu bazen aşırı derecede yanlara gidiyor yani rahim o kadar yanlara doğru genişliyor mu.

Benim bazen sırtıma çıkacak sanıyorum
Şuan sağ tarafımda en yanlara doğru tepinip duruyor bazen canımı acıtıyor özellikle tam ortaya göbek deliğine denk gelirse bi tuhaf oluyorum sürekli bi sağda bir solda geçende sabahın köründe uyandırdı ne tarafa dönersem o tarafa vurdu en son sinirlenip kalktım yataktan

Diğer ölçümlere göre değerlendirilir bence.ben de 23+5 ti gittiğimde.karin 25+1 ,kafa 26+5 çıktı.sadexe bacak 23+5 satla uyumlu görünüyor.yani bütün olarak değerlendirildiğinde anormallik görünmüyor .bana doktor zaten sorun yok uyumlu dedi de ben o kadar farka kafayı taktım nedense.bir de benim komşunun çocuklarının ikisinin de kafası hep 3 hafta önde olurmuş.nirnal doğum yapamadım o yüzden dedi.ama hiçbir sorun yok çocuklarda sadece kafaları biraz buyuk

Ben hep aşağıdan yukarıya genişliyor sanıyordum rahmi, demek yanlara doğru da genişliyor, çünkü baya yanda oluyor bazen. İlk hissettiğim zamanlar sağda hissediyordum şu an hiç fark etmiyor sağ sol yukarı aşağı her yerde : ) sadece göbeğimin üstünde hiç hissetmedim daha göbek deliğimle iç çamaşırı çizgisinin ortalarında oynuyor hep.

Anladım canım sağlık sıkıntıları olmasın da Allah korusun

Benimki de maasalalh baya hareketlendi.sabah eşim video yapmis ben uyurken.baktim karnından baya görünüyordu video yaptım dedi.gecen gün ultrasonda göbek kordonu koluna dolaşmış halde gördük.pazusuna geçirmiş.doktora sorun olurmu dedim.yok dedi.kolundan çıkartır dedi.
Benim küçük oğlum rahim bölgesinde oynardı hep.bir gün ordan çıkacak diye korkuyorum demiştim doktora doktor gulmustu. ) O bölgeyi tamamen gezerdi genisletirdi sanki.

günaydın arkadaşlar...
ben 2 sene önce lazer epilasyon yaptırmıştım komple. birkaç ayda bir de tekrar işleme gidiyordum ama bebek planı yapmaya başladığımdan beri gitmeye korktum ya hamile kalırsam da bilmeden işlem görmüş olursam diye. planladığımdan 3 ay sonra hamile kaldım ama işte o ara da ara işleme gitmediğim için minik minik tüy şeklinde çıkmışlardı. gebelikle beraber uzadılar biraz. doktor kontrolüne gitmeden jiletle alıyorum. bikini bölgeme ağda yapabilir miyim diye sorduğumda elbette yapabilirsin dedi doktorum. ama zaten lazere jilet ve ağdadan kurtulmak için gitmiştim çünkü cildim kabarıyor, kanıyor ağdada. şimdilik planım, doğuma yakın bir zamana kadar jiletle devam etmek o zamana yakın da ağda yaptırmak.

ya ben göremiyorum artık geçen gitmeden 1 gün önce yapayım dedim mafoldum resmen. ben hep sirle yapıyordum ama artık 2 kat acıyor canım birde plansız hastaneye gidişlerim oldu jilet vurdum köklendiler

Kızlar günaydın. Hayırlı cumalar hepimize.
Dün ki ayrıntılıdan sonra ancak gelebildim. Çok şükür bebişimiz çok iyimiş. Her şeyi, her yeri çok iyi dedi. Bir korkuyla gitmiştim ama Allahtan hiç bir sıkıntı görünmedi. 24 haftalık 760 gr 24cm dedi. Boyu da uzun dedi. Ense kalınlığı, damarları her şeyi çok iyi dedi.

ya ben göremiyorum artık geçen gitmeden 1 gün önce yapayım dedim mafoldum resmen. ben hep sirle yapıyordum ama artık 2 kat acıyor canım birde plansız hastaneye gidişlerim oldu jilet vurdum köklendiler
visnelikurabiye
Ben de hiç göremez oldum Bide epilasyonla tüm kıllarımdan kurtuldum derken hormonlarım sağ olsun çıkmicak yerlerde kıllar çıkmaya başladı. Jilete değilde direk ağdaya gitmeyi düşünüyorum. Belki doğumdan sonra dökülürse kendimi hiç jilete bulaştırmiyim dedim En iyisi işini bilen bir kuaförde yaptırmak. Hem uzama süreside geç olur rahat ederiz.

gece uyku sersemliğiyle kendi kendime "seni yenecem kramp!" dedim.
uykumda ayaklarımı gerdirirken bacağıma yine kramp gireceğini hissettim ve hemen bacağımı oynatmaya, şeklini değiştirmeye başladım. sallarken kramp da girecek gibi oldu sonra vazgeçti. resmen uyku sersemi krampsavar taktik geliştirmeye çalıştırdım. siz de dener misiniz o halde sallayınca geçiyor mu :)

bu arada nihayet 25+5 ile bugün 6 aylığız sayacıma göre 100 gün kalmış

Benim gece kramp girince canımın acısıyla el kol nasıl sallıyorsam eşimi uyandırıyorum bide bağırıyorum kraaaaammp diye. Zavallım hem azar yiyor hem bana saydırıyor hem de gerdirip krampı geçirmeye çalışıyor.

Canım dün gittiğim doktor bana 6aylık olmuşsun dedi. Herkes farklı bir şey diyor.

yedik bitirdik günleri benimde yarın tam 100 günüm kalıyor bu aralar çok duygusalım gözyaşı gözümün pınarında bekliyor resmen. sabah oğlum kocaman tekmeleriyle uyandırdı ve aklıma kucağıma alacağım ilk an geldi heralde yarım saat ağlamışımdırRabbim tez vakitte isteyen tüm kadınlara yaşatsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…