2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sağa dönmek imkansız iki üç gündür. Midem berbat oluyor. Sola dönünce de bir garip hissediyorum, zorluyor. Böyle sırtüstü görünümlü ama sola dönen bir yatış pozisyonu keşfettim hamilelik yastığı ve kafamın altındaki yastıklarla adeta Kleopatra havasında yatıyorum :))) bu tabii uyuyor olduğum anlamına gelmiyor . her saat başı uyanmak da ayrı bir zevkli

Günaydın kızlar.ben de tam uyuyamamak tan ağrılardan bahsedicektim ki yanlız olmadigimk gördüm sizlerin msjlarinj okuyunca.belim ağrıyor kasiklarım ağrıyor dünden beri.gece milyon kez pozisyon değiştirdim.en son pes ettim 8 de kalktım yataktan.

Ben de aynı haldeyim nasıl yatayım bilemiyorum hep soluma yatıyorum bu sefer De kolum uyuşuyor zaten sıcaklar yüzünden kan ter içinde kalıyorum tuvalete gitmek de bi yandan

Aynı şikayetler bende de var iki gundur sabaha kadar sağa dön sola dön sirt üstü pozisyon değiştirip durdum artık ağırlaştı sanırım bebisler zor oluyor ve benim bu gece bebiş her kipirdayisinda canımı çok acitiyordu böyle sanki saniyelik sancı giriyordu karnıma o kipirdadikca. korkmaya başladım erken gelecek diye falan oğlumda çok rahat bir hamilelik gecirmistim doğumdan bir gün önce bile temizlik yaptığımı biliyorum ağrı sızı yoktu hiç 39+3 de dogmustu :)

Aynen bende ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım
Gece oğlum yerinden çıkacak sandım bir yere toplanıyor ve geriliyor bütün gecem paşayı döndürmekle geçti Allah hepimize yardım etsin

Ben de aynı haldeyim nasıl yatayım bilemiyorum hep soluma yatıyorum bu sefer De kolum uyuşuyor zaten sıcaklar yüzünden kan ter içinde kalıyorum tuvalete gitmek de bi yandan
İki gecedir sol tarafıma yatınca rahat nefes alamadığımı farkettim işkence haline gelmeye başladı geceleri artık

Hayirli pazarlar, gece ben de cok kotuydum. Karnim sertlesip durdu iki gundur vardi ama gece iyice artti ne uyudum ne uyuttum. Cok korktum sabahi beklemek istedim kizim var kucuk onu anneme birakip giderim diye de simdi gecti sukur kac saattir birsey yok ins tekrarlamaz. Sanirim sanciydi

Kızlar şeker yüklemesi yaptırmadim ben ama pko hastasıyım ve az önce biyerde gebelik sekeri risk grubuna pko hastaları dahil yaziyodu kilo problemim falan yok ama sanki bişeyler yiyip yattigimda çok yoruluyorum gece yatmadan yersen tuvalete kalktığımda km lerce yol Kosmus gibi yorgun kalkiyorum yemeği fazla kaçırınca da yorgun hissediyorum midemiz daraldı gi için mi yoksa gebelik sekeri mi var çevremde herkes yaptırma dedi diye onemsemedim ama yaptırcam sanırım nerde yaptırıliyor bu şeker yuklemesi

Butun hastanelerde yapılıyor. Hatta benim hastanem 25 lira dedi, gayet uygun bi tahlil. Bence bu belirtileri doktorunuza söyleyin. 50 75 100 gram şeklinde 3 farklı yüklemeden hangisi size uygunsa oni tavsiye eder. Pkoda bildiğim kadarıyla insülin direnci yaygın bi belirti.
Benim doktorum kilo sorunu olmadığı için, açlık şekeri, tokluk şekeri, hba1c yani son 3 aydaki toplam şeker sonuçlarını veren 3 tahlil istedi. Bunları yaptirirsan yüklemeye gerek yok dedi. Isterseniz bi de bunları sorun doktorunuza.

Bana doktorum uzandığın zaman ayaklarının altına yastık koy dedi. Zaten sola yatmaktan nefret ediyordum, bahane oldu hatta bu gece abartip direk öyle ayaklarimin altinda yastıkla uyumuşum. Kızlar uyku depolamamız lazım, bebişler dogunca uykusuz kalacağız

Her hamilelik bir öncekinden daha zor ağıt geçiyor bana göre.ben ikincide çok zor diyordum,halbuki yanılmışım.bu defa ikisinden de zor geçiyor.oyle bir ağırlık var üzerimde anlatamam.her gün bi yerim ağrıyor.bir şeyleri yapmaya isteğim var gucum yok.benim yuzume çocuklar da eve hapis gibi oldu.eşim ne kadar da gwzdirse fln olmuyor.

Kizlar dun dugun vardi ayagimda babetler ve yerimden hic kalkmamama ragmen nasil yorulmusum nasil yorulmusum anlatamam baldirlarim agriyordu sabah. Birde misafirim vardi daha kendime gelemedim. Ben soluma yatiyorum ama sagimada yatiyorum 2 tarafli yani ama sag tarafi daha az tutmaya calisiyorum. Doktorumda artik yan yatiyorsun dimi diye sordu gecen gittigimde sag ya da sol demedi yan yat artik dedi bende basindan beri alistirdim kendimi dedim.

Çok teşekkür ederim cevabınız için daha fazla geç kalmadan yaptirayim

Bu aralar bana ne oldu anlamiyorum simdi de ishal oldugum halde tuvalete cikamiyorum karnim tas gibi oldu iyice rahatsizlik veriyo artik hic boyle bir sey duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…