2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sana da cok gecmis olsun canim insallah sorunsuz bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz da bu streslerin hepsi gecer :)

Canım çok geçmiş olsun daha önce duymadım böyle birşeyi inşallah risksizdir geçireceği operasyon

Allah yardimciniz olsun arkadaşım, ne yaşayacağımızı bizler de bilmiyoruz, ama bildiğim tek bişey var ki tıp artık çok ilerledi, eminim en doğru şekilde tedavisi de yapılacaktır bebeginin.
Geçmiş olsun.

Canim Rabbim korktuguna ugratmasin ins dusundugunden daha kolay atlatirsin o süreci. Ben de hic duymamistim umarim hersey en guzel gelisir ve Yavrum saglikli bir sekilde dunyaya gelir

Bugun 23+6 doktoruma gittim. 16.haftada 33 mm olan serviks, 22.haftada 28 mm olculmustu, bugün de 28 mm. Çok evhamla panikle gittim ama doktorum çok güven verdi. Bebek su an 550 gram. Ilerde 2.5 kilo falan olunca baskı artabilir o yüzden önlem olarak protestan fitil veya proluton iğne başlayalım dedi. Igneyi tercih ettim, haftada bir. Inşallah daha kisalmaz. Çok uzun yurume, ayakta kalma dedi. Ama çok rahatlaticiydi. Inşallah hepimiz haftalarimizin sonunu görürüz sağlıkla.

Tetanozu olmamaya karar verdim. Tabii bu benim şahsi kararım. Doktorum açıkça olma demedi ama tarzını bildiğim için yaklaşımını da anladım. Olmayacağım.

23+6da 3 kilo aldım. Senin ve bebeğin kilosu iyi gidiyor, normalde seker yükleme istiyorum ama açlık, tokluk ve hba1c baktirman yeterli dedi.

Detaylinin raporunu da inceledi sorun yok dedi.

Istanbul avrupa yakasında doktor arayışında olan varsa gonul rahatlığıyla tavsiye edebilirim gerçekten

F filmgibi canim icinin rahatlamasina cok sevindim insallah sagsalim gelirler kucagimiza benimde 22. Haftamda 3 tu serviks 4 tane proluton vuruldum haftada 1 ve progestan kullaniyorum fitil ignelerim bitti doktorumda hem kasik agrilarim var

Cok gecmis olsun size de. Bende ağrı yok ama 30 40 saniye kadar bebek sertleşiyor sonra gevsiyor dedim. Rahim kasilmasi bu dedi, magnezyum verdi. Ben de insallah haftada 1 proluton vurulup 4 hafta sonra gideceğim. Insallah hep iyi haberlerini alırız bebeklerimizin

Kızlar sabah acayip bi karın ağrısıyla uyadım cok aferdiniz ishal olmusum ya bende korktum bebekmi geliyor dedim ama suan cok halsizim dua edin

F filmgibi aminn insallah iyi olacak benim agrilarim rahim kasilmalarim cok sukur gecti gibi ama ayakta durunca kasiklarim.cok geriliyo artik Allaha emanet elimizden geleni yapiyoruz dua edelim bol bol birbirimizede

F filmgibi canim serviks kisalmasinin bir nedeni olmali. Ikizlerde, bircok gebelikten sonraki gebelikte veya iltihap, mikroptan demisti o zaman doktorum bana. Ilk gebeligimde 2,5 ti 22. haftada hastaneye yatmistim bende iltihap varmis hemen onu tedavi etmislerdi.

Selam hanımlar nasılsınız , bebeişler nasıl iyilerdir inş. ben bu gebeliğimde fazla kilo almadım
58 le başladım şuan 65 kiloyum bebeğimde 950grmdı 2 gün önce kontrolüm vardı nasıl gidioruz sizce teyzeleri gelişimi nasıl meleğimin 33 cm boy 950 gr ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…