2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhabalar, ideal ölçü ve kiloya uygun görünüyor, maşallah diyelim :)
Gebelik süreci muazzam her gün yeni bir değişimle karşılaşıyoruz, sağlıkla gelsinler tek duam bu :) Bir de bir an önce bu sıcakların bitmesi tabiki...
Günde iki kez duş alıyorum artık, bu donemde terlemeler çok daha fazla.
Tek sorunumuz bu olsun ne diyeyim :)

Hic sebep aramadı veya söylemedi. Düşük,kürtaj yok,ikiz degil, ilk bebeğim, kısa bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama ilacsiz bol su icerek atlattim, idrar kültürü temiz çıkmıştı. Tekrar enfeksiyon vs bakmadı.
Ben de yarın 24 hafta olacağım 28 mm. 16.haftada 33 mmdi. İltihabı tedavi edince rakam yukseldi mi, yoksa azalmasi mi durdurulmus oldu?

Ohh maşallah bebişe. Doktorunuz boyu ve kilosunun haftasina uyumlu olup olmadığını söyler zaten.
22+1 de 25 cm 430 gramdi. 12 gün sonra 27 cm 550 gram oldu benim. Artık hızlı büyüyorlar.

Aynen evet evimde klima var çok şükür ben öle kurtarıorum durumu allahım eksik etmesin
Ohh maşallah bebişe. Doktorunuz boyu ve kilosunun haftasina uyumlu olup olmadığını söyler zaten.
22+1 de 25 cm 430 gramdi. 12 gün sonra 27 cm 550 gram oldu benim. Artık hızlı büyüyorlar.
Öyle ya ben zayıf olur die korkuordum öbür çocuklarım çok güzel doğdular gelişim olarak inş. bunada nasip eder rabbim
sağlıklı sihatli kurtulmamızı ....

benim organ taraması çarşamba günü pazartesi de fetal echo çekilecek. ben de Antalyadayım ve buradaki hastanelerden se İzmir Kadın doğum hastanesine gitmek istiyorum ilk kızımı da orada doğurdum.

Düşük kilolu doğan bebekler kendini daha çabuk toparlıyor, önemli olan doğduktan sonraki kilo alımı bence :)

Kizlar akinti icin vajinal fitil kullanan oldu mu doktorum neo-penotran diye bir fitil verdi ama bu surecte o kadar cok ilac kullandim ki korkuyorum deneyimlerinize ihtiyacim var

benim organ taraması çarşamba günü pazartesi de fetal echo çekilecek. ben de Antalyadayım ve buradaki hastanelerden se İzmir Kadın doğum hastanesine gitmek istiyorum ilk kızımı da orada doğurdum.

neden izmire gidiyorsunuz? ben de antalyadayım, çok güzel doktorlar var burada çünkü. merak ettim.

Düşük kilolu doğan bebekler kendini daha çabuk toparlıyor, önemli olan doğduktan sonraki kilo alımı bence :)
Aslında tamamen gidişata bağlı. 4 kilonun üstünde doğan ama 1 yaşını doldurdugunda 9 kiloyu bile görmeyen çocuklar var.
Diğer yandan 3 kilo dogup, sonra çok güzel gelisenler var.
Biraz zayıf doğup, hep öyle minyon ve malesef hastalıklara açık olan çocuklar da var. Hepsi var yani, tamamen çocuğun bunyesiyle alakali.
Sağlıklı olduktan sonra zayıf olmasi önemsiz. Kilo yükten baska bisey degil

Yokcanim ilerlemesin diye. Doguma kadar kisalma devam
Etti ama Rabbimin isi en son 0 landi son iki hafta da 5 cm acilmayla durdum 39-2 de geldi benim kiz sunni sanciyla. Ama ben hep yattim bi lavaboya izin vermislerdi. 32. Haftadan sonra biraz ayaklandim ama doguma kadar hastanedeydim

bende amniyosentezi kadın doğumda oldum canim birçok ilden gelen vardı, allah hepimizin bebeğine sağlık versin

Cok degisikmis sizinki gerçekten. Maşallah hem mesafenin sifirlanip hem 2 hafta 5 cm acilmayla doğum olmaması şahane birşey. Insallah ben de en azından 37yi falan görürüm. 5 cm açılmada hiç acı hissetmediniz mi?

Yok canim agrim olmadi iste bende kasilmalar oluyordu onlar yani karnim
Sertlesip duruyordu. Acilma olunca zaten enfeksiyon riskinden dolayi sunni sanci alarak dogum yaptim

Değişior tabi benim oğlum manş. 4.100 doğdu 1 aydada abartısız bir şekilde 2 kilodan fazla aldı zamanla uzadı tabi ne çok kilolu ne çok zayıf şuan ideal ,kızımda 3.600 doğdu ei gitti biraz şimdi 1 senedir 14 den yukarı çıkamıorus :S malesef ama
doktor bir sorun olmadığını sölüyor normal diyor tabiki şöle bi durumda var kızım çok zor hasta olur kolay atlatır ,oğlum çok çabuk hasta olur çok zor atlatır hangisi ei bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…