2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
devlette kendi doktorunun doğum yaptırmasını istiyorsan sezeryan günü veirir kendi nöbetçi olduğu güne canım.acil normal doğuma gidersem kim varsa o yaptırıyor.ondandır. ben ilk doğumu özelde yaptım normal 2 temiz dikişle cok memnundum.devlette normal zor oluyor.devlete muayeneye gittiğim doktor git özelde yap konforlu yap demişti sağolsun.

canım verilen rapor 16 haftalık olduğu için, raporu değiştirmesi gerekmiyor aylık olarak güncellemesi gerekiyor dediler. Vallahi eğer benim gibi zorluk çekecek arkadaşlar varsa bu meselenin peşinde koşmalarında fayda var.

Bakalim bana ne dicek insallah insulin kullanmak zorunda kalmam

Bakalim bana ne dicek insallah insulin kullanmak zorunda kalmam

sanmıyorum canım sanada diyet verecektir ve diyet sonundaki değerlerine bakacaktır bana 1 hafta verdi 1 hafta sonunda hastanede tekrar açlık tokluk bakılacak o sonuçlara göre insüline başlayıp başlamayacağıma karar verecek
Ama evdeki ölçümlere göre takip istiyor doktorlar

canım öyle ama sonrasında yine hastanede bakılması lazım bende evde ölçülene nedense pek güvenmiyorum. ya da evde ölçtüklerime göre hastaneye güvenmemek lazım baya arada kaldım benim açlığım 90dan aşağıya düşmezdi evde ölçtüğümde 70 çıktı bu sabah

Cok teşekkür ederiimm

Ay çok sagol canı öya bugün müdürle konuşurken sadece 8 hafta olur fln diyince canım sıkıldı internettede hep senin dedigin gibi okumuştum o yüzden soraym dedim

Aynı benim gibi senin de agdaya alerjin var sanırım arkadaşım aynı durumdayım. Jilet vurmaya da korkuyordum açıkçası ama agdadan korkumun sebebi erken doğum riski idi. Dr sakınca yok dediyse alerji filan dinlemeyip kuaföre gidebilirim o halde.. Teşekkür ederim :)

Evdeki ölçümlerle hastane arasında pek fark Yok annem şeker hastası haliyle takibini evde yapıyor 3 ayda bir dahiliye doktoru görüyor rutin olarak ama evdekiyle hastane arasında fark minimum oluyor
Arkadaşım da şeker hastasıydı gebeliğinde evde takibin dışında bişey yapılmadı 140 ve üzeri devam etseydi insülin kullanacaktı normal değerlerde olduğu için bi tedavi uygulanmadı

Ben mi yanlış biliyorum Doğumdan sonra alti ay günde uc saat sut izni var, sonraki 6 ay ise günde 1,5 saat sut izni var

Ben evdeki takip derken onu kastetmedim canim.seker yuklemesinden bahsediyorum.tabi yaptirmak istemeyen olabilir.herkesin kendi tercihi ben de basta istemedim sekerimi aclik tokluk olarak evde olctum aclik sekerim en fazla 70 tokluk sekerim en fazla 90 cikiyordu haliyle doktorlar normal diyordu.hastanede yatiyorum su an perinatolog doktor yapalim hicbir zarari yok dedi iyi ki de demis cunku yukleme 50 lik olmasina ragmen aclik tokluk sekerim dusuk olmasina ragmen yukleme sonucum 200 cikti.eger evdeki olcumlerle hareket etseydim bilmicektim bu durumu.tatlilar meyveler yiyip daha da ilerlicekti belki de simdi en azindan biliyorum ona gore davranirim canim.gene de herkesin kendi tercihi tabi

Insallah canim hafta sonu olmasi iyi olmadi endokrin doktoru gelene kadar burda kalmam gerekiyormus:/

İyi akşamlar kızlar, Çarşamba Dr randevum vardı çok şükür bebeğim iyi ama benim tsh yükselmiş b12 düşmüş yıllardır şu b12 yi ne yapsam toparlayamadım. Son Zamanlarda uykum çok bölünüyordu yorgun kalkıyordum bu sebeplerdenmiş.. Şimdi sorum şu tsh ım normalken yükselmiş ya bi suredir de böyleymiş demek bebeğe herhangi bir olumsuz etkisi olmuş mudur? Malum büyüme hormonu aynı Zamanda?

Anladım canım çok geçmiş olsun ben normal takip için dedim tabiki de evde ki açlık toklukla şekerimiz varmı yokmu bilemeyiz
Bu arada bende geçen hafta 75 lik yükleme yaptırdım bende de gebelik şekeri çıktı ama doktorum evde takip etmene gerek Yok dedi 140 olması gerekirken 161 çıktı 2. Saatte

Selamm kızlar, bende kızım doğunca neler yaşayacağımı bilmiyorum onun sağlığı çok kaygılandırıyor, multikistik displaztik tanısı koyuldu, doğunca operasyon gecirecek. O yüzden izmirde doğum yapmam gerekecek, eğitim araştırmada, korkuyorum simdiden allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…